Хороскоп

Хороскоп за 6 януари

Каквото и да правите днес, спазвайте предварително установения ред и не нарушавайте обществените норми. Опитайте се да не спорите, а да слушате авторитетите над себе си. Денят е благоприятен за обучения. Научете нещо ново.


ОВЕН

Свършете работата

 

Завръщайки се от тридневната почивка, ще разберете за грешки, които вашите колеги са направили през отминалата седмица. Точно тези грешки ще трябва да поправяте през целия днешен ден. Не се ядосвайте излишно, защото само ще загубите времето си. Хванете се на работа и свършете това, което трябва.


ТЕЛЕЦ

Промени

 

Днес ви чакат добри новини на работното място, които определено ще подобрят настроението ви и ще ви дадат надежда, че ви чака промяна. И то – хубава промяна. Тази седмица е раздвижваща, ободряваща, но и много ангажирана. Към средата й някои отговорности ще легнат върху раменете ви.


БЛИЗНАЦИ

Не ви спори

 

Няма да ви е лесно да започнете новата работна седмица, защото ви чакат много ангажименти, но малко от тях ще успеете да свършите днес. Не ви спори. Всичко върви бавно и протяжно, а времето лети. Нямате енергия и тонус. Вечерта се оказва, че повече сте говорили, отколкото сте действали.


РАК

Досадни срещи

 

Ще прекарате деня в разговори. Днес ще получите обаждания и ще трябва да организирате срещи с хора, които не успяхте да видите в отминалата седмица. Някои от тях ви носят истинска досада, но няма как да ги отбегнете, а и е назрял моментът за разговор с тях.


ЛЪВ

Опитайте с разговор

 

Проблемите с месечния бюджет са причина днес сериозно да се размислите дали не е време за смяна на работното място или за преговори с ръководството за по-високо платена позиция в настоящата работа. Е, няма да стане от първия път, но пък вие сте длъжни да опитате.


ДЕВА

Успешен ден

 

Днес напук на всички вие се справяте отлично с всякакви дейности и ангажименти. Денят е активен и благоприятен. Можете да свършите работа, която все отлагате, защото ви се струва неприятна, монотонна и досадна. Докарайте я докрай. Бъркате се прекалено много в работата на хората наоколо. Внимавайте да не ги ядосате.


ВЕЗНИ

Не бъдете тънкообидни

 

Задвижвате колелото на новата седмица трудно. Малко ви е мъчно, че почивните дни отлетяха толкова бързо. Днес се обиждате лесно, ако някой ви направи забележка. А със сигурност ще се срещнете с авторитети, които стоят по-високо от вас и ще бъдат малко по-взискателни. Не им се сърдете.


СКОРПИОН

Помислете за себе си

 

Ще се опитате да подобрите настроението на вашите колеги, които са нервни и напрегнати заради това, че почивните дни вече са свършили и предстои една пълна работна седмица. Може би губите прекалено много енергия, вниквайки в чуждите нагласи, вместо да обърнете внимание на собствените си желания.


СТРЕЛЕЦ

Почивайте си

 

Няма да са малко тези от вас, които днес ще бъдат натоварени с голям обем работа. Работа, която не можете да свършите в рамките на един-единствен ден. Ще ви остане и за утре, и за вдруги ден. Затова не се насилвайте толкова много, все пак днес е първи работен ден след три почивни.


КОЗИРОГ

Без пререкания

 

Опитайте се днес да вършите всичко с мярка. Нека всичко бъде премерено и не си помисляйте да правите забележки на колегите, които не са се справили по ваше мнение с работата си. Гледайте собствените си ангажименти и не се намесвайте в чуждите. В противен случай ще предизвикате пререкания.


ВОДОЛЕЙ

Не грешете

 

Хаотични сте. Искате да свършите много неща, но малко от тях ще вървят така, както вие си ги представяли. Все още сте в режим „почивка“ и по този начин можете да допуснете грешки по невнимание. А днес всяка грешка ще ви струва скъпо, защото все ще се намери някой, който да ви търси кусури.


РИБИ

Не приемате критика

 

В понеделник сте настроени романтично. Каквото и да се случва, вие го приемате откъм розовата му страна. Единственото, което не приемате, е критика, защото не я считате за градивна. А и не признавате авторитета на човека, който ви я отправя. Възможно е сериозно да се обидите, ако получите такава.


Хороскоп за родените на 06.03. – Честит рожден ден!

Подредете живота си малко по малко през следващата една година. Започнете от малките дреболии, които не ви харесват, отстранете ги и продължете напред. Тази година ви дава шанс да придобиете нови знания.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *