Хороскоп

Хороскоп за 30 януари

Очаква ни благоприятен ден. Луната е нарастваща. Целите ни се проясняват, добиваме ясна представа как да ги постигнем към този момент. В ранния предиобeд Луната преминава в Близнаци. Осигурява ни повече радост и успехи в сферата на общуването. По-добре се разбираме с хората около себе си и търсим контакта преди всичко.


ОВЕН

Мрънкате

 

Не сте уморени, а звучите отегчeно. Оплаквате се във всеки удобен момент, че не сте успели да си починете през уикенда пълноценно. Помислете какво можете да направите през тази седмица, вместо да хабите излишна енергия в мрънкане и досаждане с негативни слова. Във ваши ръце е успехът.


ТЕЛЕЦ

С пълни шепи

 

В понеделник се чувствате заредени с енергия. Емоционалното ви състояние е стабилно. Влюбени сте във всичко, което вършите и го правите от душа. Това е единственото важно условие за успеха ви от тук нататък. Цялата седмица е заредена с положителна енергия. Грабете с пълни шепи.


БЛИЗНАЦИ

От вас зависи

 

Можете да реализирате доста от целите си през този ден, стига да бъдете достатъчно търпеливи. Луната навлиза във вашия знак и засилва ентусиазма ви. Желаете да се борите за целите си, които никак не са малки. Пред вас е един изцяло нов период и дали ще се влеете в него бавно или бурно, зависи от вас.


РАК

Усмихвайте се

 

В момента изживявате подем и това непременно води до напрежение, очаквания и внимание от ваша страна да не сгрешите по пътя си напред. Моят съвет е да се отпуснете и да действате според собствената си интуиция. Бъдете усмихнати и дружелюбни, за да отключите сърцата на другите хора.


ЛЪВ

Напрежение

 

Заради напрежението, което блокира изцяло мисленето ви, често грешите и извършвате неоправдани действия. В друг случай не бихте постъпвали по този начин. Понеделник е уморителен ден, който изисква по-скоро да обърнете внимание на рутинните си ангажименти, отколкото да предприемате нещо ново.


ДЕВА

Усамотете се

 

Очаква ви ведър ден, но сте прекалено уморени от работата в последните няколко седмици. Дразнят ви доста хора, които искат вашето внимание. Всеки се консултира с вас за определени проблеми, иска мнението ви. А точно в този момент не ви е до разговори и мислене по чужди грижи. Усамотете се.


ВЕЗНИ

Успехи

 

За вас предстои важен професионален ден, който може да донесе много възможности и шансове за бъдещо развитие, стига да сте достатъчно упорити, настойчиви и целенасочени, когато изпълнявате задачите си. Всъщност, денят е продължение на цялата отминала натоварена работна седмица. Не се отпускайте.


СКОРПИОН

Осъществете разговори

 

Чака ви шанс за развитие. Той се осъществява както на работното място, така и в личен план. Служебните възможности не са никак малко, особено ако пътувате. Общувайте с хората около себе си. Бъдете освободени, въпреки че чувствате умора, натрупана заради задачите ви през целия месец януари.


СТРЕЛЕЦ

Избистряте картината

 

Сега добивате представа за плановете и идеите си, които ви щукнаха по време на новолунието миналата седмица. Мислите ви се избистрят и сега се заформя една нова картина във вашето съзнание, която описва по-благоприятно бъдеще. Следвайте я и ще видите как малко по малко редите тухлите на по-добрите си идни дни.


КОЗИРОГ

Нужда от почивка

 

Започвате работната седмица плахо, без особено настроение. Причината е в липсата на достатъчно сън и почивка през уикенда. Стегнете се и си свършете по-важната част от ангажиментите сутринта. Оставете се на течението следобед, а вечерта прекарайте в компанията на любимите хора. По този начин денят ще ви хареса.


ВОДОЛЕЙ

Не помагайте

 

Оказа се, че през отминалата седмица сте помагали повече отколкото е нужно на хората около себе си. Вашият живот е минал на втора линия – нещо, което не биваше да допускате. Сега се налага да се заемете и със своите собствени цели и идеи. Не помагайте, поне днес. Уморени сте, липсва ви сън. Приберете се рано и се наспете.


РИБИ

Споделете идеите

 

Понеделник започва нов цикъл от промени, които ще ви се харесват тепърва. Имате нужда да споделите на приятелите си някои от своите идеи. Направете го, за да чуете още мнения по този въпрос. В следобедните часове се усамотете и не помагайте на колегите си. Вършете своята собствена работа.


Хороскоп за родените на 30.01.– Честит рожден ден!

През следващата една година ви очаква подем в служебен аспект, но той ще бъде заслужен с много труд и упоритост от ваша страна. Работете, заслужава си, ще успеете.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *