Хороскоп

Луната е в Овен в последния работен ден от годината. Това ни прави енергични и решителни, ако сме на работа.

Можем да довършим стари задачи или просто да свършим това, което сме си наумили за деня. Темпото е забързано, така че едва ли ще се справим с всичко замислено.

ОВЕН

Не казвайте „да“

Днес сте дейни, активни и готови да поемете една голяма инициатива, без да сте обмислили постъпката си добре. Съветът ми е да не приемате никакви предложения или поне да оставите отворена вратичка за отказ, ако нещо в условията не е по вкуса ви. Ще го мислите догодина.

ТЕЛЕЦ

Не ви се работи

Не сте особено активни в петък. Денят сякаш започва в безвремие и така ще продължи поне до ранния следобед – време, около което вие вече започвате да мислите за следващата почивка, за подготовката относно предстоящата новогодишна нощ. Днес хич не ви е ден за работа.

БЛИЗНАЦИ

Вършите малко

В петък сутринта ще започнете стремително да вършите най-важните си задачи. Задачи, изостанали в последните дни. Няма да ви спори особено и не се учудвайте, ако се наложи да прехвърлите част от работата си за идната седмица, тоест – за догодина. Не се насилвайте.

РАК

Сами си го причинявате

Нервното напрежение на работа ще ви се отрази доста затормозяващо и в петък сте на ръба на криза, предизвикана от трудностите в службата. Вероятно се впрягате повече, отколкото е нужно, и така влияете зле на здравословното си състояние – без да има такава нужда.

ЛЪВ

Никой не е безгрешен

Телефонно обаждане по работа е причината за лошото ви настроение днес. Оказва се, че сте пропуснали да свършите нещо важно и грешката ви е видяна от хора, които имат влияние в служебния процес. Извинете се и поправете стореното. Няма безгрешни хора.

ДЕВА

Обявете, че сте пас

В петък бъдете по-внимателни с харчовете си, защото можете както лесно да изкарате пари, така и също толкова лесно да похарчите или изгубите сериозна сума, вярвайки, че купувате или инвестирате в нещо неповторимо. Не подписвайте договори и не давайте обещания в последния работен ден от годината.

ВЕЗНИ

Предложение

Интересно предложение в бизнеса ще ви заинтригува вниманието. В живота ви ще се появи нов партньор, който е готов да ви предложи да инвестирате заедно в общ проект. Замислете се, само ако е нещо ново, новаторско и си заслужава да бъде разглеждано в началото на новата година.

СКОРПИОН

Жертвате се

В сутрешните часове до ранния следобед ще се наложи да помогнете на своите колеги в тяхната текуща работа, като вашата малко ще изостане по този повод. Не можете да откажете, защото това, което те трябва да свършат, е по-спешно. А и е за благото на цялата фирма.

СТРЕЛЕЦ

По-добре се откажете

В петък сте готови да направите съвсем премерени промени, които мислехте от дълго време, само че моментът е неподходящ за тях. Или по-скоро ще стане подходящ в късния следобед, когато вече е твърде късно. Днес е последният работен ден от годината – едва ли е подходящ за начинания.

КОЗИРОГ

Успех

Днес сте в доста ведро настроение и въпреки че на моменти сте и интровертни, вие го предавате на хората около себе си. С вас днес е удоволствие да се общува. Можете и да постигнете съгласие по вече създало се противоречие. Стриктни сте и ще спазите всички срокове, валидни за последния работен ден от годината.

ВОДОЛЕЙ

По-добре отложете

Очаквайте пълна подкрепа за действията си днес от приятели, колеги, близки и ръководители. По-активната част на деня  в следобеда й, което по всичко личи, че не е най-доброто време за вас и хората наоколо. Нали няма да поставите ново начало тъкмо в следобеда на последния работен ден от годината?

РИБИ

Пари

В петък ще бъдете особено доволни, защото разбирате, че една задача, която свършихте от началото на месеца, бива оценена високо, а наградата за нея ще е финансова. Стимулът си заслужава и идва точно навреме, за да ви помогне в семейния бюджет и бюджета около посрещането на новата година.

Хороскоп за родените на 30.12 – Честит рожден ден! През следващата една година очаквайте ваши близки приятели или роднини да се завърнат отново в родината и да се виждате доста по-често с тях. Това ще ви даде сигурност и удовлетворение.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *