Хороскоп

Ведро настроение за Телците и авантюри за Лъвовете вещаят звездите за 26 януари

В четвъртък Луната се движи в Овен. Задачата ни днес е да посеем семенца, които да жънем в следващия един месец. Понякога сме прекалено директни и е възможно да изречем думи, за които да съжаляваме. В следобеда сме по-активни и продуктивни. Това е и времето, когато всичко ще се случва една идея по-лесно.


ОВЕН

Време за развихряне

 

В четвъртък сутрин сте в добро настроение, но все пак е хубаво и да останете насаме със себе си. Не ви се нравят срещите и разговорите, не сте общителни. По-активни ставате в следобеда, когато чувствате прилив на енергия. Ентусиазмът ви расте. Луната се движи във вашия знак и идва време за развихряне.


ТЕЛЕЦ

Ведро настроение

 

Няма обстоятелство, което да ви извади извън равновесието, в което сте се установили в момента. Сутринта срещите и разговорите ви облагородяват. Единственото предупреждение е да не вземате важни решения. Следобед се оставете на течението. Въпреки че моментът е активен, не се залавяйте с важни ангажименти.


БЛИЗНАЦИ

По-добър период

 

Днес е идеален ден за вас, стига да не се инатите и да слушате съветите на съдбата, които предупреждават в сутрешните часове да не предприемате важни професионални действия. Тях оставете за следобед. Така ще си осигурите успех. В личен план започвате нов период, който със сигурност ще ви зарадва с нещо хубаво.


РАК

Сладка раздумка

 

Предпазливи сте в четвъртък сутрин и това е добре. Обмисляте внимателно плановете си. Ако не сте на работа, сутрешните часове са прекрасни за срещи и разговори с приятни хора на теми, които са по-скоро пикантни и изпълнени с клюкини. Обърнете повече внимание на работата си следобед. Чака ви предложение.


ЛЪВ

Авантюри

 

Време е за сериозен анализ на финансовото ви състояние в сутрешните часове. Вземете тефтерчето, където записвате разходите си, и си направете бюджета за оставащите дни до края на месеца. Следобед авантюрите ви следват една подир друга. Доста интригуващ момент за личния ви живот, но все пак внимавайте да не попаднете в неудобни ситуации.


ДЕВА

Оферта

 

В сутрешните часове не ви се говори с никого, въпреки че мнозина ви заговарят и търсят съвети или помощ в службата. Покажете им тактично, че искате да останете насаме. В следобеда не е изключено да получите изгодно предложение в служебен план, обвързано с по-добро заплащане. Не е за изпускане.


ВЕЗНИ

Бизнес предложение

 

Отдали сте се на мечтателност. Правите неща, които ви доставят удоволствие и радост. Това ще ви помогне да превъзмогнете депресивния привкус на сутринта в четвъртък. Не предприемайте нищо ново до обяд. В следобеда ви чакат раздвижвания и новости, особено ако се занимавате с частен бизнес.


СКОРПИОН

Поправяте грешки

 

Напоследък станахте доста самоуверени, но в четвъртък сутрин ще се убедите, че увереността ви е била невинаги намясто. Възникват грешки от действия, направени в близкото минало. Заемете се с незабавното им коригиране. Възможно е да останете до по-късно на работа, за да си поправите сторените пропуски.


СТРЕЛЕЦ

Разочарование

 

Вие сте добронамерени и отзивчиви, очакващи и всички останали да откликват със същото. Натъквате се обаче на разочарование, защото днес имате нужда от помощ, а много малко от онези, които наричате „приятели” ще ви подадат ръка. Това е повод да се замислите и да започнете чистка сред приятелските среди.


КОЗИРОГ

Снижете амбицията

 

Четвъртък не блести с активността, която очаквате, но въпреки това не е никак лош ден. Напротив. Още сутринта ви радва с резултати от вече започнати действия. Следобед чувствате напрежение, защото сами сте си поставили неизпълними срокове за определена работа. Не прибързвайте. Прекалената взискателност ще ви докара депресия.


ВОДОЛЕЙ

Досаждат ви

 

В отлично настроение сте. Направете сметка на парите си, изгответе бюджета до края на месеца в ранните часове на деня. Не позволявайте на досадни колеги или приятели да се ровят в личния ви живот. Без да се притеснявате за реакцията им кажете, че това не е тяхна работа. Следобед ви чакат позитивни емоции.


РИБИ

Грешки

 

Вниманието е насочено върху вас в четвъртък сутрин и трябва да направите всичко възможно, за да го избегнете. Без да искате правите малки грешки и по този начин те ще бъдат забелязани от всички, ако сте център на внимание. В следобеда ще ви е малко по-спокойно. Напрежението също започва да стихва.


Хороскоп за родените на 26.01.– Честит рожден ден!

През следващата една година е вероятно да ви се наложи да останете за кратко време сами със себе си, за да си дадете сметка чрез агресивното си и егоистично поведение колко много хора сте прогонили от живота си. Осъзнайте го, коригирайте нещо в себе си и продължете напред.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *