Хороскоп

Какво вещаят звездите за 21 март, вторник

Направете дневната си програма така, че да свършите по-важните задачи сутринта или до обяд. Аспектите на Луната по това време на деня са прекрасни. Дават ни възможност да се справим бързо със сроковете. Следобед не поемайте инициативи. Това е време, подходящо да вникнем дълбоко в себе си и да си направим обстоен вътрешен себеанализ.


ОВЕН

Нервни сте

 

Във вторник сте изнервени и всяко обстоятелство ви прави избухливи. Не е желателно да проявявате излишна агресия. Опитайте се да бъдете по-дружелюбни с околните. В сутрешните часове свършете належащите и набелязани задачи за деня. В следобеда се пуснете по течението. Не поемайте отговорности.


ТЕЛЕЦ

Справяте се отлично

 

Очаква ви благоприятен вторник, през който успявате да покажете на какво сте способни. Имате потенциал и енергия да постигнете доста. Сутринта сте най-продуктивни и това е времето, в което можете да организирате повечето си важни срещи. Следобед се пуснете по течението и довършете вече започнати дела.


БЛИЗНАЦИ

Непосилни дела

 

Вторник е променлив ден за вас. Желаете да постигнете много, но се залавяте с непосилни дела, които изяждат по-голямата част от ценното ви време. Насочете усилията си за часовете преди обяд. Те са атрактивни с предложенията, които можете да получите. В следобеда избягвайте да правите важни срещи и да говорите на сериозни теми.


РАК

Благоприятен ден

 

Въпреки колебанията, които са характерни при вас за този ден, успявате да се утвърдите като здравомислещи хора. Може да се разчита на вас във всяко едно отношение. Изкачвате се смело нагоре по пътя на професионалната стълбица. Не само в службата, а и в личен план денят е доста благоприятен.


ЛЪВ

На заден план

 

Днес е активен гласът на егото ви, който се изразява във всяко ваше действие и становище. За съжаление, малцина зачитат мнението ви и се допитват до него и това ви вбесява най-много. Избягвайте да влизате в излишни спорове и да давате констатации там, където те са нежелани. Преминете на заден план.


ДЕВА

Отново перфектни

 

Чувствате се прекрасно във вторник. Емоционалното ви състояние е в съзвучие с подобряващото се време навън. Радвате се на настъпващата пролет. До обяд успявате да свършите по-важната част от делата си, за да оставите следобеда за по-приятни и неангажиращи мероприятия. Това е добър избор.


ВЕЗНИ

Работете преди обяд

 

Никак не ви се нрави фактът, че трябва да потискате емоциите и да не изказвате мнението си явно и безпардонно. Днес е по-добре да се съобразявате с обстоятелствата. Организирайте по-важната част от делата си сутринта, когато сте най-продуктивни. В следобеда вършите задачите с нотка неглижиране, а това може да ви донесе загуби.


СКОРПИОН

Ясна преценка

 

Очаква ви доста благоприятен ден, но въпреки всичко би следвало да си имате едно наум. Около вас доброжелателните съвети са много, ала не бива да им се доверявате изцяло. Не слушайте никого за това, което трябва да правите с живота си. Днес вие имате ясната преценка за своето битие. Не се нуждаете от наставници.


СТРЕЛЕЦ

Увенчани с успех

 

Вторник ви намира в добро настроение. Организирани сте и малко по малко отхвърляте дори неприятните задачи до ранния следобед. Решени сте да докарате някои дълго отлагани ангажименти докрай. Това начинание ще ви донесе успех и признание. В семеен план обърнете повече внимание на близките, приберете се рано вкъщи.


КОЗИРОГ

Поискайте мнения

 

Днес си служите с доза самоувереност, която ви прави доста уязвими на моменти. Не се съветвате с хората около себе си, а те могат да ви дадат най-правилното мнение и да ви спестят много път в лутане и борба. Преглътнете своето его и се вслушвайте в чужди съвети. За ваше добро е.


ВОДОЛЕЙ

Имате подкрепа

 

Въпреки трудностите, които са заложени в този ден, вашият вторник е доста благоприятен. Заемете се още сутринта с ангажиментите, които не търпят отлагане. Общувайте свободно с хората наоколо и ако се нуждаете от помощ, не се колебайте да я потърсите. Всички са отворени и ще ви ударят едно рамо. Сега се нуждаете от това.


РИБИ

Не се налагайте

 

Днес сте сигурни в правотата си и в предиобеда правите всичко възможно, за да се скарате с хората около себе си, налагайки своя мироглед и начин на мислене. Подходът ви е погрешен и ще се убедите сами в това. Не налагайте себе си, а покажете чрез действия, че сте прави. След това всички ще ви последват по свое собствено желание.


Хороскоп за родените на 21.03. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще бъдете милосърдни към хората около себе си, което ви прави добротворци. Но все пак внимавайте някой да не се възползва често от добротата ви, без наистина да е изпаднал в нужда.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *