Хороскоп

Хороскоп за 16 януари

Пречистете мислите си. Не позволявайте на негативните чувства да надделяват. Движението на Луната в Скорпион препоръчва ясна преценка на обстоятелствата. Нужно е да сме здраво стъпили на земята и да знаем какво можем, с какво разполагаме и какво сме в състояние да постигнем. Не бива да завиждаме.


ОВЕН

Позитивен ден

 

В понеделник не упорствайте прекалено много пред шефовете, а използвайте мек и благ тон, за да ги убедите в своята правилна гледна точка. Денят е силен за вас и носи позитивни нотки. Напът сте да промените нещо в живота си, нещо, което да започнете сега и да продължите в следващите месеци.


ТЕЛЕЦ

Харчите много

 

Понякога в главите ви нахлуват негативни мисли, които ви причиняват емоционален дисбаланс и чувство за празнота. Често пъти лекувате това чувство с угаждане на свои лични прищевки, закупуване на скъпи и ненужни вещи или дрехи. Днес е точно такъв ден. Внимавайте колко пари ще изхарчите.


БЛИЗНАЦИ

Мерете си думите

 

Добре мерете приказките си, ако искате хората да ви разбират правилно. Склонни сте да им наговорите много неща, емоционално, импулсивно и по този начин да ги обидите или настроите срещу себе си. А тъкмо сега не се нуждаете от допълнителни врагове, нали? Денят може да бъде доста позитивен, ако вие не си го развалите.


РАК

Активни сте

 

В понеделник се чувствате активни, можещи. Имате желание да свършите много неща, без оглед на това дали възможностите ви го позволяват, или не. Някак губите представа и реална преценка за времето си. Може би ще се нагърбите с ангажименти, които няма да успеете да свършите в рамките на работното време.


ЛЪВ

Търсите внимание

 

Днес няма да сте център на вниманието и това може да ви направи нервни, недоволни и агресивни. Възможно е да потърсите вниманието на околните чрез неприлично поведение и чрез натрапчивост. Е, направите ли го, вече няма какво да ви учудва, ако хората започнат да странят от вас.


ДЕВА

Контактувайте

 

Използвайте разумно контактите, които имате в живота си. Не бягайте от познанствата си. Не се крийте от хората, които ви звънят и ви канят на кафе. Именно чрез подобни срещи може да се уреди близкото ви бъдеще. Днес хората около вас изиграват сериозна роля в живота ви. Допуснете ги до себе си.


ВЕЗНИ

Променете мирогледа

 

Поставете си цели за тази седмица. Нека едни от целите ви да са да мислите позитивно и да прогонвате всяка своя неприятна и негативна мисъл още преди да е дошла в съзнанието ви. Ще видите колко по-различен и благоприятен може да е светът за вас, ако промените по този начин своя мироглед.


СКОРПИОН

Успех

 

В понеделник ще си поставите цели за цялата седмица, а и за дните до края на месеца. Днес сте активни, дейни и много ангажирани. Няма да ви остане достатъчно време, за да обърнете внимание на близките си. Не е изключено да се наложи да поработите и в извънработно време. Но успехът ви ще бъде гарантиран.


СТРЕЛЕЦ

Негативизъм

 

Днес недоволствате от всичко около себе си. Търсите си причини да се заядете с хората наоколо. Ситуацията е странна, защото всички са свикнали вие да зареждате компанията с енергия, хумор и светли мисли, а в момента правите тъкмо обратното. Наистина поведението ви е по-различно от обичайното.


КОЗИРОГ

Хаос

 

Подгответе се за доста натоварен и мъчен ден, в който вие „бутате“ ангажиментите, а те не свършват и не свършват. На всичкото отгоре, вашите колеги също ви занимават с какво ли не и в главите ви настава хаос. Концентрирайте се и свършете това, което е важно за днес. В средата на седмицата ситуацията ще се поуспокои.


ВОДОЛЕЙ

Без промени

 

Надминавате себе си по амбиции и упоритост, но не и по продуктивност и свършена работа. Денят не е сред най-подходящите за радикални промени. Да, искате да поставите едно ново начало, свързано с бизнеса ви, но се замислете дали няма да сгрешите, ако го сторите? Денят е деликатен и не позволява да се надскачате.


РИБИ

Без проблеми

 

Понеделник ви зарежда с добро настроение, енергия и позитивни мисли. Сякаш сте на отделна планета. Планета, лишена от проблеми и пречки. Ще видите, че когато мислите по този начин, светът наистина ще бъде по-добър и спокоен. Оказва се, че понякога проблемите си ги правим сами в съзнанието си.


Хороскоп за родените на 16.01.– Честит рожден ден!

През следващата година ще се сближите с хора, които ще ви подадат ръка да влезете в светския живот или да разширите своите граници на общуване, но също така същите тези хора ще се опитат да наложат контрол върху вас, правейки ви зависими от тях. Имайте едно наум.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *