Хороскоп

Какво вещаят звездите за четвъртък, 9 март

Луната преминава във Везни, а това положение ни дава сили и енергия, възможност да се изгладят противоречията и да се уравновесят страстите и емоциите. Използвайте го, за да хармонизирате отношенията си. Бъдете практични, отзивчиви, мили и добри.


ОВЕН

Постигате съгласие

 

Погледнете на света от друга гледна точка. Сложете розовите си очила и се снабдете с надежда за по-добри времена. Днешният ден ви носи позитивен заряд и въпреки че ще се противопоставяте на всички около себе си, вие разполагате с реалния шанс да постигнете съгласие по всякакви въпроси.


ТЕЛЕЦ

Активни и дейни

 

В четвъртък сте активни и дейни, дори доста по-забързани от друг път. Денят ви носи полъх на нови мечти и стремежи. Днес се освободете от недоброжелателни познанства, които ви пречат да разгръщате енергията на своята мисъл. Ще постигнете съгласие с всички, с които имате общи интереси.


БЛИЗНАЦИ

Постепенно и плавно

 

В желанието си да предприемете нова инициатива, мотивирани от успехите, на които се радвахте допреди няколко дни, днес сте в състояние да се заемете с множество неща наведнъж. Мотивирани сте за активности. Денят обаче изисква плавност от ваша страна, а не стрелба напосоки.


РАК

Планирайте

 

В четвъртък чувствате спокойствие, с което ще действате през целия ден. В хармония сте със себе си. Днес си позволете да помечтаете и да направите някои малки първоначални планове за втората десетдневка от месец март. Вече усещате промените, които този месец носи за вас.


ЛЪВ

Добра новина

 

Днес не сте в най-блестящата си форма, за да се захващате с важни дела. Избягвайте вземането на решения, от които зависят бъдещи развития. Ще съжалявате. В следобеда ви чака вест. Тя е повод за по-добро настроение. В личния ви живот нещо се раздвижва, нещо носи нов и позитивен заряд.


ДЕВА

Оценени сте

 

В днешния четвъртък приходите са неизменна част от прогнозата ви за деня. Настроението ви се подобрява, повишава се самочувствието ви. Виждате, че трудът ви се оценява по достойнство. Това ще ви даде поле за разгръщане на мисълта и енергия да постигнете своя голяма цел.


ВЕЗНИ

Поправете се

 

Служебни проблеми и нарастващото ви лично недоволство са основните причини да сте агресивни и нападателни днес. Това поведение ще нанесе вреда върху вашия социален живот, като накара хората да се отдръпнат. Не искате да бъдете изоставени, нали? Тогава поправете поведението си.


СКОРПИОН

Бъдете делови

 

Чувствате се великолепно. Въпреки похвалите, които се сипят по ваш адрес, не забавяйте темпото. Борете се за своите собствени каузи. На работното място трябва да убедите партньорите си в своята гледна точка. Ще успеете чрез делови и дипломатичен подход, а не чрез налагане на мнението си на всяка цена.


СТРЕЛЕЦ

Живеете в друг свят

 

Днес вие си имате свои собствени нужди, които за съжаление почти никой няма да разбира и удовлетворява. Усещате, че живеете в свой собствен свят, който не се доближава до този на другите хора. Вероятно това е и причината днес да не ви се общува и среща с никого.


КОЗИРОГ

Стабилност

 

Нищо не ви спира да осъществите важни промени, ако работите самостоятелно и ако действате последователно. Избягвайте спекулативните сделки и предложенията за бързи пари. За вас предстои период на относителна стабилност, която да улови излишните емоции и напрежението, което натрупахте напоследък.


ВОДОЛЕЙ

Преборете проблемите

 

Тежат ви неприключени задачи от миналото, които е трябвало да свършите до този момент. Подгответе се за изключително забързан ден, в който делата ви могат да се проточат. От вас зависи дали ще се справите, или ще се пуснете по течението и ще заобиколите проблемите. Но заобиколени, те отново си остават в живота ви.

 


РИБИ

Не споделяте

 

Нуждаете се от спокойствие. Главата ви е пълна с мисли, но малко от тях можете да споделите към този момент. А и няма хора, на които сте в състояние да се доверите. Действайте сами. Само така ще добиете финансова стабилност и възможност да подобрите месечните си приходи.


Хороскоп за родените на 09.03. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще имате склонността да преувеличавате всичко в живота си – радостта, болката, нуждите си. Опитайте да бъдете по-умерени в действията си и не избързвайте, когато трябва да вземате решения.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *