Хороскоп

Хороскоп за 13 март

Луната преминава в Стрелец и зарежда първия ден от новата седмица с огнен оптимизъм. Всички имаме желание да пътуваме, да се развиваме, да научим нещо ново, включително да започнем курс за преквалификация. Бъдете щедри на усмивки и добро настроение. Днешният ден е позитивен.


ОВЕН

Идва нещо ново

 

Не се страхувайте да поемете по нов път, който ще ви отведе на по-далечни разстояния. Това се отнася не само за физическия ви свят, а го приемете като метафора. Днес имате възможност да започнете нещо ново в живота си, а това ново ще ви отключи много заключени до този момент врати.


ТЕЛЕЦ

Доста обидчиви

 

Възможно е днес да се почувствате пренебрегнати или необгрижени с внимание от страна на близките и колегите си. Станали сте прекалено тънкообидни и често правите драма от съвсем маловажни неща в ежедневието си. Не смятате ли, че сами утежнявате обстановката, в която живеете?


БЛИЗНАЦИ

Позитивен заряд

 

Мнозина от вас ще почувстват прилив на емоции и добро настроение, което ще обхване първо личния ви живот, а след това и професионалния. Будите се с усмивка и ще изпиете първото си кафе, нареждайки плановете за предстоящия ден. Запалени сте с позитивна енергия и я предавате на другите.


РАК

Кипите от енергия

 

Днес кипите от енергия и имате сили да преобразите както собствения си свят, така и света на всички около себе си. Вдъхновение не ви липсва. Вършите всичко с удоволствие. Стартирайте нов етап от живота си, като промените хранителен навик или започнете да спортувате.


ЛЪВ

Добро настроение

 

Вдъхновени сте. Днес имате сили и енергия да се справите с най-сериозните си проблеми. Още сутринта се будите в добро настроение. Лесно обаче можете да го загубите и да го превърнете в лошо, ако някой ви противоречи или не погали вашето его. Винаги очаквате хората да ви свалят шапка, а това не е правилно.


ДЕВА

Ще се изморите

 

Денят започва с добри новини в семейството, които ще подобрят настроението и ще повишат тонуса ви. Това е и причината да се нагърбите с доста работа в службата, включително и да помогнете на своите колеги, които не се справят с ангажиментите си. Ще се поизморите, но все пак те ще ви благодарят.


ВЕЗНИ

Позитивен ден

 

Днес ви чака един изключително позитивен и благоприятен ден. Будите се в отлично настроение, с което заразявате хората около себе си. Всъщност, няма да ви е трудно да им въздействате, защото всички около вас също са с позитивна нагласа. Ще проведете телефонен разговор, който ще ви вдъхне оптимизъм.


СКОРПИОН

Инвестиции

 

Склонни сте да направите сериозна инвестиция, която да жертва голяма част от личните ви спестявания или тези на вашето семейство. Дали обаче рискът си заслужава, е непредвидима работа. Вие обаче ще сте доволни и горди със себе си. Денят е зареден с любов и хармония.


СТРЕЛЕЦ

Време за планове

 

За вас днес започва нов едномесечен период и сега е моментът да си пожелаете всички онези неща, които искате да ви се случат. Денят е зареден с позитивна енергия и добро настроение, а вие гледайте напред и планувайте. Сега е време за планове, мечтаене и пожелаване дa ви се случи нещо хубаво.


КОЗИРОГ

Популярност

 

Вие сте във вихъра си. Днес е вашият ден за действия и промени. Направете всички желани начинания, които бавехте по една или друга причина. Притежавате способност да организирате и хората около себе си, запалвайки ги по своите каузи и убеждения. Радвате се на широка популярност.


ВОДОЛЕЙ

Направете промяна

 

Ентусиазирани сте. Това е първият ден от дълго време насам, когато усещате, че кашите, които забъркахте, могат да се оправят, а взаимоотношенията да се изгладят. Чувствате се прекрасно. Не съжалявайте за нищо сторено, то вече е минало. Помислете за бъдещето си. Днес направете някаква промяна.


РИБИ

Разгръщане

 

В службата ще се радвате на завиден успех. За вас периодът на застой отдавна приключи и можете да очаквате нов, по-добър етап, свързан с подем – не само в служебен, но и в личен аспект. Хороскопът ви е прекрасен и ви дава възможност да се разгърнете и да забравите за лошите мисли, които ви бяха обсебили.


Хороскоп за родените на 13.03. – Честит рожден ден!

Не се колебайте през следващата една годна да пътувате и да се обогатявате емоционално и духовно. Всяко пътешествие, всяко откриване на ново кътче от планетата ще ви дава неземна емоционална мощ, която ще влагате в ежедневието си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *