Хороскоп

Какво вещаят звездите за 7 март, вторник

Настъпва пълнолуние в Дева. Време е да сложим ред в живота си, да се очистим от стари и ненужни мисли, впечатления и връзки. Да захвърлим старото и да приемем, че новото е пред нас. Но ако не му направим достатъчно място, то може би никога няма да дойде.


ОВЕН

Бягате от рутината

 

Очаква ви активен, но и напрегнат ден, в който очаквате да ви се случи нещо интересно, забавно и неповторимо. Всъщност, по този начин сами се замесвате в ситуации, които ви предразполагат да правите грешки. Но активността ви днес е висока и ви кара да бягате от рутината. Но там, където няма рутина, има грешки.


ТЕЛЕЦ

Неприятни кавги

 

Днес не ви липсва амбиция. Денят е благоприятен и ви помага да постигнете доста от своите цели, които сте си набелязали за този момент. Около вас има хора, които постоянно ви дават съвети и ви се месят в работата. Ядосват ви и не е изключено да се скарате с тях. Те няма да ви оставят по друг начин.


БЛИЗНАЦИ

Пълен успех

 

Активни сте и изпълнени с позитивни мисли. В състояние сте да извършите чудеса, стига да го искате. Подредете задачите си по приоритет и си направете предварителен план-график. Днешният ден ви носи сила и положителна мисъл. Проницателни сте и можете да планирате близкото бъдеще.


РАК

Безсмислени спорове

 

Във вторник условията около вас са чудесни и благодатни, но вие с нервното си настроение и неприятното отношение към другите хора превръщате деня в костелив и често пъти влизате в неясни и безсмислени спорове. Чакат ви добри резултати, ако се съсредоточите върху своята работа и не се месите в чуждата.


ЛЪВ

Омайвате

 

Активни сте и вие, като ще свършите особено много работа от обществено-социален характер. Говорите, омайвате. Словоохотливи сте. Усещате, че чрез говора си влияете върху настроенията и убежденията на другите. Използвайте тази своя черта внимателно и отговорно, за да не тласнете някого в погрешна посока.


ДЕВА

Послушайте съвет

 

Пред вас стоят нови шансове и перспективи. Чакат ви промени, които вие трябва да приемете като нещо добро в живота си. Приспособете се към тях. Позволете на доверените хора около вас да ви дадат ценен съвет. Те виждат живота ви отстрани, като тяхното мнение е особено важно сега, за да не направите грешка.


ВЕЗНИ

Без инициативи

 

Днес умората ви е осезаема. Освободете се от ангажименти, които искат гонене на крайни срокове, бързане. Такива, които ви правят зависими от други хора. Сега имате нужда от самостоятелност и спокойствие. Ограничете поемането на инициативи. Не давайте обещания, които не можете да изпълните.


СКОРПИОН

Подходете творчески

 

Днес сте активни и вършите всичко от сърце и душа. Затова и трябва да се заемете с ангажименти, които са ви по сърце – такива, които вършите с желание и хъс. Отложете неприятните дела за друг ден. Сътворете нещо, старайте се да подхождате творчески и иновативно.


СТРЕЛЕЦ

Слизате на земята

 

След като се убедихте, че летите в облаците в последно време и си поставяте неосъществими цели, днешният ден ще ви помогне да стъпите на земята и да тръгнете напред с ясна преценка какво можете и как да го постигнете. Този ден, макар и малко напрегнат, ви дава отправна точка и ясна цел, към която ще се стремите.


КОЗИРОГ

Ден за действие

 

Давате всичко от себе си, за да завършите някои важни задачи, с които вече се бяхте заели още преди трите почивни дни. Ще успеете. Не хабете излишни усилия, за да се доказвате на този или онзи – какво можете и до каква степен стигат вашите възможности. Днес не е ден за доказване, а за действия.


ВОДОЛЕЙ

Разходи

 

Бъдете подготвени за извънредни разходи, за които разбирате още в ранните сутрешни часове. Можете да се доверите на интуицията си, която ще ви подскаже верния път как да ги предотвратите или просто да изкарате допълнителни финанси, за да ги покриете навреме. Не се притеснявайте, ще се справите. Пари ще дойдат.


РИБИ

В опозиция сте

 

Денят е позитивен, но ситуацията при вас е деликатна. Звездите ви поставят в опозиция на всички около вас и това е причината да влизате в чести пререкания. Търсите своята си истина и се борите по всякакъв начин за нея. Е, налагате я и на другите, но не можете да избягате от това.


Хороскоп за родените на 07.03. – Честит рожден ден!

Време е за чистка в живота ви. Очистете се от всичко, което ви потиска, пречи и смущава. Опитайте да гледате повече напред, отколкото назад. Идва чудесна година да кажете „не“ на много неща в живота си, които го объркват и ви пречат.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *