Хороскоп

Вашият хороскоп за 22 март, сряда

Сряда е ден, подходящ за поставяне на ново начало. Промените идват от само себе си, независимо дали ги желаем, или не. Дали сме готови за тях, или все още изчакваме. Новолунието в Овен е знак, че новото вече чука на вратата. Пуснете го в своя живот.


ОВЕН

Бъдете тактични

Опитайте се да вложите повече такт и дипломация в общуването си. Подобрете взаимоотношенията с хората около себе си. Не проявявайте егоцентризъм, защото по този начин се отдалечавате от тях. До ранния следобед довършете някои чакащи дела. В следобеда се озовавате в период на промени. Те ще ви зарадват.


ТЕЛЕЦ

Учете

Ще се справите успешно с разрешаването на някои свои вътрешни дилеми. Малко по малко вървите напред по пътя към своето духовно просветление. Отдайте се на четене, учене. Не бъдете прекалено активни. Довършете някои стари дела до ранния следобед. Вечерта хармонизирайте взаимоотношенията с хората около себе си.


БЛИЗНАЦИ

Не бъдете остри

Бъдете внимателни с хората около себе си. Често сте остро нападателни към тях, без да осъзнавате кого наранявате. Сега е времето да се обърнете, искайки прошка за моментите, в които сте били груби. Хармонията със средата, в която живеете, ще ви даде удовлетворение и радост.


РАК

Емоционални сте

Не е добра идея да се захващате с нови дела или да започвате нещо, в чийто успех не сте съвсем сигурни. Сега е време да направите анализ на поведението си спрямо колегите или ръководителите на работното място. Там хармонизирайте взаимоотношенията си. Новолунието ви прави емоционални и нетърпеливи. Наложете си такт.


ЛЪВ

Послушайте мнения

Чувствате се пренебрегнати и това е основната причина днес да страдате. Не го показвате наяве, а си изживявате драмата вътре в себе си. Слагате обаче стена между вас и хората наоколо и се затваряте в своята душевност. Намерете някой, на когото да споделите. Сега имате нужда от второ мнение за начина ви на мислене. Невинаги сте прави.


ДЕВА

Душевно благоденствие

Последните дни бяха силно емоционални за мнозина от вас. За сметка на тях, от днес започва един кратък период на стабилизация в духовен аспект. В служебен – до някаква степен също може да се говори за повече спокойствие, макар че не бива да пропускате определена възможност, която днес ви връхлита и ви се набива в очите.


ВЕЗНИ

Влюбвате се

В службата ви занимават с излишни задължения, които към този момент ви се струват досадни и неприятни. Контрастиращи с това са събитията в личния живот, особено при необвързаните. При тях се заражда една възможност за влюбване от пръв поглед. Радвайте се на мига, който ви носи новолунието в Овен.


СКОРПИОН

Спокойствие

Настъпва период на затишие при вас. Макар и кратък, ще окаже влияние върху работата ви, защото ще усетите спокойствие и независимост. Сега е времето, в което можете да се заемете със задачи, които вършите с удоволствие. Не се набивате на очи и никой не се интересува от вашата работа.


СТРЕЛЕЦ

Промени и новости

Залети сте от промени, които ви връхлитат бързо, без да сте се замисляли, че могат да ви се случат. За щастие са положителни и за ваше добро. Новолунието в Овен ви носи сигурно раздвижване, разместване на пластовете, подемане на нещо ново. Напишете си на лист целите и идеите за идните месеци.


КОЗИРОГ

Вие държите ключа

Не очаквайте промяната да дойде някъде отвън, когато тя трябва да се случи в самите вас. Спрете с претенциите си към другите хора, ставайки малко по-взискателни към себе си. Сега на прицел е вашият вътрешен свят, душевният ви мир и хармонията в самите вас. Можете да ги установите. Ключът е във вас.


ВОДОЛЕЙ

Вратите се отварят

Доста щастливи емоции ще направят този ден незабравим за повечето от представителите на този знак. Всъщност, успех ще имат тези, които се вихрят в сферата на социалното дело, защото се натъкват на интересни хора. Те ще им отворят доста вратички занапред, така че може да се каже, че са добри контакти. Новолунието поставя такова ново начало.


РИБИ

Пълна хармония

Днес търсите стабилност във всяко едно кътче от живота си. На работното място желанието ви е да разчитате и на себе си, но и на колегите. Стабилизирайте взаимоотношенията си с тях. В личен план се стремите към повече хармония във връзката си с любимия човек. Можете да я постигнете днес.


Хороскоп за родените на 22.03. – Честит рожден ден!

Колкото и да се стараете да не променяте отношението си спрямо хората около себе си заради финансовите ви взаимоотношения, това няма как да се случи. Не обърквайте личното с професионалното във връзките си и се предпазвайте от заемни взаимоотношения в семейството, за да си спестите бъдещи разправии за пари и имоти.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *