Хороскоп

Хороскоп за 20 февруари

Настъпва новолуние в Риби. Успокойте топката, помислете за себе си, поработете върху вътрешния си мир и хармония. Днес интуицията ни е изострена и можем да й се доверим. Всяка първа стрелнала се мисъл в съзнанието ни е вярна, защото е продиктувана от интуицията.


ОВЕН

Ще се справите

 

В понеделник ще ви е по-трудно да задвижите колелото от друг път. Чувствате се недоспали, без настроение и нагласа за работа. Трудностите ви правят немотивирани, а всеки един проблем, било то малък или голям, ви се струва като планина, която трябва да изкачите. Ще се справите и без излишни притеснения.


ТЕЛЕЦ

Нужда от похвали

 

Ще подобрите взаимоотношенията си с хората около себе си. Днес не сте в най-добрата си форма, но не губите мотивация и преодолявате препятствие след препятствие. Имате нужда обаче да бъдете насърчавани и ако има кой да ви похвали, със сигурност това ще ви се отрази доста добре.


БЛИЗНАЦИ

Поемете инициативата

 

Ще промените подхода си към вършенето на най-ежедневните служебни ангажименти. За вас е от голямо значение да бъдете оценени и похвалени за инициативите, които подемате. Днес можете сами да поемете инициативата на работното място и да очаквате това да се развие добре.


РАК

Емоции

 

Новолунието ви влияе емоционално и днес сте като кълбо от нерви. Ще ви дразни всичко и всеки. Тук не става въпрос дали хората са на вашето мнение, или на противоположното. Вие по начало ще спорите с тях и ще търсите дреболии, за които да се захванете и да поддържате кавгите.


ЛЪВ

Грешките се натрупват

 

Разсеяността ви днес е причина да допускате малки, дребни грешки, но повечето от тях ще са непоправими. Те се натрупват във времето и ще построят стена между вас и хората около вас. Поработете върху чувството си за гордост и достойнство, което всъщност причинява най-големите ви беди.


ДЕВА

Приятен ден

 

Ще преживеете един щастлив, доволен и ползотворен ден. Имате възможност да подобрите взаимоотношенията си с хората от най-близкия ви кръг – вашето семейство, децата, родителите ви. На работното място не си позволявайте да проявявате излишна чувствителност. Сега тя не е позволена.


ВЕЗНИ

Споделяйте

 

Възможно е да се затворите в себе си заради неизразени и несподелени емоции. Но как може някой да разбере нещо, което не изразявате? Днес искате всички да са интуитивни и да ви разбират само с поглед. Жалко, но няма как да се получи. Ето в това отношение преживявате драма. А колко по-лесно би било, ако споделите тревогите си…


СКОРПИОН

Ползи

 

В понеделник вие сте в добро настроение. Настроени сте оптимистично и сте склонни да заразите всички около себе си с оптимизма, който излъчвате. Предстои ви ползотворен работен ден. Нещо в службата ще се промени коренно. И точно тази промяна ще ви се стори зашеметяващо добра за вас.


СТРЕЛЕЦ

Вземете си отпуск

 

Събудихте се трудно тази сутрин и почти през целия ден се чувствате без енергия и без желание да вършите каквото и да било. За онези от вас, които са в отпуск, денят ще бъде спокоен. За останалите обаче предстоят повече мъки, защото на вас не ви се работи, а шефовете ще ви залеят с ангажименти.


КОЗИРОГ

Подберете средата си

 

Можете да поставите ново начало в сферата на общуването. Сега е време да изградите стена между вас и хората, които ви изтощават емоционално. И да построите в същия момент мост между вас и хората, с които можете да си помагате и да вървите заедно напред към целите. Не се страхувайте да го сторите.


ВОДОЛЕЙ

Не давайте заеми

 

Днес не давайте заеми на никого, защото така ще ви тръгне за периода от един месец напред. Бъдете по-пестеливи и оставете по-скъпите покупки за друг път. Ще ви се наложи да поработите повече днес, особено ако не сте довършили някои ангажименти, започнати през изминалата седмица.


РИБИ

Силен ден

 

Можете да поставите начало, да дадете първия тон на нова песен в живота си, можете да промените нещо, което не е по вашия вкус. Всички промени и новости, полагане на основи на нещо, са благоприятни за този ден. Насладете му се, нищо че се чувствате недоспали и без енергия.


Хороскоп за родените на 20.01 – Честит рожден ден!

В живота ви тази година може да настъпи промяна или поне да се насладите на възможност да положите ново начало. Възползвайте се.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *