Хороскоп

Вашият хороскоп за периода 27-29 януари

Планетите ни даряват със спокойствие, уикендът е подходящ за създаване на уют в дома

 

Небето в момента е спокойно. Нито една планета не е ретроградна и всичко сякаш върви по правила. Днес Луната се движи в последните градуси на Овен, където ще срещне съпротивление от Плутон, а ние ще го усетим като внезапни трудности и бариери, които биха ни дали знак, че все пак седмицата е към своя край и е по-добре да отложим някои по-важни дела за понеделник. През уикенда Луната преминава в Телец. Силно свързани ще бъдем с дома си, с уюта в него и ще искаме да го подредим по възможно най-добрия начин. Затова и ще оставим неделята за почистване, подреждане и къщна работа.


ОВЕН

Сладки раздумки

 

27 януари. Днес сте склонни да говорите повече, отколкото да действате. Това е и причина делата ви да изостават за сметка на сладките разговори, които провеждате навред. Може би клюките в момента ви интересуват една идея повече от обикновеното.

28 януари. Не разваляйте добрите си взаимоотношения и благия тон с близки, които са ви помолили за помощ. Нищо няма да ви стане, ако се отзовете, а и чувството, че сте полезни ще ви направи още по-щастливи.

29 януари. Опитайте се в неделя да сте полезни на себе си и на своя дом, като го подредите и изчистите. Подгответе се за новия месец, който идва и с нови обещания за по-различни температури. Прегледайте топлите си дрехи.


ТЕЛЕЦ

Отсявайте хората

 

27 януари. Решителността ви днес е подчертана, но често сте по-настоятелни от друг път и ставате леко досадни спрямо вашите колеги. Взискателни сте, но това никой няма да възприеме като положително качество.

28 януари. В събота заемате центъра на вниманието. Трудно ще ви е да бъдете и тук, и там, но трябва да сте навсякъде. Звучи объркано, но така и ще се чувствате. Този луд ден ще ви направи много щастливи, но и често пъти затормозени психически.

29 януари. Почистете дома си в неделя и не позволявайте на хора с лоши очи да влизат в него. Сега имате способността да отсявате добрите от лошите хора и да чувствате, когато някой ви завижда или не ви мисли хубавото.


БЛИЗНАЦИ

Време за инвестиции

 

27 януари. Ще се учудите как хората около вас ви вярват и ви се доверяват изцяло, без въобще да го искате и търсите. Вие сте като притегателен център, а и те споделят с вас своите болки и опасения. Превръщате се в отдушник на проблемите им.

28 януари. Без да искате ще попаднете на хора, които се занимават с инвестиционни цели и ще ви предложат да вложите определени средства в нещо изгодно. Помислете, заслужава си.

29 януари. Почистете дома си в неделя. Подгответе се за новата работна седмица и за предстоящия месец февруари. Възможно е да имате някъде забравена дреха, която сте сложили в ъгълче на гардероба. Ако го пренаредите, ще я откриете и ще я носите с удоволствие.


РАК

Създайте разнообразие

 

27 януари. Днес сте прибързани и много трудно овладявате енергията, която имате. Хубаво е да сте енергични и решителни, но сега сте прекалено отдадени на това, което правите. Възможно е, ако нещо не ви се получи от първия път, да се разочаровате твърде бързо от неуспеха и да не повторите усилията.

28 януари. В събота сте вдъхновени и търсите начин да подобрите настроението и на близките около себе си. Пътувайте, направете нещо ново, разучете непознато място в близост до града. Провокирайте се да попаднете в нова ситуация.

29 януари. В неделя правите това, което сте си наумили предварително, без да се съобразявате дали хората около вас искат, или не. Само вашето мнение е важно и само вашата работа е от значение. Дали другите мислят така?


ЛЪВ

Реете се в облаците

 

27 януари. Хаосът в ежедневието ви застига и той се превръща в причина да изкарвате яда си върху всички около себе си. Днес вземайте мнението на вашите колеги под внимание. То е важно, затова се съобразете с онова, което те казват.

28 януари. През уикенда се усещате доста въздушни. Сякаш се носите в облаците и не ви се иска да стъпите на земята и да слезете в реалността. Занимавайте се с изкуство и дейности, които са ви приятни.

29 януари. Замисленото почистване на дома ви в неделя няма да се състои не за друго, а защото вие самите няма да имате сили да го направите. Мечтаете, реете се отново в облаците и можете да пропилеете целия ден в безделие. Все пак е почивен и е за това.


ДЕВА

Пътуване през уикенда

 

27 януари. Проявявате сериозно отношение към работата си и това ви прави строги и намръщени днес. Дори някой да ви попита за съвет, склонни сте да го нахокате или да му отговорите троснато, а не да се отзовете.

28 януари. Нуждаете се от разнообразие през уикенда. В събота можете да организирате пътуване на кратко или далечно разстояние с цел да се обогатите и да попълните празнини в своите културни познания.

29 януари. В неделя ще пожелаете да чистите и подреждате своя дом, независимо от мнението и желанията на вашите близки. Те нямат право на избор. Избор имате единствено и само вие, и то – да избирате вместо тях.


ВЕЗНИ

Хармония и подкрепа

 

27 януари. Днес сте в състояние да постигнете съгласие с всички хора около себе си. Настроени сте хармонично, а и хората ви възприемат добре. Готови са да ви подкрепят и можете да постигнете много в сферата на общите взаимоотношения и партньорството.

28 януари. Време е да помислите за здравето си и да направите нещо за своето тяло. Моментът е добър да се поинтересувате за подхождащ хранителен режим или диета, както и да изберете спорт, с който да запълните част от свободното си време.

29 януари. В неделя с вас се общува лесно и вашата компания е приятна и желана от всички. Покажете кулинарните си умения, направете вкусен обяд и поканете приятели вкъщи.


СКОРПИОН

Угодете на половинката

 

27 януари. В петък темпото сериозно се забързва и вие искате да свършите колкото се може повече работа. Но разполагате с ограничен ресурс от време. Трябва да действате по приоритети. Не търсете причина да се заяждате с хората наоколо.

28 януари. През уикенда се отдайте на семейството и половинката си. Не бързайте да ставате от леглото днес, а си поспете добре. Угодете с нещо на любимия човек, направете нещо, което той желае и ще го направи щастлив.

29 януари. В неделя обърнете внимание на дома си и начина, по който е подреден. Сменете нещо, в случай че ви дразни. Промените, които направите, ще ви се харесат и ще ви създадат уют и спокойствие.


СТРЕЛЕЦ

Изхвърлете излишното

 

27 януари. Не можете да се оплачете от липса на енергия. Имате я в излишък. Вие сте дейни, борбени и днес сте в състояние да постигнете много. А вечерта не пропускайте възможността да излезете с приятели на по чашка.

28 януари. В събота послушайте тялото си. Неговите сигнали сериозно ви предупреждават за проблеми, които назряват от преумора и потискане на симптоми.

29 януари. В неделя почистете и подредете дома си. Имате нужда от малко повече пространство и въздух. Изхвърлете излишните вещи. Такива, които не сте ползвали в последната една година и които хич не са ви нужни.


КОЗИРОГ

Позитивни емоции

 

27 януари. Ще ви се наложи да поработите по-активно в петък, за да завършите ангажименти, които бяхте поели в последните няколко седмици. Усилията си заслужават, защото те ще ви спечелят по-високото заплащане на труда в края на месеца.

28 януари. През уикенда сте настроени авантюристично. Имате желание да пътувате и да разучавате ново място, на което досега не сте ходили. Освободете се от излишните негативни емоции. Това са дни, наситени с позитивни такива.

29 януари. В неделя, въпреки че мърморите повече от позволеното заради неща, които ви дразнят, вие сте настроени положително. Денят не е никак лош и ви дава шанс за разгръщане. Среща с интересен човек може да остави у вас хубав спомен.


ВОДОЛЕЙ

Отдадени на другите

 

27 януари. Трудно ще се концентрирате днес, защото сте отдадени прекалено на проблемите, които имат вашите колеги и партньори. Те ще ви молят да им помогнете, а вие съдействате с желание. Е, вашето остава на заден план, но това няма да остане недооценено.

28 януари. В събота е най-добре да останете вкъщи и да подредите дома си. Ако все още не сте прибрали коледната украса, крайно време е да го сторите. Създайте уют вкъщи.

29 януари. В неделя ще се погрижите за ваши по-възрастни роднини, които имат нужда от помощ и подкрепа. Съдействайте им и направете това, което е нужно за тях.


РИБИ

Прекалено всеотдайни

 

27 януари. В желанието си да угодите на колегите си днес ще допуснете да понесете вината и за техни грешки, без това да е нужно. Само и само мир да има. По-добре е да отстоите и мнението, и позицията си, вместо да попивате ненужна вина.

28 януари. В събота се уговорете с приятели и излезте на обяд или в следобедно време. Имате нужда да споделите нещо, което ви тревожи. Поговорете и ще ви олекне.

29 януари. В неделя е възможно да имате конфликт със съседите за неуредени въпроси относно общата собственост на имотите ви. Някой ще ви обиди сериозно, но вие не си го слагайте на сърцето.


Хороскоп за родените на 27.01.Честит рожден ден!

През следващите дванадесет месеца се вглеждайте по-често в малките успешни неща, които сътворявате, за да се сдобивате с хъс и ентусиазъм. Очаква ви година, през която всичко ще ви се удава една идея по-лесно от друг път, а това е немалка привилегия. Любовта също ще е до вас.

 

Хороскоп за родените на 28.01.Честит рожден ден!

През следващата една година силната ви самоувереност често ще ви е от полза и ще ви помага по пътя, но и няма да са редки случаите, в които ще е повод за разрушени взаимоотношения. Вслушвайте се в съветите на другите и им давайте право на мнение.

 

Хороскоп за родените на 29.01.Честит рожден ден!

Преодолейте слабостите на характера си в условията, в които живеем. Предстои ви година, която ще ви научи да бъдете по-издръжливи, борбени. Разчитайте на подкрепата и помощта на влиятелни хора. Не вярвайте на слухове.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *