Хороскоп

Какво вещаят звездите за 23 март, четвъртък

Движението на Луната в Овен е съпроводено със значението на 3-тото лунно денонощие и съветвам да сме максимално активни и дейни през деня, за да поддържаме високи нива на енергия. Разхождайте се, спортувайте, вършете по-активни дейности, за да се чувствате жизнени и здрави.


ОВЕН

Привлечете успеха

 

Изпитвате страх да предприемете действия днес. Предчувствате трудности и беди. Не осъзнавате, че с мисълта си само ги привличате към себе си. По-разумно е, ако вярвате в успеха си, вместо да се концентрирате толкова драматично в провала. Опитайте и ще видите, че нещата се променят.


ТЕЛЕЦ

Наблегнете на детайлите

 

Денят ви провокира с успехите на вашите колеги и това ви кара да се чувствате непълноценни. Не препоръчвам да се заемате с нови дела. По-добре стабилизирайте това, по което работите в момента. Наблегнете на детайлите, а вечерта се постарайте малко повечко вкъщи, за да зарадвате близките. Пригответе вкусна вечеря.


БЛИЗНАЦИ

Сполука

 

Днес е ден, през който важни контакти, запознанства или обаждания от различни хора ще повдигат и настроението, и самочувствието ви. Бъдете по-смели в мечтите си. Информация няма да ви липсва, подкрепа от хора, на които се възхищавате – също. Като цяло, денят е благоприятен и ви носи сполука.


РАК

Приемайте съвети

 

Важни съвети можете да получите от хора, които със сигурност знаят повече от вас в областта, в която ви ги дават. Послушайте ги, за да си спестите разочарования. Опитайте се да не променяте света около себе си, а да се нагодите към него. Любовта започва да се развива по-активно. Необвързаните са с шанс за интересна среща.


ЛЪВ

Не спорете

 

Днес е вашият ден, защото можете да реализирате плановете си по начин, който със сигурност ще се отрази добре на вашето положение. Въпреки всичко, не се самозабравяйте. Сега не е във ваш интерес да настройвате срещу себе си хората, с които живеете и общувате. Не се инатете, а приемете тяхната гледна точка. Не спорете.


ДЕВА

Друга посока

 

Колкото и щастлив да ви се струва днешният ден, той носи своите предупреждения и препятствия. Те са насочени най-вече към делата, с които се занимавате и които можете всеки момент да зарежете, за да се насочите към друга, коренно различна цел. Тя ще е доста печеливша, така че се замислете.


ВЕЗНИ

Бъдете пестеливи

 

Егото ви е погалено от приятни хора, с които се запознахте наскоро. Получавате подкрепа за намеренията си и това ви мотивира да се борите още по-ожесточено за постигане на своята кауза. Денят е изпълнен с добро настроение. Въпреки всичко, пазете се от финансова нестабилност, която ви дебне по петите.


СКОРПИОН

Чакате наготово

 

Импулсивни сте. Убедени сте в това, че възможностите трябва сами да падат в нозете ви. Ето и защо ги пропускате. Вие сте тези, които трябва да излизат като ловци за възможности. Бъдете по-адаптивни и не пропускайте нито една среща с човек, с когото можете да имате общи интереси в бъдеще.


СТРЕЛЕЦ

Не се насилвайте

 

Днешният ден може да ви донесе доза напрежение, защото предварителните ви планове отиват на вятъра. Това обаче не бива да ви трогва. Имайте търпение и не преставайте да бъдете оптимисти. Така и настроението ви ще бъде добро. Не се насилвайте с допълнителни дейности в службата. Свършете онова, което ви позволяват възможностите.


КОЗИРОГ

Труден ден

 

Трудностите през днешния ден са породени от множеството отговорности, които трябва да свършите в съкратен срок, от една страна, и от постоянното обвинение, че лишавате близките си от внимание, от друга. Вярно е, че напоследък не ви остава време за най-приближените ви хора, но през март за вас работата е на първо място.


ВОДОЛЕЙ

Лидери

 

Денят започва с благоприятни ситуации, по време на които можете да повишите своята активност и шансове за успешни инициативи. Действайте колективно, опитайте се да обедините хората около себе си в обща цел. Сега вие контролирате нещата, вие водите парада. Възползвайте се от лидерската си позиция.


РИБИ

Бъдете по-потайни

 

И днес можете да стреляте съвсем спокойно и с увереността, че ще улучите право в целта. Единственото предупреждение е да бъдете по-дискретни спрямо контактите, които осъществявате. Без да познавате хората, вие им се доверявате и им разказвате лични тайни. Вашата добронамереност ви заслепява и ви прави непредпазливи.


Хороскоп за родените на 23.03. – Честит рожден ден!

През следващата една година се опитайте да задвижите колелото на живота си чрез активност. Бъдете дейни и сътворете онова битие, в което искате да живеете от тук насетне. Сега можете да промените всичко.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *