Хороскоп

Луната преминава в Стрелец и хармоничният й аспект с Юпитер е причина днешният ден да бъде приятен, ползотворен и запомнящ се

Можете да насрочите за днес почерпката в офиса по повод празниците, както и размяната на подаръци с колегите.


ОВЕН

Освободете се

 

Натоварвате се емоционално от болките на другите около вас, но днес малко по малко започвате да се прощавате с тежките моменти, които ви тормозеха довчера. Освободете мисленето си от застарели идеи, като ги обновите с нови и по-приятни. Основният принцип на деня е емоционално освобождаване.


ТЕЛЕЦ

Започнете начисто

 

Емоциите и при вас няма да са малко, а те се намират в дълбоките води на вашата душевност. Имате нужда да се скриете в себе си и да премислите отминаващия месец, дори година, да направите планове занапред. Сега имате шанс да приключите стари финансови връзки. Оправете борчовете, върнете заемите и започнете начисто.


БЛИЗНАЦИ

Правете преценки

 

За вас новите запознанства са от особено голямо значение към този момент. Действат енергии, които ви тласкат към различни контакти – от всички видове социални слоеве. Съдбата изисква да си направите сметка кой с какви намерения е в живота ви и в края на краищата, ако е вредител, да го отстраните още на момента.


РАК

Кратка диета

 

Това е благоприятен ден за вас. Още вчера стана ясно, че късметът ви е подчертан. Днес звездите слагат едно рамо върху емоционалното и физическото ви здраве. Отново за добро. Успявате да се отърсите от вредни хора около себе си, които вгорчават живота ви. Можете да стартирате диета, която да ви втали за празниците.


ЛЪВ

Сила в любовта

 

Промените около вас никак не са малко, но сега имате възможност да ги насочите в посоката, в която самите вие искате те да бъдат проявени. Казано по друг начин, хващате кормилото и свивате в посоката, която вие искате. Най-големи шансове имате в любовта, където чувствате щастие и прилив на ентусиазъм.


ДЕВА

В хармония с близките

 

В последно време се оказахте доста объркани и трудно вземахте каквито и да било решения за своя живот и за живота на близките си. Този период вече отшумя. Сега е време да нанесете корекции в семейните отношения. Ще се сдобрите с близките си, а това ви дава удовлетворение и възможност да планирате предстоящите празници.


ВЕЗНИ

Равносметка

 

И в този ден чувството за самосъхранение е основно, ако искате да се радвате на възход в посока напред. Звездите се подреждат благоприятно, за да ви покажат правилните хора, с които да останете в момента. Денят е важен с това, че си давате равносметка за много неща, случили се през изминалата година.


СКОРПИОН

Успешни планове

 

От днес до Коледа можете да направите планове, които да сбъднете без проблеми. Периодът е благоприятен за покупки на продукти и някои спешни подаръци. Заредете се с настроение. На работното място нещата протичат благоприятно и там не се очакват проблеми, които да помрачат положителната ви нагласа.


СТРЕЛЕЦ

Помислете за себе си

 

Избягайте от напрегнатите срещи и разговорите, които внасят депресия и лоши чувства в ежедневието. Неусетно сте се превърнали в слушатели и отдушници на хорските неудачи. На приятели и познати, които само се оплакват от живота, просто защото така са свикнали. Игнорирайте ги. Заредете се с положителна енергия.


КОЗИРОГ

Не вземайте решения

 

Предстои ви ден, в който активността и желанието да направите промяна трябва да отстъпят назад и да не са водещи при всичките ви действия. И без това сте сънливи, по-добре се отдайте на рутинните си ангажименти и работи, които вършите със „затворени очи”, без да ви е нужно да влагате иновационно мислене или да вземате решения.


ВОДОЛЕЙ

Съмишленици

 

Вие, като представители на един от най-жизнерадостните и весели зодиакални знаци, в сряда се намирате в абсолютно съвпадащ с нрава ви ден. Движението на Луната в Стрелец ви носи шансове да подобрите средата си на общуване. С усмивка печелите хора на своя страна, ангажирайки ги в своите каузи.


РИБИ

Повишение на доходите

 

Стартирайте внимателно своя работен ден, защото той е изключително важен. Сряда поставя начало на нов период и дори да не го усещате, ще ви се наложи да се заемете с нещо важно в следващите месец – месец и половина. Предстоят реформи, получаване на нови отговорности, но паралелно с това – и повишение на доходите.


Хороскоп за родените на 21.12 – Честит рожден ден!

През следващата една година късметът ще бъде с вас. Можете да разчитате на него, когато ви потрябва. Годината е богата на пътувания, любов и положителни промени. Възползвайте се.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *