60 Плюс БорбаБГЗдраве след 60

„Фрамар“ с първа аптека в град Велико Търново

Аптечната верига „Фрамар“ отвори първата си аптека във Велико Търново. Разположена на бул. “България” 39, аптека Фрамар 47 бе открита официално на 16 януари 2023 година.

„Велико Търново е поредният град, който добавяме към списъка с градове, в които ярко присъства марката „Фрамар“. Няма да крия, че имаше огромен интерес и запитвания от граждани, а и веднага след като се появихме в Габрово, планирахме старопрестолния град като наша следваща спирка“, коментира Диана Бютюнска, изпълнителен директор на „Фрамар Холдинг“.

„Фрамар“ е компания със собствен облик – нашите клиенти ни асоциират с просторни помещения, разположени на комуникативни места, както и с професионално отношение към детайлите в нашата ежедневна работа. Ние ценим клиентите си и правим всичко възможно, за да им осигурим качествена услуга – безпрепятствен достъп до информация и оригинални лекарствени продукти.  През 2023 година планираме да отворим 10 нови аптеки в 4 области на страната. Всеки нов обект за нас е поредното предизвикателство, пред което се изправяме с отговорност и с ясна визия за бъдещото ни развитие.

Особено важен за нас е човешкият ресурс и „Фрамар“ инвестира време и усилия в развитие на професионалните качества на работещите във веригата, включително и в повишаване на образователния им ценз.

През 2021 година развихме нашата система за онлайн обучения на фармацевти, която позволи да продължим обучителните сесии и по време на COVID кризата. Непрекъснатото повишаване на квалификацията е от съществена важност за всеки специалист, който е длъжен да се информира за най-новите тенденции във фармацията.

През 2022 година стартирахме стипендиантска програма за фармацевти, които завършват своето образование и желаят да работят в наши обекти. Приемаме за свое задължение да даваме възможност за развитие на всички млади хора, които продължават своето образование в тази така важна за България специалност.

Стратегията ни за развитие включва и стартирането на работата по изграждане на голям логистичен център в Стара Загора, който да поеме обслужването и на нашите онлайн поръчки. Хибридният модел на работа с онлайн платформата framar.bg е поглед към бъдещето“.

Какво получавате в аптеки „Фрамар“?
  • Продуктово портфолио от над 50 000 артикула
  • Актуални наличности на ексклузивни и дефицитни продукти
  • Квалифициран персонал, готов да отговори на въпросите ви
  • Удобно местоположение
  • Активна програма за лоялност
  • Двуседмична продуктово-информационна брошура
Аптеки „Фрамар“ – компания с 23 години история

Аптечната верига е създадена през 1999 година – началото е поставено с откриването на първата денонощна аптека в град Стара Загора. Към настоящия момент „Фрамар“ оперира с 50 аптеки в цялата страна.

Здравната платформа и онлайн аптеката framar.bg покриват милионна аудитория всеки месец. В сайта можете да намерите информация за лекарствени средства и медицински консумативи, да научите какво се случва в света на здравето и медицината както у нас, така и по света – здравни новини, анализи, интервюта и видео материали. Справочната база данни дава изчерпателна и актуална информация за лекарски практики, здравни и медицински заведения и организации, оптики и аптеки, спортни, туристически и образователни структури.

На достъпен за читателите език е съставена и Медицинската енциклопедия – разработка на медицински специалисти, която дава богата и ценна информация по отношение на здравни проблеми, симптоми, диагностика, лечение…

Марката „Фрамар“ е популярна с иновативните разработки – Фрамар Диагностик (онлайн диагностик по популярни симптоми), Фрамар Лекарствени взаимодействия (лекарствени взаимодействия с храни, напитки и хранителни добавки) – и двете напълно безплатни за читателите.

Фрамар поддържа висок стандарт на работа както във физическите обекти, така и в дейностите, свързани с развитието на онлайн платформата. На повече от 100 души се разчита за развитието на сайта и за търговско ориентираните дейности на компанията, а служителите в аптеките са над 200.

„Това са хората, на които вярваме, защото служителите са най-ценният ни актив.“, допълва Диана Бютюнска.

Заповядайте в най-новата аптека „Фрамар“ – гражданите на Велико Търново могат да разчитат на висок професионализъм и на специално отношение към проблемите на всеки един от тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *