Хороскоп

Хороскоп за 27 декември

Луната се движи във Водолей. Днес каквото има да си казвате, си го казвате право в очите. Независимо дали е хубаво, или лошо.


ОВЕН

Знаят как да ви подразнят

 

Ще се подразните от изказването на ваш близък относно ваше действие или подарък, който сте подарили от сърце. Това ще ви огорчи и както личи по поведението ви, доста ще ви подразни.


ТЕЛЕЦ

Приятни гости

 

Все още ви е радостно, че сте всички заедно и че споделяте времето си. Днес денят ще мине неусетно, защото на гости ще ви дойдат съседи, които с историите си ще ви повдигнат настроението.


БЛИЗНАЦИ

Пътувайте

 

Помислете за пътуване, което да осъществите днес – на близко или далечно разстояние, зависи от вашите лични предпочитания, а и от времето, с което разполагате. Може пък да отидете на гости за вечерта.


РАК

Спокойствие

 

Разсеяни сте. Наспете се добре и не бързайте да ставате от леглото. Днес е почивен ден, поредният от празничните дни около Коледа. Няма за къде да бързате, а и имате нужда от спокойствие.


ЛЪВ

Разнообразие

 

Днес сте организатори. Ще организирате събитие, което да извади вашите близки от рутината на празниците. Можете да се разходите заедно из парка или да посетите коледен базар, да пиете чаша греяно вино.


ДЕВА

Посетете забележителност

 

Не се лишавайте от пътуване, което можете да осъществите в рамките на днешния ден. Стига времето да го позволява, посетете близка забележителност. Културният туризъм по време на празници ще ви се отрази добре.


ВЕЗНИ

Безгрижие

 

Настроени сте романтично днес. Всичко, което правите, го правите от сърце и любов. Можете да си останете вкъщи и да си пуснете любим семеен филм. Завийте се с одеяло и поспете, когато ви се спи.


СКОРПИОН

Излезте от рутината

 

Пореден ден вкъщи с близките ще ви изнерви, затова се опитайте да излезете от рутината на празничните дни и днес да направите нещо, което ви се прави в свободното време. Вижте се с приятели, изпийте чаша чай заедно.


СТРЕЛЕЦ

Среща със стари приятели

 

В отлично настроение ви намира днешният ден. Днес имате за цел да се видите с ваши приятели, които са в града по празниците. Това е идеалният момент да размените емоции и впечатления.


КОЗИРОГ

Малко работа

 

Не е изключено да ви позвънят от офиса с молба да се включите в работния процес от разстояние. Няма да ви отнеме много време, а и така вие също ще сте наясно какво се случва, докато празнувате.


ВОДОЛЕЙ

Чистите и подреждате

 

Празниците са към своя край, а безредицата вкъщи започва да ви изнервя. Днес въпреки каноните, вие ще се заемете с подреждане и изчистване на дома, за да се чувствате приятно и уютно до края на почивката.


РИБИ

Безвремие

 

И вие се нуждаете от спокойствие днес. Не бързайте да ставате, а след това си отворете любима книга и си четете необезпокоявани от никого и от нищо. Този ден ви дарява безвремие. Вземете си го.


Хороскоп за родените на 27.12 – Честит рожден ден!

През следващата една година приемете промените като дар от Бога. Те са за добро и ще променят живота ви в по-добра посока.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *