Хороскоп

Какво вещаят звездите за понеделник, 27 февруари

Днес Луната е в Близнаци. Време е за общуване и разговори и въпреки че в сутрешните часове мнозина чувстват напрежение и неразположение, около обяд облаците се разсейват и идва по-хубаво време. В следобеда можем да намерим изход от всякакви затруднени ситуации. Някои проблеми се разрешават от само себе си. Мислете по нов начин, не се притеснявайте, ако наум ви идват налудничави идеи.


ОВЕН

Приключение

 

Пътуване, излизане в града поради административна работа или среща с хора, с които нямате емоционални връзки са в основата на лошото ви настроение сутринта. За щастие, следобед всичко се променя благополучно. Имате шанс да се захванете с нещо интересно, ново за вас. Въвличате се в приятно приключение.


ТЕЛЕЦ

Придобивки

 

Понеделник е повече от благоприятен за вас. Сдобивате се с нови придобивки за дома или офиса, които ви правят особено щастливи. Радвате се на популярност сред хората около себе си. Бъдете внимателни със сроковете за изпълнение на задачите, които си поставяте. Не се заемайте с непосилни дела, за да не се изложите.


БЛИЗНАЦИ

Начало

 

Въпреки че сте колебливи, днес започвате един изцяло нов цикъл в живота си. Всичко се случва първо на психологично ниво и едва след това ще го приложите на практика. Не подминавайте идеите си, не ги мислете за налудничави или неизпълними. Поставете си цели, които да гоните в следващите месец-два. Този ден поставя начало.


РАК

Спазвате срокове

 

Имате нужда от уединение, за да направите някои малки сметки за живота си. Сега осмисляте доста неща и в същото време изтъкавате планове за бъдещето си. Първата част от понеделник е доста напрегната, защото е свързана със справянето с определени срокове. Следобед чувствате прилив на положителни емоции. Съхранете ги в себе си.


ЛЪВ

Сбъдвате мечти

 

Време е да преосмислите начина си на живот, да вникнете по-дълбоко и философско в идеите и мечтите си. Размишлявате по това какви искате да бъдете и как желаете хората да ви възприемат. В следобеда и вечерта ви се случват щастливи промени, които са предизвикани от самите вас по-рано. Очаква ви ден на сбъдване на мечти.


ДЕВА

Спортувайте за здраве

 

Прилагате аналитичната си мисъл на практика. Показвате грешките на колектива, с който работите. Правите го по деликатен начин и всички ви разбират прекрасно. В сутрешните часове имате доста работа, но в следобеда оставате по-свободни, за да обърнете внимание на плановете си за бъдещето. Днес спорът ви носи жизненост и тонус.


ВЕЗНИ

Съвместна работа

 

В сутрешните часове не сте доволни от делата, които вършите. Причината е, че ги правите по задължение и само защото имате поставени срокове. Нещата се променят следобед, когато около вас средата се изпълва с приятни контакти. Очаквайте предложение за съвместна работа с хора, с които имате общи идеи. Това е чудесно.


СКОРПИОН

Инвестирайте

 

Понеделник ви носи сигурни приходи, които ви учудват с размера си. Деловите ви дейности дават своя дългоочакван плод. Имате възможност да инвестирате, като съветът ми е да го направите в следобедните часове. Сутринта все още сте под въздействието на напрегнати аспекти и решенията, които бихте взели, ще са погрешни.


СТРЕЛЕЦ

Без конфликти

 

Нервни и напрегнати сте през целия ден. Вземате неправилни решения дори по елементарни въпроси. Причината е в прибързания начин на мислене. Емоциите ви преливат и често влизате в конфликти с хората наоколо. Ограничете контактите си. Това е единственият начин да избегнете неприятните спречквания.


КОЗИРОГ

Удовлетворение

 

Не си позволявайте да сте мързеливи. Днес би следвало да сте доста активни. Будите се рано сутринта и сте на мнение да свършите много неща през деня. Следвайте плана си. Спазете всички срокове и ще видите колко доволни ще останете от свършеното. Запазете доброто си настроение и го занесете вкъщи вечерта.


ВОДОЛЕЙ

Успехът е с вас

 

Очаква ви доста активен ден. Много трудно ще осъществите предварителните си планове. Причината е в постоянно променящите се ситуации, но всъщност това е и чарът на понеделника. В следобеда цялото това разместване на пластовете започва да ви харесва. Бъдете адаптивни и активни. Успехът е с вас.


РИБИ

Бъдете точни

 

Стриктното спазване на сроковете днес е важното условие, за да сте успешни и да не допускате грешки. Бъдете точни, не закъснявайте за срещи или поети ангажименти. Точността ви сега ще бъде оценена с висока оценка и ще е предпоставка на вас да се вярва повече, отколкото на някой друг.


Хороскоп за родените на 27.02 – Честит рожден ден!

Колкото и да се стараете да не променяте отношението си спрямо хората около себе си заради финансовите ви взаимоотношения, това няма как да се случи. Не обърквайте личното с професионалното във връзките си и се предпазвайте от заемни взаимоотношения в семейството, за да си спестите бъдещи разправии за пари и имоти.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *