Хороскоп

Хороскоп за 20 март

Днес, в 23.24 часа Слънцето навлиза в Овен и настъпва астрономическата Първа пролет. Това събитие винаги поражда надежда. Чувството за щастие става по-голямо, планираме повече, надяваме се и в мислите ни винаги се пораждат желания за по-светли, спокойни и хубави дни. Това няма как да не рефлектира на вибрациите на днешния ден, правейки го един от наистина позитивните дни за тази седмица. Честита Първа пролет!


ОВЕН

Бъдете по-кротки

 

Желаете да направите бързи промени в живота си, които невинаги могат да са най-положителните и благоприятни за вас. Денят на пролетното равноденствие изисква да сте по-умерени и в желанията, и в думите, и в действията си. В противен случай е много вероятно да направите грешки.


ТЕЛЕЦ

Нови запознанства

 

За вас понеделник, денят на Първа пролет носи полъха на нови запознанства или поне желание от ваша страна да направите известни крачи, за да промените средата си на живот. Залагате тази мисъл за през новия сезон. От вас се иска да сте решителни и да следвате докрай мечтите си.


БЛИЗНАЦИ

Промяна в службата

 

За вас идването на новия сезон определено ще е свързано с проявата на нови, по-големи амбиции и желание да промените нещо около себе си. По всяка вероятност най-много ще ви удовлетвори промяна в работното място, така че още от днес можете да се оглеждате за обяви, които са ви по вкуса.


РАК

Мечтатели сте

 

Честита Първа пролет! Днес интересите са ви доста разнопосочни, което е повод и за вашата разсеяност. Няма да успеете да се концентрирате върху това, което правите. Мечтатели сте. Мечтаете за по-хубав живот, по-спокойно битие и повече красота във взаимоотношенията си.


ЛЪВ

Трансформации

 

Понеделник идва при вас с трансформации. Неслучайно настроението ви е променливо. То напълно отговаря на променливостта на обстоятелствата, в които попадате. Днес преживявате всичко прекалено дълбоко и на много високо ниво. Често се хващате за думата повече, отколкото е нужно.


ДЕВА

Пожелайте си нещо

 

Денят на Първа пролет ви носи сигурност и спокойствие, защото в личния ви живот всичко се нарежда така, както вие сте си го пожелали неотдавна. Това е ден на ново начало, ден, в който трансформациите приключват, неудобният период приключва. Пожелайте си нещо хубаво.


ВЕЗНИ

Интересни срещи

 

Днес ще се свържете с хора, които са със сходни интереси на вашите. Сякаш сте живели заедно цял живот под един покрив. Имате еднакъв начин на мислене и се разбирате само с поглед. Пазете тези ценни хора, защото в следващите три-четири месеца те ще изиграят голяма роля във вашето битие.


СКОРПИОН

Поставете си цели

 

Честита Първа пролет! За вас това е време за поемане на глътка въздух. Ставате по-мечтателни отвсякога. Пред вас се изправят предизвикателства и нови хоризонти, свързани не само с днешния ден, а и със сезона, който предстои. Идеално време за поставяне на по-дългосрочни, изпълними цели.


СТРЕЛЕЦ

Тежестта си отива

 

От известно време нещо ви тежи толкова, че не ви дава мира. Днешният ден, заедно с идването на новия пролетен сезон, ще ви помогнат да подредите мислите си и да реформирате живота си по такъв начин, че да успеете да преодолеете всички негативни мисли, които не ви дават мира.


КОЗИРОГ

Подновете контактите

 

За вас настъпващата Първа пролет е време на смели амбиции и поставяне на дългосрочни планове, касаещи предстоящия пролетен сезон. Сега имате възможност да се обърнете към тефтерчето си с контакти и да се сетите за някои хора, които бяхте пренебрегнали по време на студения зимен сезон. Подновете връзките си с тях.


ВОДОЛЕЙ

Финансов разчет

 

В понеделник прегледайте финансовите си сметки и потърсете начин да подобрите доходите си, както и да подсигурите спестяванията си. Предстои до месец-два в материален план да ви се случи значителна промяна, която изисква да действате адекватно, информирано и интелигентно, за да задържите стабилността си.


РИБИ

Време за промени

 

Честита Първа пролет! Денят е прекрасен за поставяне на дългосрочни планове и цели, които да изпълните през следващите няколко месеца. Обърнете повече внимание на себе си, на семейството си. Подобрете външния си вид, погрижете се за начина, по който изглеждате. Имате нужда от самочувствие.


Хороскоп за родените на 20.03. – Честит рожден ден!

Понякога трябва да сме по-пестеливи и да свием разходите си, за да запазим финансовата си стабилност. Такива трябва да сте през следващата една година. Тя ще ви изненадва с много примамки, за които можете да пръснете купища излишни пари. Но винаги анализирайте дали си струва да го правите.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *