Хороскоп

Хороскоп за 19 декември

Седмицата преди коледните празници започва с не особено активен ден. Днес Луната преминава в Скорпион и ни подканва да бъдем по-внимателни с действията си. Не е добра идея да започваме каквото и да било. Не е ден за ново начало. Бъдете смирени и живейте по-скромно.


ОВЕН

Мислете философски

 

Днес бъдете смирени и избягвайте конфликтните ситуации около себе си. Приемайте мнението на другите хора. Приемете и факта, че не всичко е пари и не всичко може да се закупи с пари. Днес мислете по-философски за нещата и избягвайте напрежението, което витае наоколо.


ТЕЛЕЦ

Принудени сте

 

В службата днес ще бъдете принудени да поставите ново делово начало. Бъдете внимателни и добре опипвайте почвата. Знаете, че нещо може да се провали в последния момент. Усещате, че тъкмо сега не е времето за промени и поставяне на начала, но не вие вземате точно тези решения…


БЛИЗНАЦИ

Губите си времето

 

Стартирате тази работна седмица нервни и напрегнати. Предусещате, че точно сега не е времето да правите нови постъпки и да поставяте начала. Вашите колеги обаче са на друго мнение. Колективът ще ви накара да се захванете с нещо ново, което определено ще загуби вашето общо време.


РАК

Празнична настройка

 

В отлично настроение сте. Днес не ви се работи, а идващите празници ви правят по-ентусиазирани отвсякога. Запалени сте да подредите всеки един детайл около семейните събирания в края на седмицата. Възможно е през тези дни да сте разсеяни и да обръщате по-малко внимание на служебния си живот.


ЛЪВ

Не започвайте нищо

 

Притеснения относно вашите близки са основната причина днес да сте умислени и неадекватни на моменти. В службата се случва така, че проблемите също да ви залеят един подир друг. Денят не е от най-леките, защото вие самите не можете да подредите мислите си. Не започвайте нищо ново.


ДЕВА

Работата ви изостава

 

Ще бъдете душата на компанията. Днес сте усмихнати, отворени и търсите начин как да споделите колкото се може повече информация със своите колеги, с близките, със семейството. Бърбориви сте. Работата ви може и да изостане, защото днес по-приоритетна ви е организацията за празниците.


ВЕЗНИ

Искате да получавате

 

Днес ви вълнуват единствено и само теми, свъръзани с финансите и личните ви придобивки. На работното място ще обърнете внимание на дейностите, които могат да имат принос във вашия бюджет. В личния живот също сте настроени по-материално. Днес ви е по-добре да вземате, отколкото да давате.


СКОРПИОН

Планирайте

 

Започвате един нов период, който ще продължи около месец напред във времето. Това обаче не означава точно днес да стартирате промени или да подемате нови инициативи. По-скоро се огледайте, опипайте почвата и направете планове. Денят е благоприятен повече да слушате, отколкото да говорите.


СТРЕЛЕЦ

Затворени в себе си

 

Всички са свикнали вие да сте винаги в добро настроение. Готови да действате, да мотивирате хората наоколо, да ги заливате с шеги и закачки. Днешният ден обаче не е сред онези, в които вие сте традиционно активни. Напротив, сега сте по-замислени, затворени и не обръщате много внимание към другите.


КОЗИРОГ

Без резултат

 

Понеделник за вас ще премине доста забързано. Ден, в който събитията следват едно след друго, а вечерта като се обърнете – няма да има нищо конкретно свършено от вас. Има и такива дни. Те не са празни, но са без особено блестящи резултати. Настроението ви е добро, но внимавайте с чувството си за хумор. Може да засегнете някого.


ВОДОЛЕЙ

Преценете риска

 

В понеделник сте амбициозни и търсите възможност как да реализирате идеите си. Възможно е да поставите едно ново начало в професионалния си живот. Ако го подемете точно днес, не бих казал, че е подходящо и ще се учудя, ако резултатите дойдат в очакваното време. Вие преценете дали да рискувате.


РИБИ

Разочарования

 

Позициите ви не са никак сигурни. Смелостта ви е неоправдана и днес тя може да ви донесе поводи за доста разочарования. Около вас кръжат не особено добронамерени хора, чиито предложения звучат привлекателно. Бъдете с реална преценка за силите и възможностите си.


Хороскоп за родените на 19.12 – Честит рожден ден!

Приемете всичко, което ви се случва през следващата една година, като предизвикателство. Понякога ще ви върви като по вода, а друг път вие ще бутате с усилия. Но каквото и да започнете, не се отказвайте, защото си струва.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *