Хороскоп

Вашият хороскоп за периода 20-22 януари

Днешният ден благоприятства сериозните делови инициативи, от утре започва период на новости и промени

 

Днес Луната се движи в Козирог. Денят благоприятства важните делови и лични инициативи, които лежат на сериозни основи. Моментът е подходящ за сериозни дела. В събота настъпва новолуние във Водолей. Започва Китайската нова година, година на Черния воден заек. Въпреки липсата на тонус в този ден, порадвайте се на това, че ви предстои нещо ново и всички навлизаме в нов период, който започва да тече от сега. В неделя Луната се движи във Водолей. Ден за ново начало, за полагане на основи. Не залитайте по старото, а посрещнете с отворени обятия новото.


ОВЕН

Социално раздвижване

 

20 януари. Ще обещаете на колегите или партньорите по бизнес важни неща. Неща, които невинаги са по силите ви. Внимавайте какво говорите, защото днес думите, които изричате, могат да бъдат използвани срещу вас в някой от следващите месеци.

21 януари. Въпреки липсата на тонус и енергия денят е много динамичен и изисква още от сутринта да се мобилизирате. Можете да се срещнете с много хора. Внимавайте. Хората, с които днес се виждате, ще са от голямо значение за бъдещето ви.

22 януари. Можете да положите ново социално начало. Би било добра идея, ако завържете ново запознанство или навлезете в нова социална среда. Неделята е идеален ден. Мнозина от вас ще се съберат с интересни събеседници вечерта.


ТЕЛЕЦ

Отстранете лицемерите

 

20 януари. Ако днес чуете не особено мили думи по ваш адрес, независимо дали от хора, които са се изправили насреща ви, или говорят зад гърба ви, си вземете поука. Този, който говори неприятни неща за вас днес, не бива да остава в живота ви занапред.

21 януари. Не е изключено в съботния ден да се срещнете с хора, които могат да променят професионалния ви живот в по-добра посока. Не отказвайте среща с непознати или с приятели на ваши приятели. Предложението може да дойде ненадейно.

22 януари. В неделя се чувствате прекрасно, защото имате сигурност и уважение в дома си, а и в служебен план се реализирате добре към момента. Неделята ви прави уверени и ви дава самочувствие, което си личи.


БЛИЗНАЦИ

Запалвате искра

 

20 януари. Ако сте решили точно днес да направите значими промени в живота си, избързвате. Да, Меркурий вече е директен по орбитата си, но изчакайте поне още ден-два или началото на идната седмица, за да поставяте начала. Само така ще бъдат устойчиви те.

21 януари. Чувствате се великолепно. Днес бликате от енергия, въпреки че всички около вас са някак без тонус и настроение. Готови сте да ги заредите, да ги запалите с идеи. Не се отказвайте. Със сигурност ще успеете.

22 януари. Отидете на гости на свои по-възрастни близки и поговорете. Имате нужда да им споделите нещо за живота си. Имате нужда от утеха и съвет. Сигурно е, че те ще ви подкрепят и ще ви насърчат най-добре, ако нещо ви тежи.


РАК

Тръгнете напред

 

20 януари. Ще влошите сериозно взаимоотношенията си с хората около вас, ако постоянно ги нападате и ги обвинявате за неща, които смятате, че са ви причинили. Приемете тяхната гледна точка. Днес сте особено чувствителни, но е възможно и те също да са чувствителни.

21 януари. Чувствате дефицит на енергия и настроение. Каквото и да се случва, приемате го като даденост. В момента сте се залостили в свой собствен свят, в който преобладава сивият цвят. А защо? Време е да се разкрепостите.

22 януари. Отворете сърцата си за нещо ново. Нещо, което може да ви се случи, само ако вие самите го позволите. Не опитвайте да спирате хода на съдбата, а разберете неговата логика и тръгнете напред. Неделята е философски и много важен ден за вашето бъдеще.


ЛЪВ

Създайте нов навик

 

20 януари. Добре е да се позабързате и да завършите всичко, с което сте се заели в последните няколко дни. Не си оставяйте работа за понеделник, както и възможен прозорец от време да работите през уикенда. Тогава си починете.

21 януари. Въпреки липсата на енергия в събота съберете сили и прекарайте един незабравим ден с вашите близки. Необвързаните имат възможност да срещнат мечтаната половинка.

22 януари. В неделя поставете ново лично начало. Създайте нов навик в семейството, който да спазвате дълго време. Например в неделя да обядвате заедно или да пиете кафе в любимо заведение заедно. Ще ви се отрази добре.


ДЕВА

Освободено мислене

 

20 януари. Чувствате се прекрасно днес. Освободени сте и мисленето ви се разгръща. Меркурий вече е директен по своята орбита и вие усещате благоприятните нотки на това негово влияние. Имате усещането, че сте започнали начисто.

21 януари. В събота сте нервни, но доста активни и имате възможност да свършите голяма част от насъбрала се къщна работа. Запретнете ръкави и го направете.

22 януари. В неделя създайте нов навик в живота си, свързан с начина си на хранене или физическата си активност. Например стартирането на диета или посещението на фитнес или спортове, които са ви приятни. Зимните празници свършиха. Време е да си обърнете внимание.


ВЕЗНИ

Предложения отвсякъде

 

20 януари. Налага ви се да довършите нещо важно, което започнахте в началото на тази седмица. Отлагахте го, защото хич не ви спореше. Сега е времето да сложите края и да се освободите от този ангажимент.

21 януари. В събота ваши приятели или роднини ще предложат да се разходите на близко разстояние в рамките на деня. Не отказвайте, защото пътуването ще ви донесе много позитивни емоции, а и ще си починете от натрупалото се служебно напрежение.

22 януари. В неделя хич не ви се стои вкъщи. Излиза ви се, среща ви се с хора. Социалните срещи могат да ви донесат както положителни емоции и разнообразие, така и приятни изненади в професионалния живот. Можете да се натъкнете на предложение за нова работа от приятел, когото не сте виждали от дълго време.


СКОРПИОН

Започнете ремонт

 

20 януари. Нещо, което не вървеше и не спореше в началото на седмицата, ще успеете да свършите успешно днес, но само ако помолите за помощ приятел или колега, който е компетентен и вещ в областта. Не се притеснявайте да потърсите подкрепа. Понякога и вие се нуждаете.

21 януари. Възможно е да се наложи да поработите в почивния си ден, но само сутринта, и то за малко. Не проваляйте плановете на близките си, които днес са замислили програма, в която и вие сте включени.

22 януари. В неделя посетете строителен хипермаркет и вземете идеи за започването на лек козметичен ремонт вкъщи. Нещо, което отлагахте дълго време. Е, сега му идва моментът и колкото по-бързо се решите, толкова по-добре.


СТРЕЛЕЦ

Приятелите ви зареждат с енергия

 

20 януари. Отпуснете се и се постарайте да си мислите за неща, които ви правят щастливи в петък. Финансовите трудности, които имате в момента, са преодолими и искат време, за да ги овладеете. Нека това не срива тона на хубавия ден.

21 януари. Будите се в добро настроение. Очакват ви очарователни почивни дни. Ще можете да се видите с приятели, които ще ви заредят с нови лични и професионални идеи. Не се ограничавайте и общувайте.

22 януари. В неделя отделете повече време за личната си почивка. Избягвайте да поемате ангажименти, независимо от какъв характер са те. Имате нужда да изживеете спокоен и безпроблемен ден.


КОЗИРОГ

Пазете се от грешки

 

20 януари. Имате усещането, че се намирате в центъра на вниманието. Всички погледи са вперени във вас и това няма как да ви харесва, защото ви пречи да си вършите качествено работата. Пазете се от грешки.

21 януари. В събота приключете с връзки и познанства, които не ви дават нищо друго, освен тревоги и зависимост. В момента сте достатъчно силни, за да казвате смело думичката „не”.

22 януари. В неделя ще бъдете отдадени както на себе си, така и на своите роднини и близки. Съберете се и изживейте един незабравим ден. Не си създавайте напрежение. Дори и трапезата да не е перфектна, това е без значение.


ВОДОЛЕЙ

Спомен от миналото

 

20 януари. Неприятен спомен от миналото ще напомни за себе си, тъй като съвсем ненадейно днес е възможно да се срещнете с човек, който е свързан с него. Приемете го като знак от съдбата и не задълбочавайте приятелството си. Просто бъдете любезни.

21 януари. В събота ви чакат приятни емоции, споделени с най-близките хора. Не се притеснявайте да пътувате и да изживеете деня, правейки неща, които за някои други биха изглеждали губене на време.

22 януари. В неделя ви се иска да заемете центъра на вниманието. Ваши приятели ще ви дойдат на гости и ще ви направят комплимент за начина, по който сте подредили дома си. Приемете го чистосърдечно и се зарадвайте, че те харесват вкуса ви.


РИБИ

Приятен уикенд

 

20 януари. Радвате се на активен социален живот днес. Ще нахраните любопитството си относно това как се развива съдбата на ваши позабравени приятели, защото ще се натъкнете на интересни техни преживявания, споделени в социалните мрежи. Позвънете им и се вижте. Подновете връзките си.

21 януари. В събота се будите с идеята да пътувате и да посетите наскоро гледано в интернет място. Предложете го на семейството си и отидете. Не се плашете от прогнозата за времето. Независимо дали е слънце, или дъжд, пътуването ще ви хареса.

22 януари. В неделя ще бъдете заети главно с рутинните си домашни ангажименти – подготовка за новата работна седмица, почистване, пране… традиционните неща, за които не ви остава време в друг ден.


Хороскоп за родените на 20.01. – Честит рожден ден!

През следващите дванадесет месеца ще се взирате в себе си повече от позволеното, което ще ви направи по-нерешителни и отстъпчиви. Позволите ли на тази тенденция да стане водеща, определено ще загубите доста предложения и шансове за развитие.

Хороскоп за родените на 21.01. – Честит рожден ден!

Годината, която е пред вас, ще ви направи по-независими и свободни, отколкото бяхте в последните няколко. Погледнете позитивно на живота, не се притеснявайте да правите промени и да преживявате нови и нови неща в ежедневието си.

Хороскоп за родените на 22.01. – Честит рожден ден!

През следващата една година, независимо през какви трудности ще преминете, успехът и късметът ще ви следват неотлъчно. Радвайте се на година, през която ще израстете като хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *