Хороскоп

Вашият хороскоп за 14 февруари, вторник

Луната преминава от Скорпион в Стрелец и ни освобождава от задръжки. Разполагаме със свобода, идейност и целеустременост. Вършете всичко с вдъхновение, а вечерта отбележете празника с любимия човек по подобаващ начин.


ОВЕН

Търсете разбирателство

 

Очаква ви доста ведър и успешен ден. Още сутринта си замислете програма, която да изпълните през работния ден. Обърнете внимание на взаимоотношенията си първо с колегите, след това и с ръководството. Подобрете хармонията и така ще се радвате на повече разбирателство, а и работата ще върви по-добре.


ТЕЛЕЦ

Успехът е с вас

 

Радвате се на благоприятно развиващ се ден. Предстои да вземете важни решения в сферата на финансите. Мнозина от вас се радват на повишение на заплащането в края на месеца. Други вече са се ориентирали към нова, по-добре платена работа. Отбележете този успех, както и празника довечера, с по чаша вино с половинката.


БЛИЗНАЦИ

Интересна среща

 

Използвайте този ден, за да хармонизирате отношенията си. Днес говорите много, но и сте слушани и уважавани. В работния ден намерете начин как да подобрите доходите си и така да повишите жизнения стандарт на семейството си. Вечерта ви очаква благоприятна среща. Необвързаните могат да срещнат мечтаната половинка.


РАК

Повишение и любов

 

И вашият ден ще бъде изпълнен с добри възможности и шансове да се изявите благоприятно. Очаква ви добра новина, свързана с повишение на доходите ви. Краят на месеца ще ви донесе заплата с нова, по-голяма цифра. Доволни сте от себе си, но повишението е заслужено. Отбележете успеха и празника с чаша вино в компанията на половинката.


ЛЪВ

Споделете идеите

 

Време е и на вашата улица да изгрее слънцето. Късметът не ви е забравил, просто чакаше благоприятния момент, за да ви напомни за себе си. Във вторник се радвате на благоприятно стечение на обстоятелствата. Малко по малко развивате своята мисъл. Притежавате добри идеи. Споделете ги с хората наоколо.


ДЕВА

Малките неща

 

Успехът ви в днешния ден се крие в успокоението, липсата на напрежение, възможността да се видите отстрани. На работното място вършете само онези задачи, които се искат от вас, без да прекалявате с инициативността. Усмихвайте се на малките неща, отпуснете се и се порадвайте на днешния празник. Празнуваме любовта и виното – все хубави неща!


ВЕЗНИ

Време с близките

 

Нуждаехте се от подкрепа в последно време. Е, днес ще я получите изцяло. Прекарайте повече време със семейството си, с родителите и роднините, от които можете да получите важни съвети. Днес ще се почувствате наистина щастливи, ако не мислите само за себе си, а насочите своето внимание и към другите.


СКОРПИОН

Първо питайте

 

И днес сте организирани, сякаш точно знаете как искате да протече денят. Имате сериозен план и работите по неготово осъществяване. За съжаление, превръщате изпълнението на графика в фикс идея, на която подчинявате и хората около себе си. Ангажирате всеки със своите цели, без да го питате дали иска, или не. Това е погрешно.


СТРЕЛЕЦ

От вас зависи

 

Днес е силен ден и за вас. Не се разпилявайте в много дейности, а захванете една, която ще ви доведе до успеха. Луната се движи в знака ви и изисква да си направите равносметка и сами за себе си да решите какво точно искате да ви се случи в следващите три-четири седмици и как да го предизвикате и постигнете.


КОЗИРОГ

Спокойствие

 

И вторник изисква да не прекалявате с инициативността си, защото едва ли срещате подходящите обстоятелства, които да ви помагат да вървите напред. Не се ядосвайте, моментът просто е такъв. Насочете вниманието си към днешния празник, купете подарък на половинката и споделете вечерта с нея.


ВОДОЛЕЙ

Чуват ви

 

Щастлив е вторникът за вас. В добра форма сте, решени сте да постигнете краткосрочните си планове. До голяма степен успявате, особено в сутрешните и ранните следобедни часове. Идеите ви са ценни и не бива да ги подминавате. Днес гласът ви се чува. Не пропускайте да отбележите и празника с половинката довечера.


РИБИ

Успешен ден

 

Решени сте да постигнете добри резултати в края на март и сериозно работите за успеха си. Предстои ви един изпълнен с предизвикателства ден. Вторник ви дава възможност за разгръщане и стабилизация, за размах на силите и жътва. Не пропускайте да отбележите празника с половинката по незабравим начин.


Хороскоп за родените на 14.02.– Честит рожден ден!

Обръщайте повече внимание на близките, семейството и дома си през следващите дванадесет месеца. Семейните традиции ще ви носят положителен заряд и ще ви крепят. Можете да разчитате на своите роднини.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *