Хороскоп

Хороскоп за 13 февруари

Понеделник е благоприятен ден, в който ни спори. Сутрешните часове отделете за новите си планове, свързани с настоящата седмица. Обсъдете ги с хората, от които зависи вашия успех. Луната е в Скорпион и е в хармонични аспекти с Венера и Нептун в Риби. Преобладава водната стихия днес, което значи, че е активирана нашата интуиция и вътрешно усещане за хората и обстоятелствата, които срещаме.


ОВЕН

Денят не е лош

 

Внимавайте. Нервите и напрежението, които са се насъбрали във вас, са причина да не бъдете обективни и да вземате погрешни решения, базирани само на емоцията. Бъркате в преценката си за хората, с които общувате и обвинявате деня, че е лош за вас. А всъщност не той е лош, а вашето схващане, че всички трябва да ви се подчиняват.


ТЕЛЕЦ

Слагате си маска

 

Днес ви липсва реална преценка за хората и обстоятелствата, които срещате. Мислите си, че сте благоразположени и отворени, но това не е така. Оказва се, че сте си създали защитна маска пред другите, която не сваляте. Искате те да ви възприемат като отзивчиви, готови да помогнете. Но вие всъщност сега не сте такива.


БЛИЗНАЦИ

Не чакайте, а нападайте

 

Обстоятелствата тичат по пътя пред вас, а вие сякаш сте спрели на едно място. Стационарни сте и каквото и да се случва, вие оставате статични, незаинтересовани. Не се борите за успеха си, а чакате някой друг да ви подтикне за това. Мислите ли, че ще успеете в такъв случай?


РАК

От вас зависи

 

Днес преобладава стихията вода в хороскопа и това ви прави крайно емоционални. Можете да направите грешки заради собствената си прибързаност и липса на дори мъничко дисциплина. Лошото е, че всичко това влияе на нервната ви система и уврежда взаимоотношенията ви с хората. А денят може да е толкова лек и лежерен. От вас зависи.


ЛЪВ

Нека другите гадаят

 

Днес сте тихи, прикрити, несподелящи. Като ви познава човек, сега би си помислил, че кроите нещо тайно и тази тишина около вас е съвсем преднамерена и предвещава някакъв сериозен бум, който ще видим всички от вас съвсем скоро. Не споделяйте. Днес оставете плановете си в тайна. Нека всички останали гадаят какво ви е.


ДЕВА

Без промени

 

В този момент отпуснете педала. Овладейте нервите и се впишете в средата, в която се движите днес. Моментът не е подходящ за голямо движение, за промени и новости. Напротив, пред вас стоят дилеми и размисли. Сега вие планирате, мислите и тъчете своите планове за след десет дни напред.


ВЕЗНИ

Хубав ден

 

В понеделник сте със стабилни очаквания да ви се случи нещо хубаво, независимо дали го заслужавате, или не. Ето я и основната причина всички от вас да живеят хубаво и доволно през днешния ден. Всичко зависи от вашата нагласа, от вътрешните ви убеждения и начина, по който възприемате и своя свят, и този на другите.


СКОРПИОН

Пред начало

 

Днес Луната се движи във вашия знак и това е причината да се чувствате малко по-напрегнати от обичайното. По-важното нещо е другият шанс, който идва за вас – а именно да промените нещо около себе си, да преодолеете някои свои недостатъци и да тръгнете по нов път. Предстои ви един интересен ден.


СТРЕЛЕЦ

Не спорете

 

Енергични сте днес, но всичко това преминава в една неконтролируема емоционалност. Излишно е да коментираме, че тя ще ви донесе проблеми на главата. Избягвайте споровете. Винаги някой ще ви наранява, а вие няма да успявате да се защитавате. Ще се затваряте в себе си и ще изживявате момента отново и отново.


КОЗИРОГ

Запазете спокойствие

 

Днес сте в добро настроение. Поработете малко повече върху емоционалното си здраве и не позволявайте на лоши предчувствия или неприятности в службата да ви извадят извън равновесие. Останете в зоната си на комфорт и вършете нещо полезно. Полезно и за вас, и за хората, за които работите.


ВОДОЛЕЙ

Ще се справите

 

Трудностите в днешния ден на хоризонта за вас не са малко, но вие ще ги преодолявате с лекота. Сутринта ви чакат новости, промени, реформи. Подготвени сте за тях, дори ги очаквахте с нетърпение. Внимавайте около обяд да не ви хвърлят обвинение, което да опетни името ви. Следете как се развиват нещата и се защитете подобаващо.


РИБИ

Прекрасен ден

 

Ще се насладите на един изключително благоприятен ден, който трябва да изживеете в забързано темпо, за да не пропуснете добрите възможности. Предстоят ви промени в службата. Добрата новина е, че вие самите можете да ги контролирате и да направите така, че те или да ви се случат, или да ви отминат. Вие решавате това.


Хороскоп за родените на 13.02.– Честит рожден ден!

През следващата една година ще ви зарадва тишината, на която можете да се насладите. От тихия фронт на своя живот ще можете да наблюдавате всичко и всички и така да вземате важните решения. Това е вашият плюс, вашата сила.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *