Хороскоп

Вашият хороскоп за петък и почивните дни

В почивните дни ще сме настроени за приятни срещи и общуване с близки хора

 

В петък и събота Луната се движи в Телец, дарявайки ни със сили и добри възможности в работния ден, а и с благоденствие и чувство за пълнота и ситост в съботния светъл празник. Сита е душата, сито е сърцето, сито е и тялото на човека, който е благодарен и добронамерен. А в този хубав ден всички би трябвало да сме такива. Неделята започва с навлизането на Луната в Близнаци сутринта. Денят ще премине под диктовката на поредица срещи и разговори, повечето от които – с приятни хора и близки роднини. Промяната в часовото време няма да попречи да сме активни и приказливи.


ОВЕН

Мислите философски

 

24 март. Прекалено много се фокусирате върху финансовите си проблеми, без да си давате сметка, че някой покрай вас страда емоционално и желае вашето внимание. Всичко, което опира до пари, се оправя лесно. Онова, което боли от душевна гледна точка, се лекува трудно.

25 март. В събота се обърнете към вашите най-близки хора и прекарайте деня си с тях. Това е чудесен хармоничен ден, който не бива да проваляте с приказки за пари, безпаричие, разходи и притеснения.

26 март. В неделя ще се убедите, че материалното е преходно. Остават във времето само добрите взаимоотношения или горчилката от лошите такива. Доста философски въпроси минават през главите ви през този уикенд, но такъв е периодът.


ТЕЛЕЦ

Бъдете позитивни

 

24 март. Опитайте да промените начина си на мислене. Насочете своите мисли към положителните аспекти на живота си. Това ще ви е от полза да приемете и лошите страни на своите колеги, партньори и хората, с които имате постоянен контакт, а и ще ви помогне да привлечете повече нови контакти в живота си.

25 март. В събота ви чакат добри новини относно вашето близко бъдеще. Ще бъдете обнадеждени и ще получите резултати от действия, които предприехте в средата на месеца.

26 март. Неделя е вашият ден, в който трябва да потърсите възможност за подобряване на доходите в семейството. Спрете да свивате разходи, а започнете да мислите за работа, която ще ви носи по-добри месечни доходи.


БЛИЗНАЦИ

Нужда от спокойствие

 

24 март. Бъдете спокойни и работете в синхрон с околните, въпреки нежеланието ви днес да виждате хора. Някак страните и се обособявате като единаци, но това е за съвсем кратко. Скоро отново ще сте център на вниманието.

25 март. Наспете се добре. Днес не бързайте заникъде. В съботния ден пред вас не стоят толкова задачи за вършене. Спокойствието е от голямо значение, за да не си създадете притеснения.

26 март. В неделя се чувствате великолепно. Не ви липсват сили и енергия да се справите с ежеседмичните си неделни ангажименти. Позвънете на приятели и изпийте чаша кафе с тях. Имате какво да им разкажете за себе си.


РАК

Активни промени

 

24 март. Толкова сте енергични днес, че можете да преместите и планина, стига да го пожелаете. Вашият ентусиазъм е голям и ще ви води към нови светове. Нищо няма да същото, каквото е било преди. Знаете, че се намирате в период на сериозни промени. Днешният ден ви носи щастие.

25 март. Благодарете на съдбата за всички малки събития, които ви се случват в последните дни. Днес е благоприятно време за пренастройване на целите и търсене на по-подходяща среда. Ще ви се обадят изненадващо хора, които искат да ви подадат ръка в начинанията. Приемете я.

26 март. Умората си казва своята дума. В неделя имате нужда от сериозна почивка. Наспете се добре и не поемайте ангажименти от каквото и да било естество. Изгледайте няколко приятни филма вкъщи.


ЛЪВ

Работата е всичко

 

24 март. В петък ще обърнете голямо внимание на важните ангажименти в службата. На онези задачи, чието вършене може да повлияе положително на вашия имидж. Днес хич не се занимавате с дреболии. Играете на едро. И затова печелите.

25 март. Не е изключено и в съботния ден да поработите за няколко часа. Няма как, работата върху имиджа и престижа изисква и повече всеотдайност. Ще пожертвате част от личното си време, но ще има защо.

26 март. В неделя се чувствате прекрасно. Имате план да се видите с приятели, които не сте посещавали от дълго време. Сега има и с какво да им се похвалите – с успеха си на работното място. Е, говорите малко повече за работа, но пък сега това ви вълнува…


ДЕВА

Брилянтна идея

 

24 март. Ще се запалите от идея, която няма как бъде подмината. Днес не се отдавате толкова много на работата си, колкото на мислите около новата искра, която е пламнала в главите ви. Неслучайно сте по-разсеяни от друг път. Но пък си заслужава да пропилеете малко време и да повярвате, че и вашите идеи са ценни.

25 март. В събота се чувствате прекрасно. Сияете и енергията ви е на високи нива. Имате усещането, че можете да промените света. Отворени сте към нови запознанства, които можете да осъществите вечерта.

26 март. В неделя ще ви се обади човек, който е възможно да се поинтересува от вашия ентусиазъм и от идеята ви, с което може да ви помогне за нейната реализация. Не изпускайте този златен шанс да започнете нещо ново в живота си.


ВЕЗНИ

Период на трансформации

 

24 март. Енергията, която влагате днес, за да се представяте за жертви, е голяма. Ако вземете и мъничка частичка от нея и я вложите в нещо полезно, със сигурност ще привлечете успеха на своя страна. Бъдете реалисти и не обвинявайте другите за неволите си.

25 март. В събота се наспете добре. Имате нужда и желание да прекарате деня насаме със себе си. В момента преживявате период на сериозни вътрешни трансформации и никой не може да ви помогне да ги преодолеете, освен вие самите.

26 март. В неделя ще наклоните везните към щастливата част от своя живот. Внезапно настроението ви ще се подобри и от лицата ви ще струят усмивки. Изглеждате спокойни и доволни от това, което ви се случва в този ден.


СКОРПИОН

Поддържайте хармонията

 

24 март. На работното място ще бъдете запалени от нови идеи, които не търпят отлагане. Това е и причината днес да сте активни, дейни и много съсредоточени в онова, което вършите. Предстои ви успех, независимо с какво се захващате.

25 март. Капризите на вашата половинка в събота ще ви вбесят, но не бива да показвате, че се дразните. Напротив, поддържайте добрия тон и хармонията помежду ви, за да си спестите досаден скандал.

26 март. В неделя се наспете добре. Помислете за любимите си дейности в почивните дни и правете точно това. Не се натоварвайте. Избягвайте да се товарите и с болките на хора, които постоянно ви се оплакват.


СТРЕЛЕЦ

Енергия и настроение

 

24 март. Обичате да решавате проблемите си навреме, без да го отлагате. Това е черта от характера ви, която винаги ви е помагала в трудни моменти. Затова и днес няма да подминете проблем, зародил се в колектива преди седмица. Докато не завършите работата по него, няма да се приберете вкъщи.

25 март. В събота имате енергия и настроение. Можете да свършите купища задължения. Започвате с домашните си дейности, които ще ви носят и удовлетворение. Действат ви като фитнес, а и домът ви ще стане по-уютен след това.

26 март. Неделният ден ви е приготвил приятни срещи със семейството и роднини, с които обичате да прекарвате свободното си време. Разликата в часовото време не ви представлява проблем, дори ще ви остане още един светъл час в повече – за разходка.


КОЗИРОГ

Търсят съвет от вас

 

24 март. В петък от вас се иска да вземате бързи правилни и адекватни решения. Когато някой ви попита за съвет, вие винаги поемате отговорността си с това, което ще го посъветвате. Днес много хора ще се възползват от вашата компетентност, но това няма да ви донесе допълнителни дивиденти.

25 март. В събота се чувствате отлично. Обърнете внимание на хобито си и на нещата, които обичате да правите в почивните си дни. Подгответе кратко пътуване, което да ви зареди с положителни емоции.

26 март. Учудвате се, че въпреки промяната в часовото време, вие се събуждате свежи и отпочинали още рано сутринта. През този ден ще бъдете жизнени и дееспособни и ще е грешка, ако си останете вкъщи пред телевизора. Излезте и прекарайте деня си динамично.


ВОДОЛЕЙ

Планирайте екскурзия

 

24 март. Бъдете съсредоточени в това, което правите. Днес имате притеснения относно развръзката на определени събития вкъщи и това ви прави малко по-разсеяни на работното място. И двете сфери в живота ви се развиват добре към момента, нямате поводи за безпокойство.

25 март. Останете си вкъщи. Днешният ден ще прекарате по-добре, ако го отдадете на семейството и дома си. Почистете вкъщи, за да се почувствате по-уютно и удобно, а вечерта седнете цялото семейство около масата и разкажете проблемите си. Само така ще ги разрешите.

26 март. В неделя се будите с идеята да си подарите един по-нетрадиционен почивен ден. Ще направите подарък и на себе си, и на близките си, ако заминете на еднодневна екскурзия до място, което е интересно на всички ви, а и не сте ходили там.


РИБИ

Радостни и доволни

 

24 март. Радостни и удовлетворени се чувствате в днешния петък. Нещо се е получило точно така, както сте си го представяли и днес сте спокойни, че резултатите са налице. Чудесно е, когато сте щастливи, защото палите чрез искрата си щастието и на хората около себе си.

25 март. В събота се обадете на свои приятели, с които да пиете по чаша кафе в ранния следобед. Имате нужда да поговорите с някой близък, който винаги ви разбира. В разговора ще добиете увереност дали сте на права посока, или не.

26 март. В неделя бъдете със семейството си. Прекарайте повече време с най-близките си хора и правете това, което на всички се харесва. Дали ще си останете вкъщи, или ще пътувате, е право на ваш избор. Важното е всички да са доволни.


Хороскоп за родените на 24.03.Честит рожден ден!

Очаква ви плодородна година, която ще ви помогне да засеете семенцата на нещо ново в живота си. Възползвайте се, сега поставяте мисловно начало.

Хороскоп за родените на 25.03.Честит рожден ден!

През следващата една година очаквайте да се повишат доходите ви, които веднага вложете в стабилни инвестиции. За да сте добре финансово, е много важно как харчите парите си.

Хороскоп за родените на 26.03Честит рожден ден!

През следващата една година ще говорите повече, ще вършите по-малко. Често пъти обещанията, които давате, няма да бъдат изпълнени. Това е, защото сте се надценили.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *