Хороскоп

Вашият хороскоп за 8 март: Много работа за Телците, нещо се обърква при Девите

Луната се движи в Дева и активира желанието ни да се ровим в най-дребните детайли, да търсим кусури и на най-съвършеното около себе си и по този начин да сриваме както своето настроение, така и настроението на хората около нас. Мили дами, оценете жеста на внимание, че господата са ви поднесли малки подаръци. Не се вглеждайте точно във вида на подаръците, защото кусури винаги можете да намерите.


ОВЕН

Приоритети

 

Очаква ви забързан и доста труден ден. Вие оставихте доста ангажименти за днес и се оказва, че няма да успеете в сроковете, които са ви поставени. Притесненията са налице. Не губете почва под краката си. Успокойте топката и действайте по приоритети. По този начин ще се справите.


ТЕЛЕЦ

Много работа

 

Въпреки че в сряда сутрин се чувствате объркани, денят не започва зле. Обещанията са за добри тенденции и разгръщане, което обаче оставям за часовете след обедната почивка. Тогава ще успеете да реализирате идеите си и да активизирате напълно своите усилия. Чака ви много работа, но и възможност да я свършите.


БЛИЗНАЦИ

Покажете, че можете

 

Без настроение сте. Липсва ви хъс за действие, сякаш нещо ви демотивира и ви навява лошото чувство, че няма да се справите с трудностите. Не губете кураж. Денят изисква да преборите черните мисли и чрез действията си да покажете на себе си, а и на обществото, че вие можете. Защото наистина е така.


РАК

Без конфликти

 

Днес настроението ви е добро въпреки напрежението в сферата на общуването. Чака ви забързан ден, който изисква да се обадите на много хора и да търсите съвет от тях. Говорете с усмивка и овладейте негативните емоции. Нервният ви тон ще предизвиква само конфликтни ситуации, а тях сте длъжни да избягвате.


ЛЪВ

Колебания

 

Отделете повече внимание на личните си финанси в сутрешните часове. Не прекалявайте с харчовете и забравете за нова инвестиция, която ви се върти в главата. По-благоприятни в днешния ден се оказват следобедните и вечерните часове. Те носят успокоение след дълги колебания и напрежение.


ДЕВА

Нещата се объркват

 

Започвате деня нервно и без особено желание да се борите с трудностите около себе си. Не всичко върви по план. Доста от нещата се объркват и искат внимание и действие, за да ги подредите. Следобедът и вечерта се оказва, че са по-благоприятното време за вас. Чувствате се по-спокойни и уверени.


ВЕЗНИ

Не сте си доспали

 

Не ви е стигнал сънят, за да се каже, че сте отпочинали. Будите се в лошо настроение, което съответно предавате и на хората около себе си. До обяд се отдайте на рутинните си ангажименти и не подемайте никакви нови инициативи. Следобед е по-добре да се приберете вкъщи и да си легнете рано. Нуждаете се от почивка.


СКОРПИОН

Не хабете нерви

 

Днес бъдете по-сигурни в себе си. Проявете повече сила и упоритост при гонене на целите. В сутрешните часове е вероятно да влезете в конфликтни ситуации. Не си хабете нервите. В следобеда се отдайте на рутинни ангажименти и не предприемайте нищо ново. Имате нужда от спокойствие.


СТРЕЛЕЦ

Несвършена работа

 

Днес сте настроени да осъществите големи цели. Правите си планове, без да сте наясно дали съдбата е съгласна с тях. Нещо в сутрешните часове на работното място се обърква по такъв начин, че ангажира целия ви ден в уморителен вихър и нищо от предварителните ви планове няма да бъде осъществено.


КОЗИРОГ

Ден за действия

 

Колкото и да ви се струва напрегнат, днешният ден е доста благоприятен за вас. Дава ви възможност да правите промени или по-скоро ви струпва доста обстоятелства и изисква вашето действие. Бъдете инициативни. Борете се и ще успеете. Очертава се да успеят онези от вас, които полагат усилия и труд.


ВОДОЛЕЙ

Инатът ви е виновен

 

Денят е нервен и напрегнат. Колебанията, дилемите в личен план са основната причина да сте неадекватни и в професионалната сфера. Разсейвате се, не поемате инициативата. Ангажиментите си вършите без заинтересованост. Вредите сами на себе си, но обвинявате другите. А всъщност причината за неудачите ви е вашият силен инат.


РИБИ

Позитивен ден

 

Днес сте общителни, но не така търпеливи и толерантни към хората около себе си. Често избухвате без напрежение, просто заради излишната емоция в себе си. Можете да се обадите на хора, с които не сте осъществявали контакт от дълго време. Очаквайте новости, благоприятни развития. Денят е позитивен.


Хороскоп за родените на 08.03. – Честит рожден ден!

Не се оставяйте на течението през следващите дванадесет месеца, а широко опънете платната и поемете с пълна сила към изпълнение на целите си. Иска се действие и от ваша страна. Късметът ще бъде с активните.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *