Хороскоп

Вашият хороскоп за сряда, 11 януари

Очаквайте нервен ден. Заради движението на Луната в Дева перфекционизмът ни е водещ във всяко едно действие. Трудно обаче ще вършим перфектно работата си. Все някой ще се намери да ни се меси, да ни бърка плановете или да ни дразни с присъствието си.


ОВЕН

Изненадваща помощ

 

Очаква ви нервен ден и неудобствата са създадени от липсата ви на организация в някои от предишните дни. Сърдете се на себе си, не на хората наоколо. Опитайте да не обвинявате колегите си за своите неудачи. Ще се учудите на помощта, която получавате от съвсем случайни хора в живота си.


ТЕЛЕЦ

Не дразнете колегите

 

Движението на Луната в Дева подпомага вашето психическо и емоционално състояние и вие се чувствате в подем. Въпреки всичко, не подценявайте обстановката наоколо, която е доста напрегната и нервна. Избягвайте да дразните колегите си с излишна показност. Не е изключено да получите дълго бавена сума за вече свършена работа.


БЛИЗНАЦИ

Отложете срещите

 

Днес искате да сте в хармония  с всички около себе си, но няма как да ви се получи. Още от сутринта сте нервни и раздразнителни. С първото си кафе търсите с кого да се заядете. Премълчавайте си, за да не влизате в излишни конфликти. Отложете деловите срещи. Днес не можете да вземете важни решения.


РАК

Реализирате идеи

 

Силно ангажирани сте и ще се справите само ако си направите предварителен план-график за действие. Спазвайте го стриктно и всичко ще бъде наред. Няма да ви липсва подкрепа от колегите, които към този момент са силно зад гърба ви. Можете да изложите някои свои идеи. Ще ги реализирате заедно.


ЛЪВ

Приемете съвети

 

Днес бъдете предпазливи с инвестициите, които ви блазни да осъществите. Проучете преди това всяко обстоятелство, и най-вече дали си струва да правите капиталовложение. Не бягайте от съвети, а ги приемете с отворени обятия. Ще се намери верен приятел, който да ви подскаже правилния път в живота.


ДЕВА

Лицемери наоколо

 

В центъра на вниманието сте и сте заобиколени от хора с лъжливи лица и маски, които вие не разпознавате изцяло. Това че сте прями и великодушни, без задни помисли не значи, че и всички останали са като вас. Днес действайте самостоятелно и не си позволявайте да загубите подкрепата на близките си заради своята заядливост.


ВЕЗНИ

Починете си

 

Емоцията ви е в повече и блика във всеки един миг, когато се наложи да давате мнение или да влезете в разговор с партньори, колеги, приятели. Искате да наложите мнението си, но някак не успявате да го сторите по правилния начин. Денят изисква да си отпочинете. Да не се захващате с нищо ново. Няма да ви спори.


СКОРПИОН

Предложение за пари

 

Въобразявате си, че днес сте център на вниманието. Привличате погледите, но чрез много шум и атракции, които не са добре приемани в обществото, в което живеете. По-добре действайте тихо и по своите си дела. Може да получите по-добро финансово заплащане, ако се заемете с важен професионален проект.


СТРЕЛЕЦ

Важен ден

 

Време е да помислите по-сериозно за бъдещето си и за своите дългосрочни цели. Време е да пренастроите новата 2023 година по начина, по който я виждате в момента. Денят е преломен, дава ви възможност да отворите врати пред себе си и да затръшнете такива зад гърба си. Внимавайте какво решавате и предприемате.


КОЗИРОГ

Не рискувайте

 

Движението на Луната в Дева ви зарежда със сили и енергия, както и с доста голям ентусиазъм. Не ви липсва желание да рискувате, но е по-добре да не го правите днес. Поработете върху хармонията около себе си – с най-близките хора, семейството, та чак до колегите и партньорите. Извинете се, ако има за какво.


ВОДОЛЕЙ

Бъдете пестеливи

 

Ще бъдете привлечени от лъскави придобивки на ваши приятели или партньори. Възхищавате се на покупките им и сте склонни вие също да похарчите сума пари, за да си доставите удоволствие като тяхното. Днес обаче се опитайте по-скоро да пестите, отколкото да харчите и прахосвате.


РИБИ

Нов проект

 

Не обърквайте живота си, като вземате погрешни решения, породени от емоции, чувства и лоши впечатления. Днешният ден иска от вас да мислите разумно и да крачите по пътя напред без излишна чувствителност. Имате възможност да започнете един нов професионален проект, който ще ви докара чудесни приходи.


Хороскоп за родените на 11.01.– Честит рожден ден!

През следващата една година редете внимателно всеки свой ден и си имайте предварителен план за нещата, които искате да постигнете. Направете си и план за местата, които желаете да посетите. Само така ще пътувате повече.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *