Хороскоп

Хороскоп за 9 януари

Очаква ни тих и спокоен ден. Луната се движи в Лъв. Денят е благоприятен за преговаряне, водене на делови и лични разговори. Решаваме проблемите си разумно, без излишни емоции. В материален план положението ни се подобрява.


ОВЕН

Не прибързвайте

 

Очаква ви спокоен ден, в който можете да се радвате на нормален ежедневен ритъм. Не прибързвайте и не поставяйте нови начала, защото едва ли ще имате успеха, който сте предполагали. Нуждаете се от разбиране по някои лични въпроси и проблеми. Ще го намерите единствено от своите най-близки приятели. Поговорете с тях.


ТЕЛЕЦ

Закачка от Меркурий

 

През този ден едва ли ще ви се случва нещо важно, което не може да премине без вашето изрично участие. В понеделник стартирате немотивирано, сякаш времето е спряло. Меркурий все още е ретрограден и прави така, че не всичко да върви по плана, който сте изготвили за този отрязък от месеца.


БЛИЗНАЦИ

Не се насилвайте

 

В понеделник активността е далеч от вас. Не ви се заема с важни дела и имате право на спокойствие. Оставете се на течението, насладете се на спокойния ритъм на ежедневието около себе си. Насилвате ли нещата, те сякаш се обръщат наобратно – вместо да вървят напред, тръгват назад.


РАК

Усамотете се

 

И вие тъпчете на едно място, сякаш нищо не се случва в живота ви днес. Не се ядосвайте, ако имате усещането за хаос в действията ви. Просто не се заемайте с важни дела, за да не си причините някои наистина глобални грешки. В понеделник е добре да изчакате, да направите крачка назад или просто да се усамотите за малко.


ЛЪВ

По течението

 

Очаквате това да е вашият ден за действие и изява, но ще ви разочаровам с прогнозата. Оставете се на течението и не прекалявайте с изискванията в графика си. Едва ли ще успеете да ги удовлетворите. Поставете си по-лесни и елементарни цели за изпълнение в рамките на работния ден. От утре ситуацията се променя и късметът идва на ваша страна.


ДЕВА

Стена пред вас

 

Неприятностите в този ден са предизвикани от желанието ви да вървите напред, което среща преградата на всички обстоятелства. Нещо стои срещу вас и изгражда огромна, сякаш непреодолима стена. Не хабете излишни нерви. Имате нужда от почивка, от миг спокойствие. От утре нещата започват малко по малко да се нареждат.


ВЕЗНИ

Без новости

 

Очаква ви напрегнат ден, който протича бързо, но без очаквания от вас успех. Примирете се с обстоятелствата и не поставяйте никакви нови начала. Денят не е благоприятен за новости и промени. Обърнете повече внимание на срещите и разговорите. Имате нужда да общувате с хора, на които можете да се доверите.


СКОРПИОН

Чести промени

 

Честата промяна на ситуациите около работното място днес ви изнервя, но вие не сте в състояние да въздействате, а само да се съобразявате с тях. Денят не е благоприятен за предприемане на действия. По-добре е да се заемете с вече започнати през последната седмица дела. В любовта ви чака разбирателство.


СТРЕЛЕЦ

Успехите се отлагат

 

В добро настроение сте и с големи очаквания понеделник да ви донесе желаните успехи. Трябва да ви разочаровам. Успехите малко ще закъснеят и е вероятно да се проявят в някои от следващите дни, но не и днес. Не се отказвайте обаче, борете се. Обърнете по-голямо внимание на личния си живот. Там нещата вървят добре.


КОЗИРОГ

Не върви

 

Дребни грешки и проблеми ви съсипват нервите. Карат ви да се връщате назад, да ги поправяте и да им обръщате още повече внимание. Примирете се. Моментът не е благоприятен за никакви действия и новости, защото едва ли ще се окажат благодатни за бъдещето. Бъдете по-пестеливи и не давайте пари за ненужни вещи.


ВОДОЛЕЙ

Не е на вашето

 

Недоволни и превъзбудени – това е основната ви характеристика днес. Не всичко върви по вашето предварително желание и план. Това е и причината да недоволствате и да сте раздразнени. Отпуснете се. В личните взаимоотношения не позволявайте на дреболиите да вземат връх и да рушат хармонията.


РИБИ

В борба със себе си

 

Очаква ви нервен и напрегнат понеделник, в който доста дела не вървят, а вие сте решени на инат да ги бутате напред. Губите множество минути в борба със самите себе си. По-скоро се оставете на течението и не се дразнете, когато работата не ви спори. Просто я оставете за някой от следващите дни. Тогава ви чака повече късмет.


Хороскоп за родените на 09.01.– Честит рожден ден!

Понякога трябва да сме по-пестеливи и да свием разходите си, за да запазим финансовата си стабилност. Такива трябва да сте през следващата една година. Тя ще ви изненадва с много примамки, за които можете да пръснете купища излишни пари. Но винаги анализирайте дали си струва да го правите…

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *