Хороскоп

Вашият хороскоп за периода 17-19 март

Петък ще бъде забързан и динамичен, през почивните дни ставаме по-добронамерени и милосърдни

 

В петък Луната преминава от Козирог във Водолей в следобеда, без часове на неактивност и почивка. Това обуславя петъчния ден като доста забързан и променлив. Възможно е да сте си направили планове, които впоследствие няма да се осъществят напълно. В съботния ден се вижте с приятели. Търсете контакта с хора, които могат да ви помогнат, ако е възникнал някакъв личен проблем в живота ви. В неделя Луната преминава от Водолей в Риби. Милосърдни и добронамерени сме към всички около себе си. Нека внимаваме да не станем жертва на нечии не особено чисти помисли и намерения.

ОВЕН

Напрегнат петък

 

17 март. Неспокойствието ще обхване и личния, и професионалния ви живот. Действате така, сякаш сте под пара. Не бързайте прекалено, защото в бързината ще допуснете такива грешки, които ще се наложи да поправяте дълго време след това.

18 март. Очаква ви значително по-спокоен уикенд. Днес е възможно да получите добра новина, която ще разведри деня и ще подобри настроението ви. Разходете се из природата.

19 март. В неделя сутрин се вижте с приятели и изпийте чаша кафе с тях. Следобед имате нужда да останете насаме със себе си. Нуждаете се от спокойствие. Вечерта откажете предложение за гостуване в роднини или приятели. Легнете си по-рано от обичайното.


ТЕЛЕЦ

Приемете обстоятелствата

 

17 март. Неодобрението ви спрямо промените, които се случват около вас, е причина днес да сте в лошо настроение. Недоволствате и обвинявате всички, сякаш те са виновни за събитията във вашия свят. А колко по-лесно би било, ако приемете, че светът върви напред и се променя малко по малко…

18 март. Не е изключено да ви се наложи да поработите през уикенда или по-скоро в събота. Денят обаче ще ви изненада с бързо справяне с работата, което пък ще ви направи доста по-доволни от вчера.

19 март. Неделята отделете за себе си и за своите лични нужди и потребности. Не работете, дори и да ви се наложи. Можете сутринта да свършите това-онова, но следобедът е време за почивка.


БЛИЗНАЦИ

Късате връзки

 

17 март. Напрегнатият характер на днешния петък ще ви накара да скъсате всякакви дипломатични връзки с хората около себе си, а и тонът ви ще стане доста по-груб от обичайното. Успокойте се, няма смисъл да разваляте отношенията си заради нещо, което е моментно.

18 март. В събота се чувствате уморени и изтощени от всичко, което ви се случи през отминалата работна седмица, още повече че през вчерашния ден напрежението ескалира на няколко пъти. Починете си.

19 март. В неделя поспете до късно и не се притеснявайте за времето, което губите в сън. Съзнанието и тялото ви също искат почивка, а следобед излезте с приятели, за да се разтушите и разведрите. Не правете нищо важно и съществено в този ден.


РАК

Избягвайте конфликтите

 

17 март. Енергията ви днес е мощна. Толкова силна, че може да порази всички хора наоколо. Внимавайте, за да не влезете в нежелани конфликти, в които вие ще сте нападащата страна, а след това ще ви стане жал за думите, които сте изказали в яда си.

18 март. В събота чувствате хармония. Настроението ви е коренно различно спрямо вчерашния ден. Поговорете с половинката си и изяснете някои разногласия помежду си.

19 март. Неделният ден започва добре. Чувствате спокойствие. Не налагате мнението си, а следобед отделете повече време за семейството си, за своите по-възрастни роднини, които се нуждаят от обич, подкрепа и внимание.


ЛЪВ

Спокойна неделя

 

17 март. Опитайте да подобрите настроението си, а не да го вгорчавате, като общувате с егоистични и самовлюбени хора. Не обръщайте внимание на забележките по свой адрес. И без това са направени от ваши недоброжелатели.

18 март. През уикенда обърнете повече внимание на здравето си, на тялото си, на своя тонус. Разходете се из природата, изберете си спорт, който да започнете да посещавате през настъпващата пролет.

19 март. В неделя сутрин свършете по-важната част от къщната си работа, а в следобеда излезте със семейството си на разходка в парка или пък на сладкарница. Спокойствието в тази част на деня ще ви очарова.


ДЕВА

Отстоявайте идеите си

 

17 март. Идеите, които имате днес, могат да се сторят налудничави на колектива, в който работите. Ще срещнете доста опоненти, чиято цел е да ви разубедят в това, което сте си намислили. Вие обаче не отстъпвайте. Накрая ще излезете прави.

18 март. През уикенда обърнете внимание на здравето си и засилете имунитета за предстоящата пролет. Можете да се поинтересувате за различни полезни добавки, които да приемате както вие, така и цялото ви семейство.

19 март. В неделя се събуждате рано. Нещо ви безпокои и не ви дава мира. В следобеда обаче това чувство отлита и ще бъде заменено от усещане за спокойствие и благоденствие.


ВЕЗНИ

Организирайте пътешествие

 

17 март. В петък ще се справите с лична криза, която преживяхте напоследък. Това е последен ден от критичен момент, а от тук нататък следва успокоение. Не се страхувайте да се заявите пред колектива, независимо колко стрес ще ви струва.

18 март. Планирайте пътуване за този уикенд. Не си оставайте вкъщи и не изкарвайте почивните дни в безделие. Вместо това организирайте пътешествие и посетете място, на което не сте били до този момент. Може и с преспиване.

19 март. В неделя сутрин се будите в отлично настроение. Заредени сте с енергия, независимо с какво се занимавате. В следобеда обърнете повече внимание на здравето и тонуса си. Спортувайте.


СКОРПИОН

Погрижете се за дома си

 

17 март. Ненадейно възникнал спор между вас и ваш близък колега може да вгорчи днешния продуктивен петък. Не забравяйте, че нямате време за почивка, защото целият ден е активен и изисква повече усилия, за да успеете. Вечерта се приберете по-рано вкъщи.

18 март. През уикенда обърнете внимание на дома си, семейството и вашите близки. Може би не е добра идея да пътувате и да зарежете всичко просто така. Сега ще се наложи да положите повече грижи за своето имущество.

19 март. В събота сутрин съберете цялото семейство на закуска. Разкажете си интересни неща, посмейте се от сърце. Започнете деня с усмивка и го завършете пак така.


СТРЕЛЕЦ

Срещи с приятели

 

17 март. Опасявате се за спестяванията и инвестициите си във време, в което ежедневно финансовите условия в света се променят. Можете да ползвате услугите на консултант, който да ви даде правилния съвет как да действате, за да запазите стабилността си.

18 март. В съботния ден ви предстоят доста срещи. Ще започнете с роднини, които не сте виждали от дълго време и плавно ще преминете в срещи с приятелските кръгове, които могат да завършат и до късно вечерта. Разпуснете.

19 март. В неделя сутрин ще продължите с хубавите мигове, прекарани с приятели, но в следобеда е редно да обърнете повече внимание на дома и семейството си. Чуйте нуждите на своите близки. Те може би имат право да ви отправят един укор.


КОЗИРОГ

Помислете за финансите

 

17 март. В желанието си да изгреете на всеки хоризонт вие се превръщате в машини, които работят на високи обороти, но поради липсата на почивка ефективността пада до минимум. Помислете върху това и си обърнете незабавно внимание. Не е важно колко се работи. По-важно е какво се постига.

18 март. През съботния ден обърнете внимание на финансовото си състояние. Пресметнете спестяванията си и начина, по който ги съхранявате, инструментите, в които сте инвестирали пари. Дали са надеждни спрямо сегашните обстоятелства?

19 март. В неделя се чувствате прекрасно. Будите се отпочинали и в добро настроение, а в следобеда ви чакат срещи с приятели, които ще ви вдъхновят и ще ви дадат идеи за нещо ново, което можете да започнете в своя живот.


ВОДОЛЕЙ

Внезапни промени

 

17 март. Ще обвините хората около себе си, че са виновни за лошото ви настроение и неволите, които се случват. Попаднали сте в подобни ситуации обаче единствено по ваша вина. В следобеда поемете глътка въздух и признайте поне пред себе си грешките. Идва време за нов период.

18 март. Изживявате нов период, който ви връхлита внезапно и иска да промените поне мъничко своето мислене. Направете го. Време е за трансформации и нови надежди. Съботата поставя началото на промени.

19 март. В неделя се освободете от страховете си и поговорете с хора, които знаят повече от вас. Попийте от техния жизнен опит и ги попитайте за съвет, защото в момента имате нужда някой да ви посъветва и насърчи, независимо в каква сфера на живота ви.


РИБИ

Време за почивка

 

17 март. В петък говорите много, но вършите малко, затова налице са минимални резултати, с които дори не можете да се похвалите от сърце. Вечерта се приберете по-рано вкъщи, легнете и си починете.

18 март. В събота ви липсва тонус. Дори и да ви се иска да пътувате и да прекарате деня активно, тялото не ви позволява това. Починете си хубаво, наспете се. Сега се нуждаете от почивка.

19 март. В неделя енергия ще имате, но тя ще ви озари в часовете след обяд. Тогава ще почувствате жизнен тонус, а едно вдъхновение ще промени начина ви на мислене и ще ви запали за нова идея, която да реализирате от тук нататък.


Хороскоп за родените на 17.03. – Честит рожден ден!

Очаква ви година на хармония, любов и възможности. Ще проявите таланти, които ще бъдат забелязани от хора с висока обществена значимост, а това може да ви отвори неочаквани врати. Посейте любов, за да пожънете също любов в живота си.

 

Хороскоп за родените на 18.03. – Честит рожден ден!

Обърнете повече внимание на дома и семейството си в следващата една година. Близките ви ще са в крепко здраве, но материални проблеми ще ви накарат да отдавате повече време и внимание на тях.

 

Хороскоп за родените на 19.03. – Честит рожден ден!

Активността е сред най-важните характеристики на годината, която предстои пред вас. Тя ще е изпълнена с жизненост и възможности да реализирате свои изчакващи времето си идеи. Е, сега им е дошъл моментът. Дори и да преживявате трудности, все ще намирате начин да ги преборите, защото късметът през годината ще е все на ваша страна.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *