Хороскоп

Какво вещаят звездите за 15 февруари, сряда

Луната се движи в Стрелец и е в напрегнати аспекти с Марс, Венера и Нептун. Ако ви предстои да разрешавате важен проблем днес, бъдете по-обрани в приказките. Овладейте нервите и напрежението и по възможност отложете важния разговор за някой от следващите дни.


ОВЕН

Нещата се объркват

 

Склонни сте да отправяте обвинения наляво и надясно, в случай че не сте доволни от хората около себе си или те не правят това, което вие пожелаете. Прибързани сте и търсите причината за грешките все у другите. Днес много неща могат да се объркат в зависимост от вашето поведение.


ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни

 

Възможно е да вземете едно грешно решение, подтикнати от натиска на обществото или изисквания на ваши колеги, ръководители или пък партньори. Денят е напрегнат и ви прави доста изнервени в някои моменти. Внимавайте с приказките. Днес речта изпреварва мисълта ви.


БЛИЗНАЦИ

Не сте откровени

 

Проблемите в службата ви правят нервни, напрегнати и доста агресивни. Няма да си го изкарате на никой друг, освен на половинката си. Възможно е да я обвините, че ви ограничава – нещо, което не е вярно. Днес не сте откровени нито със себе си, нито с хората наоколо.


РАК

Съмнявайте се

 

Не е изключено да сте особено притеснени и напрегнати по въпроси, касаещи вашето здраве. Възможно е информацията, която получите днес за здравословното си състояние, да е лъжлива и да ви уплаши допълнително, без да имате повод за притеснения. Подложете на съмнение всяка новина, която дочувате.


ЛЪВ

Заяждане без причина

 

Настроени сте недобронамерено спрямо хората около вас и днес сте в състояние да вгорчите както своя живот, така и този на заобикалящата ви среда. Станали сте доста капризни, без да се съобразявате с желанията и нагласите на другите. Търсите повод да се заядете с някого просто ей така – без причина.


ДЕВА

Не мислете черногледо

 

През главата ви днес минават какви ли не мисли. Повечето от тях, за съжаление, са черногледи и формират и самият ден да бъде негативен и не особено приятен. Всъщност, от вас зависи днешната сряда да бъде по-хубава и позитивна – такава, каквато на вас ви се иска. Това, което мислите и говорите, ще определи и качеството на деня ви.


ВЕЗНИ

Погледнете себе си

 

Сами си търсите белята днес, защото се месите в чуждите работи, правите забележки на колегите си и се сърдите, когато те се отнесат лошо към вас. А всъщност се получава принципът „каквото повикало, такова се обадило“. Не обвинявайте, а се вгледайте в себе си и осъзнайте причините за проблемите.


СКОРПИОН

Не давайте заем

 

Възможно е хора, на които не можете да разчитате във времето, да ви поискат заем. Вие няма да можете да им откажете, защото състоянието им в момента наистина се е влошило. Но не очаквайте парите, които дадете, да ви се върнат в уречения срок. Дори много след него отново ще са ви длъжници.


СТРЕЛЕЦ

Не мислете за другите

 

Започвате деня си в добро настроение, но ще се откажете да го зареждате с позитивен заряд за всички други около себе си. Причината е, че те са намусени, намръщени и без никакво настроение. Колкото и да се борите да подобрите нещата, няма да се получи. Концентрирайте енергията си в други посоки.


КОЗИРОГ

Гледайте своето

 

Обърнете внимание на своите собствени интереси и се занимавайте по задачите, които касаят само вас. Ако тръгнете да бъдете прекалено любезни и дружелюбни, ако наблегнете на общите с колегите ви занимания, със сигурност ще влезете в пререкания и ще съсипете деня си с ненужно напрежение.


ВОДОЛЕЙ

Страхове

 

В сряда сте изнервени от различни обстоятелства и дори самите вие не си давате сметка, че в основата на вашето емоционално неразположение стои страх от финансова нестабилност. Днес избягвайте да говорите за пари, повишение или да давате финансови обещания. Не подписвайте договори и не теглете кредити.


РИБИ

Притеснения

 

Несигурността относно вашата работа и това как ще протекат месеците занапред, дали ще имате работа и средства, дали всичко ще се подрежда по план, е в основата на притесненията ви днес. Не можете да разрешите толкова много въпроси за бъдещето. Концентрирайте се в днешната си работа и я свършете подобаващо.


Хороскоп за родените на 15.02.– Честит рожден ден!

Ще преживеете година на противоречия и промени, които искат вашия начин на мислене да се промени спрямо света около вас. Няма да ви сполети нищо страшно, просто малко емоционални изпитания, които ще ви направят още по-силни и решителни.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *