Хороскоп

Хороскоп за почивните дни /2-5 март/

Периодът е щастлив, благоприятен, наситен с добро настроение

 

Очаква ни щастлив период. В четвъртък Луната е в Рак и ни прави чувствителни и сантиментални. Вълнуваме се за задачите, които трябва да свършим, за да излезем в спокойна почивка от утре. В петъчния ден Луната преминава в Лъв. Не планирайте нещо важно. Отдайте деня на случайността. Вечерта се вижте с приятели. През уикенда ни очаква добро настроение. Вземете всичко хубаво от почивните дни. Разхождайте се, спортувайте, вижте се с приятели, хапнете нещо вкусно…


ОВЕН

Разходка на 3 март

 

02 март. Заради липса на внимание от ваша страна днес можете да си причините инцидент и по този начин да развалите хубавите очаквания за предстоящите мартенски празници. Бъдете внимателни и прецизни в четвъртък.

03 март. Неочаквано обаждане от приятели с поканата да се разходите в деня на национален празник ще ви изненада приятно. Посетете някои от историческите забележителности в старата столица.

04 март. Будите се с усмивка и, разбира се, с план как да протече денят не само за вас, а и за всички ваши близки. Този път обаче замислените неща ще им харесат и накрая ще ви благодарят за този план.

05 март. Оправете дома си, почистете, подредете. Сгответе вкусна храна и поканете семейството си на трапезата. Ще получите желани комплименти за кулинарните ви способности. Това е един хубав ден.


ТЕЛЕЦ

Добри новини

 

02 март. Без да го искате, ще попаднете в ситуации, върху които не можете да въздействате. Сами си търсите белята, като се намесвате в спорове, които не ви засягат. Можете да сте далеч по-спокойни днес. Денят е успешен.

03 март. В празничния ден се наспете добре и си дайте това време, от което се нуждаете, за да релаксирате от напрежението през отминалата седмица. Излезте и се разходете, или пък отидете на пътешествие за почивните дни.

04 март. В съботния ден ви чакат добри новини относно вас и вашето семейство. Излезте и се поразходете. Имате нужда да споделите с приятели хубавите неща, на които ставате свидетели. Сега се чувствате наистина щастливи.

05 март. В неделя, ако сте си организирали пътуване, ще си изкарате прекрасно. Ако сте си останали в града, почистете дома си и го подредете така, че вие да се чувствате уютно. Неделя е спокоен и лежерен ден.


БЛИЗНАЦИ

Отдайте се на спокойствие

 

02 март. В четвъртък имате вдъхновение и не ви се работи особено много. Всъщност искрата на вдъхновението засяга мислите за вашия дом, семейство и предстоящите три почивни дни около националния празник. Планирате ги прецизно.

03 март. Отдайте се на спокойствието си и на това, че никой няма да ви безпокои за каквото и да било днес, в деня на национален празник. Насладете се на живота си, изживейте мига и не правете прекалено далечни планове. Живейте тук и сега.

04 март. Не се лишавайте от пътувания през уикенда. Можете да тръгнете още в събота, стига да посетите място, което позволява разходка на чист въздух. От престой на слънце и чист въздух имате нужда в момента.

05 март. В неделя спрете с недоволството, ако нещо не се получава така, както предварително сте го запланували. Понякога обстоятелствата се променят и това не зависи от вас. Нагодете се към тях. Адаптивност не ви липсва.


РАК

Кулинарен маратон

 

02 март. В четвъртък от вас се иска да сте една идея по-внимателни с колегите си, за да не влезете в нежелани конфликти миг преди тридневната ваканция. Не поемайте повече работа отколкото можете да свършите, за да не си работите и по празниците.

03 март. Финансови проблеми са налегнали голяма част от вас и точно поради тази причина ще решите да работите в деня на национален празник. Хем ще избегнете пътуванията със семейството, хем и ще ви заплатят двоен надник…

04 март. В събота ви очакват кулинарни преживявания. Наслаждавате се на всяка хапка, защото в този ден храната ви доставя истинско удоволствие. Независимо дали сте вкъщи, или сте на излет и разходка, храната ще ви дари с невероятни преживявания.

05 март. В неделя ще експериментирате и сте си намислили експериментът ви да бъде свързан с опитване на някоя чужда кухня. Посетете ресторант, който е екзотичен и който ще ви дари с интересно преживяване. Ще помните тази своя авантюра дълго време.


ЛЪВ

Пътуване през почивката

 

02 март. Ще ви дойде добре, ако се откъснете поне за миг от сивото ежедневие, включващо работа, работа и пак работа. Днес обмислете вариантите да пътувате по време на тридневната почивка.

03 март. Будите се в отлично настроение, защото предстои да прекарате почивните дни в пътувания и разнообразие. Макар и времето да изразява своите капризи и да не ви е слънчево през цялата ваканция, ще си изкарате прекрасно.

04 март. В събота се насладете на почивката, която предварително планирахте. Не се сърдете на никого, ако нещо не ви е по вкуса. Сега вие диктувате правилата и вие казвате какво ще се случва.

05 март. Неделя е малко по-подвижен ден за вас и хората покрай вас. Идва време да помислите за прибиране към вкъщи, съпроводено и с традиционното натоварено движение по пътищата. Тръгнете по-рано, за да избегнете задръстванията.


ДЕВА

Хармония и вдъхновение

 

02 март. Вдъхновението ви идва от сферата на вашия любовен и интимен живот. Там сега всичко се нарежда благополучно и пали искрата на общото ви щастие. Четвъртък е щастлив и успешен ден, насладете му се.

03 март. Ваши приятели ще се опитат да ви внушат неща, в които не сте убедени и вътрешният ви глас не вярва. Останете верни на себе си и не вярвайте на чуждите изказвания. Празника прекарайте вкъщи със семейството. Имате нужда от почивка.

04 март. В събота подвижността ви нараства. Още сутринта излезте навън и се разходете. Почистете балкона си и го подгответе за идващата пролет. Вечерта се вижте с приятели на по чаша вино.

05 март. В неделя си угаждате. Искате да си сготвите нещо вкусно и да обядвате със семейството си, подготвяйки не само храната в най-естетическия й вид, а и трапезата. Това е една прекрасна положителна емоция, която си заслужава да си доставите.


ВЕЗНИ

Ядосани и недоволни

 

02 март. Мъчно понасяте факта, че някои ваши колеги си взеха отпуск през тази седмица, а на вас се пада честта да работите, а и да вършите част от техните задължения. Настройте се, че от утре идва почивка и за вас.

03 март. Все още сте ядосани от факта, че вие се натоварихте с малко повече на работа в последните дни. Мъчно някой днес ще ви накара да свършите нещо вкъщи. Възможно е да изкарате деня пред телевизора на инат на всички.

04 март. С вашите близки е възможно да влезете в пререкания за нещо съвсем мъничко. Очевидно е, че имате различни гледни точки по въпроса, но защо ви е да ровите и да се заяждате, подклаждайки конфликта помежду си?

05 март. Така и така пропиляхте два дни в инатене и стоене вкъщи, не си позволявайте и неделята да похабите по този начин. Опитайте се в спокойния неделен ден да излезете със семейството си на разходка. Насладете се на слънцето.


СКОРПИОН

Някой губи доверието ви

 

02 март. Ще се опитат да ви въвлекат в интрига, от която трябва да се пазите. Без да се усетите, ще бъдете обвинени, че сте казали думи или пък сте настроили мнението на определени хора. А всъщност нищо такова не сте вършили.

03 март. И в празничния ден ще се занимавате с теми, които са свързани с финанси, пари, имущество. Ще разберете за измамите на хора, които са злоупотребявали с вашето доверие в продължение на няколко месеца. Огорчението е голямо.

04 март. Съботното ви настроение е съвсем по-различно. Очаква ви уикенд, изпълнен с активност, положителни преживявания и срещи с приятели или близки, с които искате да си поприказвате.

05 март. В неделя се наспете добре. Сгответе нещо вкусно и поканете гости вкъщи. Идеята да отидете на ресторант, за да се видите с приятели, не е добра. По-подходящо е вкъщи.


СТРЕЛЕЦ

Добри новини

 

02 март. В четвъртък сте в добро настроение не само заради идващите празници, а и заради добрите новини, които чувате на работното място. Нещо се подрежда така, както вие сте го желали, както вие сте си го представяли.

03 март. Не се лишавайте от пътуване със семейството или с приятели за почивните дни или за днешния национален празник. В отлично настроение сте. Посетете обекти, свързани с паметта на днешната дата.

04 март. В съботния почивен ден се занимавайте с действия, които ви доставят удоволствие. В желанието си да угодите на своите близки може би ще пренебрегнете някои свои принципи, но понякога трябва да правим и жертви в името на хората, които обичаме.

05 март. В неделя се будите огладнели и ще започнете да кулинарствате още със закуската. Вашите близки са изумени от желанието, с което приготвяте храната и ще ви подкрепят, като хапнат с вас. Очаква ви доста лежерен и щастлив ден.


КОЗИРОГ

Прекрасна събота

 

02 март. В четвъртък поддържайте добрия тон между вас и колегите. Няма смисъл точно преди празниците да разваляте деловите си взаимоотношения. Помислете за пътуване, което да си подарите през предстоящите почивни дни.

03 март. Насладете се на приятната си почивка, независимо дали ще пътувате през почивните дни, или ще останете в града. Посетете паметник на културата, свързан с националния ни празник.

04 март. Подгответе се за спокоен и наситен с приятни емоции съботен следобед. Независимо от това какво е времето навън, настроението вътре във вас е слънчево и заразително спрямо вашите близки и приятели.

05 март. В неделя сте леко напрегнати. Ако ви предстои да се прибирате от тридневната ваканция, днес ще искате да го направите по-рано, за да избегнете трафика, от който се притеснявате. Не си създавайте излишни нерви. Прибирането ви ще е благополучно.


ВОДОЛЕЙ

Изслушайте близките си

 

02 март. Склонни сте в четвъртък да пръснете много пари, угаждайки си и изпълнявайки свои наскоро възникнали капризи. Не е ли по-добре да си подарите пътуване или изживяване по време на предстоящите празници, вместо да харчите пари за предмети?

03 март. Чувствате се прекрасно в този празничен ден и можете да предадете енергията и емоцията си и на хората около вас. Вие сте в чудесно настроение и влияете положително на всички наоколо. Изживейте с усмивка празника.

04 март. Липсва ви всякаква заинтересованост какво се случва с вашите близки и с техния живот. Не искате да слушате оплаквания, не искате да помагате при неприятности. Постъпвате изключително егоистично, защото сега те имат нужда от вашата подкрепа, а вие не им я давате.

05 март. Не е изключено днес да се събудите недоволни от упреците, които получихте вчера по повод липсата на интерес към проблемите на семейството си. Не се сърдете на вашите близки, те просто искат да ви споделят нещо важно за тях.


РИБИ

02 март. Днес ще имате възможност да подобрите взаимоотношенията си с голяма част от хората, с които наскоро си казахте думи накриво. Днешният ден предхожда три почивни и затова ще ви е малко по-натоварен от обичайното.

03 март. В последните няколко дни се натоварихте повече от обичайното и това ви се отразява и на тонуса днес. Съберете сили и планирайте пътуване, което да ви разтовари по празниците. Време е за почивка.

04 март. Независимо дали сте в града, или извън него, осъществявайки пътуване и екскурзия, вие ще се чувствате приятно. В момента си почивате активно и не мислите за проблемите, които не ви даваха мира в службата през последната седмица.

05 март. И в неделя вашето настроение е добро. Очаква ви лежерен, спокоен ден. Дори поведението ви може да се стори изнервящо на някои от близките ви. Нищо не може да ви впечатли, нищо не може да ви ядоса. Ето такъв трябва да е всеки ваш ден!


Хороскоп за родените на 02.03. – Честит рожден ден!

През следващата една година вие ще търсите уюта в семейството и дома си, а за вас близките ви ще са най-важната опора. Погрижете се те да са добре.

Хороскоп за родените на 03.03. – Честит рожден ден!

Очаква ви една не чак толкова активна година. Възможно е не всичко да ви се случва от първия път. Но вие бъдете упорити. Успехът е с вас, ако го преследвате с постоянство.

Хороскоп за родените на 04.03. – Честит рожден ден!

Очаква ви година, изпълнена с жизнерадостни чувства и красиви преживявания. Пожелайте си нещо още сега. То ще се сбъдне в следващите дванадесет месеца.

Хороскоп за родените на 05.03. – Честит рожден ден!

Ще се стремите към красота, хармония и чистота в живота, връзките и взаимоотношенията си през следващата една година. Ще бъдете справедливи и горди с постиженията си. Чака ви хубава година.

 

Тодор Емилов-ТЕО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *