Хороскоп

Хороскоп за 23 януари

Луната преминава в Риби. В такъв период лесно можете да разбулите дълбоки тайни и да разкриете мистерии, които са ви озадачавали дълго време. Добре е да поработите върху духовното си развитие, за да преоткриете своя вътрешен мир.


ОВЕН

Отстъпвайте

 

Днес е добре да се стремите към хармония, разбирателство и поддържане на добрите взаимоотношения с всички около себе си. Напрежението ескалира и трудно ще овладявате своята емоция. Засега обаче е във ваша полза да отстъпвате и по този начин да продължите напред. Избягвайте споровете и кавгите. Те само ще ви навредят.


ТЕЛЕЦ

Не вземайте заеми

 

Емоциите, които днес ще ви завладеят още сутринта, са причина за всичките ви грешки на работното място, а и в личен план. Избягвайте да спорите. Прибързано решение за вземане на кредит ще ви струва много скъпо след това. Не вземайте никакви пари назаем, дори от хора, които ви обещават добри оферти.


БЛИЗНАЦИ

Погледнете новото

 

Желанието ви да постигнете точно определени резултати ще блокира напълно успеха ви в понеделник. Упорствате и се инатите, а по този начин едва ли ще се реализирате по най-добрия начин. Отворете очите си за новото, което идва пред вас. Мнозина ще научат добра новина относно промени на работното място.


РАК

По течението

 

В понеделник, въпреки благоприятните вибрации на деня, желаете повече от всякога да бъдете оставени на мира и да се пуснете по течението. До голяма степен ще можете да го сторите и точно това ще ви направи щастливи. Не упорствайте, не вземайте решения и в никакъв случай днес не поставяйте нови начала.


ЛЪВ

Хубави промени

 

Намирате се в прекрасна позиция, а и настроението ви е повече от добро, което личи по усмивката ви още от сутринта. Предстоят благоприятни за вас промени. Те ще ви отведат далече от сегашните ви позиции. Контролирайте движението напред, за да не отидете в неизвестна посока. Очаква ви пълна подкрепа на работното място.


ДЕВА

Делови успех

 

Въпреки че се занимавате с някои необичайни и изнервящи ви задачи, днешният ден предполага доказване и израстване на работното място. Покажете, че сте силни, издръжливи и упорити. На вас може да се разчита по всяко време. Шансовете ви за стабилизация във финансов аспект нарастват.


ВЕЗНИ

Овладейте се

 

Днес обръщате внимание на собствените си грешки. Мнозина са напрегнати, чувствайки се в капан. Налага се да се примирите с някои обстоятелства около себе си. Преживявате период на трансформации, който паралелно върви и със силно напрежение на работното място. Опитайте се да се владеете.


СКОРПИОН

Труден ден

 

Силно мотивирани и ентусиазирани, мнозина от вас ще изживеят един доста успешен и благоприятен ден. Активирайте своята лоялност към колегите. Точно те ще са ви от полза днес. С деловите партньори не постигате съгласие, а напротив. Нещата там не вървят. С половинката – също.


СТРЕЛЕЦ

Задвижване

 

Намирате се в края на неблагоприятен и потискащ период, който ви бе завладял в последните няколко дни. Намислете какво имате да вършите, защото понеделник се свързва с едно сериозно раздвижване, силна енергия и ентусиазъм. Не пръскайте сили в много начинания, а ги съсредоточете в едно.


КОЗИРОГ

Нервни сте

 

Тази седмица е благоприятна за вас, но въпреки това се чувствате уморени и раздразнителни. Многото ангажименти пораждат моменти на нервност и често ще избухвате в разговори с колегите и близките. Бъдете добронамерени и не влизайте в конфликти, за да поддържате положителните емоции и успеха.


ВОДОЛЕЙ

Претрупани от работа

 

Силен, но прекалено натоварен период в службата е причината мнозина от вас да се чувстват уморени и изтощени през днешния ден. Затрупани от задачи в последните дни от месеца, обръщате все по-малко време на себе си и личния живот. В следобедните часове се опитайте да се отърсите от многото работа и вечерта да бъдете със семейството си.


РИБИ

Предложения

 

За вас настъпва период, през който ще трябва да обърнете повече внимание на делата в службата. Със сигурност имате някои пропуски в последно време и все още не е късно да ги запълните. Предложения в предобедните часове могат да се окажат доста благоприятни и интригуващи. Обърнете им повече внимание.


Хороскоп за родените на 23.01.– Честит рожден ден!

Дори да ви се стори малко по-мудна следващата една година, не страдайте, че животът ви е в застой. Просто не всичко ще се случва по вашите предварителни планове. Иска се повече адаптивност от ваша страна, за да успеете в начинанията си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *