Хороскоп

Хороскоп за 29 декември

Луната преминава в Овен. Творете и доказвайте способностите си в сферите, в които сте най-силни. Денят е благоприятен за водене на преговори и срещи в бизнессферата. Очаквайте добри новини и сбъдване на желанията. Всичко зависи от вас и вие можете да го постигнете.


ОВЕН

Изгладете нередности

Ще успеете да се справите с набелязаните задачи, стига да не подценявате сериозността на трудностите, които преживявате. Заемете се сериозно с разрешаването на междуличностни проблеми или проблеми на работното място, възникнали във взаимоотношенията.


ТЕЛЕЦ

Мъчен ден

За всички вас, които бяха принудени да се явят на работа днес, денят предвещава да е муден. Без настроение сте за работа и по-скоро бихте търсили възможност да изкръшкате, отколкото да сте полезни. На всичкото отгоре ви се спи това ви прави още по-разсеяни от друг път.


БЛИЗНАЦИ

Подобрявате финансите

Време е да набележите по-сериозните задачи и ангажименти, които имате да свършите до края на месеца. Остават само два дни. Днес подобрете финансовото си състояние. Не отказвайте на допълнителна работа, която да свършите в кратък срок от време и да очаквате бързо възнаграждаване на труда в началото на идната година.


РАК

Свършете нещо полезно

Ядосани сте, че трябва да се явите на работа между празниците, но не обвинявайте никого за това. Днес и утре са работни дни от календара и щом не можете да си вземете отпуск, тогава и вие трябва да сте редом с всички служители на работа. Усмихнете се и свършете нещо полезно.


ЛЪВ

Започнете нещо ново

Очаква ви един доста благоприятен ден. Забързаността на събитията само носи обстоятелства във ваша полза. Имате шанс да започнете нещо начисто, да стартирате бизнесидея или просто да поставите ново начало в професионален или личен план. Поставете си цели за идната година.


ДЕВА

Компромис със себе си

Днес сте в добро настроение, но сте прекалено доверчиви и лесно казвате своето „да” дори тогава, когато то е във ваш ущърб. Не се притеснявайте да изразявате ясно и категорично мнението си. В личните взаимоотношения се стремите към хармония и разбирателство, но пак правите компромис със своето лично „аз”.


ВЕЗНИ

По-кротко

Днес сте дейни и доста решителни във всяка една насока. Искате да свършите всичко за отрицателно време, защото всъщност – време нямате. Само днес и утре са работните дни за тази година. Нагърбвате се с много ангажименти наведнъж и рискувате да изпуснете контрола над нещата. Работи ли ви се по нова година?


СКОРПИОН

Освободете се от тежки емоции

Днес разполагате със сериозна закрила отстрана на съдбата и това ви окрилява да предприемате премерени, но сигурни стъпки в посока напред. Денят е благоприятен и ви носи положителни емоции. Освободете се от присъствието на хора, които ви изцеждат психически.


СТРЕЛЕЦ

Ще говорите за пари

Очаквайте днес повечето от разговорите ви да са свързани с финансови въпроси. Ще разисквате личните си доходи с ръководството, като сега разполагате с шанса да повишите заплатата си за следващата година. Не се притеснявайте да се заявите.


КОЗИРОГ

Озадачени се

Още от сутринта ще ви залеят важни професионални промени. Получавате сериозни оферти, над които трябва да се замислите задълбочено. Вие сте с нагласата, че днес и утре ще ги изживеете почти на един дъх и без много сериозни казуси, но се явява важен казус за вашето професионално развитие през 2023 година.


ВОДОЛЕЙ

Чистка

Днес и утре са дни за сбогуване със стари неща. Време е да затворите една стара врата, за да можете на нейно място да отворите нова. Денят е силен и зареден с огромно количество положителна енергия. Тя действа както в служебен, така и в личен план. Време е за чистка.


РИБИ

Пазете тайна

Ще обгърнете в мистерия плановете си. Днес вашите колеги ще ви попитат, какво мислите да правите днес, утре и най-вече през новата година. Не се чувствайте длъжни да им отговаряте. Запазете за себе си своите намерения, за да не ви мине котка път.


Хороскоп за родените на 29.12 – Честит рожден ден! Не се притеснявайте да казвате мнението си през новата година. То ще е от значение и ще бъде чуто. Предстои ви силна и изпълнена с промени година. Начало.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *