Хороскоп

Вашият хороскоп за днес

Луната е в Лъв, а опозицията й със Сатурн прави днешния ден малко по-напрегнат и натоварен като за начало на работната седмица. Но пък всяка добре свършена работа ще ни носи удовлетворение и наслада. Важно е да не се възгордяваме или самозабравяме, както и да подхранваме чувство за превъзходство над останалите.


ОВЕН

Успех

 

Понеделник носи раздвижване, мобилизация и възможност за свършване на много работа за кратки срокове при всички вас. Промени в работата са възможни при по-находчивите и търсещи нови възможности. Пазете се от среща с хора, които могат да ви демотивират.


ТЕЛЕЦ

Подем

 

Очаква ви доста интензивен ден. Много работа, ангажименти, които трябва да бъдат свършени в срок – това са основните опорни точки на хороскопа ви за понеделник. Не се плашете от обема на задачите си. Утре ще си почивате повече. Добре е да не отлагате нищо, защото в следващите дни едва ли ще имате този подем, на който се радвате днес.


БЛИЗНАЦИ

Странно обаждане

 

Засега е по-добре да не се залавяте с нови неща, нищо че е понеделник. Изчакайте и се съобразете с това предписание, за да не започнете нещо, което няма да успеете да довършите в следващите няколко седмици. Ще получите странно обаждане по телефона. Не се тревожете излишно. Споделете с близките си за него.


РАК

Направете си разчет

 

Чувствате, че финансово нещата в живота ви не са наред. Че спестяванията ви се стопяват, а разходите ви нарастват. Обърнете повече внимание на бюджета си в този ден и ако се налага, променете нещо в живота си, за да може приходите ви да са повече от разходите в следващите месеци.


ЛЪВ

Нов период

 

От понеделник започва нов период за вас. Той е свързан с промяна най-вече в мисленето ви. Дайте си обещания, които да изпълните в следващите дни. Преборете песимизма и продължавайте смело напред. Очакват ви доста позитивни неща, в сравнение с всичко това, което ви се случи до момента.


ДЕВА

Без промени

 

Моментът не е подходящ за действия и решителни стъпки. Дори не ви съветвам да правите планове, защото те ще претърпят някои изменения. Понеделник е прекрасен ден, ако погледнете назад в миналото си и осъзнаете най-честите грешки, които допускате в своето ежедневие.


ВЕЗНИ

Ненужна саможертва

 

Денят ви е наситен със страсти и емоции, които бликат от вас и се отразяват на всяко ваше действие. В работата ще се заловите да разрешавате непосилни за вас задачи и въпроси, само и само да спасите колегите и видиш ли – те да не излязат виновни за това, че нещо са сгафили. А всъщност, вие ще бъдете виновните…


СКОРПИОН

Вие решавате

 

В служебния живот бъдете особено внимателни. Можете да попаднете на оферта с добра заплата при смяна на работата. Всичко това обаче е свързано с даване на огромно количество сили и енергия от ваша страна. Трудът ви няма да е никак лек на новото място, но е обвързан с добри финанси. Вие решавате.


СТРЕЛЕЦ

Нова страница

 

Денят е благоприятен за вас. Намирате се в изцяло нов период. В щастлив етап от своя живот. Чувствате прилив на позитивна енергия и е доста благоприятно да я използвате изцяло. Имате жизненост и тонус да се справите с всеки проблем. Мотивирани и вдъхновени сте. Време е за ново начало. Поставете го.


КОЗИРОГ

Чувствате се живи

 

Промените, новостите, които ви се случват, обстоятелствата, в които попадате, са основна причина да излезете от границата на личния си комфорт. Сега е време с вас да се случи промяна, за миг да се откъснете от традиционното ежедневие. Всичко това ще ви облагороди и ще ви помогне да се чувствате живи.


ВОДОЛЕЙ

Заявявате се

 

Не се отказвайте от нищо. Днес вие ще разкривате свои нестандартни идеи пред обществото и ще срещате твърдата стена на консервативното мислене на всички останали. Идеите ви ще останат неподкрепени, а вие може да се пообидите на хората. Но все пак ще сте се заявили. И това не е малко като за начало.


РИБИ

Правете добро

 

Ще забравите за своите лични потребности и желания, защото сте се отдали на хората около себе си. Налага се да подкрепите и да помогнете на близък човек в нужда, който сега има проблеми. Това благотворство ще ви се върне някога, така че не съжалявайте, че сте инвестирали усилия сега.


Хороскоп за родените на 02.02.– Честит рожден ден!

С каквото и да се залавяте през годината, която за вас започва да тече от днес нататък, бъдете нащрек за хора, които се стремят да ви ограничат, подложат крак и попречат в намеренията чрез грешни думи и внушение на страх. Вярвайте в себе си и ще успеете.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *