Хороскоп

Какво вещаят звездите за вторник, 28 март

Часовете до обяд са мудни и не особено подходящи за начинания. Говорим много, действаме малко и в крайна сметка резултатите са незадоволителни. Повече активност ни чака в следобеда. Навлизането на Луната в Рак изисква да налагате мнението и мисленето си постепенно и ненастъпателно. Не загърбвайте идеите си, ако те не бъдат разбрани днес.

ОВЕН

Пренебрегвате другите

 

Енергията ви и днес е със завидни показатели, но невинаги се съобразявате с желанията и стремежите на хората около себе си и често пренебрегвате нечии предпочитания, поставяйки своите над всички. Очевидно е, че няма как да се разминете със сръднята на пренебрегнатите. Но пък не можете да угодите на всички.


ТЕЛЕЦ

Важен договор

 

Във вторник ви липсва енергия да вършите каквото и да било. Денят обаче на свой ред е доста благоприятен и ви поставя пред възможности за избор. Активизирайте се и към обяд бъдете готови за действие. Можете да попишете важен договор, който да ви гарантира финансовата стабилност занапред.


БЛИЗНАЦИ

Силен ден

 

Не подценявайте малките промени, които ви се случват днес в живота. Добрата новина е, че дори да са малки, можете да ги контролирате и вие да направлявате в коя житейска сфера да ви се случат. Въпреки липсата на енергия денят е доста благоприятен и силен за вас. Не го пропускайте.


РАК

Действайте

 

Във вторник сте целеустремени, но все още ви липсва енергия и ентусиазъм да действате и да се борите за мечтите си. Все си казвате, че има време, че целите ви ще се изпълнят някой ден… Времето обаче си тече и само от вас зависи дали колелото ще се завърти, или не. Действайте смело.


ЛЪВ

Внушавате си

 

Във вторник сте недоволни, мнителни и предпазливи. Нервни сте и още сутринта можете да си изкарате яда върху близките. Не си струва. На работното място сте си внушили, че някой иска да ви засенчи, че някой действа задкулисно за вашия провал. Няма такова нещо. Никой няма да си хаби енергията, за да ви вреди.


ДЕВА

Реализация

 

Този ден ви дарява с възможността да подобрите нещо в работния си режим, да промените начина си на работа или да потърсите ново поприще. Допълнително работно място също може да ви е от полза, защото ще ви донесе доста добри доходи. Мислете за реализацията си.


ВЕЗНИ

Нови запознанства

 

Вие сте настроени позитивно към всички промени, които ви се случват към този момент. Общувате с лекота и завързвате нови познанства без проблем. Сега сте открити и отзивчиви. Внимавайте да не попаднете в клопките на недоброжелатели, които искат да се възползват от вашето благоразположение.


СКОРПИОН

Хармония и приходи

 

Вторник ви носи сигурни приходи, които са задоволителни със своя размер. Деловите ви дейности дават своя дългоочакван плод. Имате възможност да инвестирате, като съветът ми е да не го направите още в сутрешните часове. В сферата на любовта и личния живот ви чака добра новина. Хармонията е с вас.


СТРЕЛЕЦ

Напрежение

 

За разлика от много други представители, вие сте нервни и напрегнати почти през целия ден. Склонни сте да вземате прибързани и абсолютно неправилни решения. Емоциите преливат и ви носят разнопосочни настроения. Ту сте щастливи и доволни, ту мрънкащи и разочаровани от всичко. Днес е трудно да се живее около вас.


КОЗИРОГ

Активност

 

Събуждате се без енергия, но тя ще дойде малко по малко в течение на деня. Активизирайте се. Следвайте плановете за действие, които си направихте предварително още вчера. Чака ви успех и възможност да подобрите доходите си. В сферата на любовния ви живот ви се случва оживление.


ВОДОЛЕЙ

Нов проект

 

Във вторник сте в отлично настроение и доста често ще ви се налага да го предавате на хората около себе си. Денят е динамичен и ви носи новини, радости и щастливи възможности. Подгответе се за едно професионално предложение, на което не можете да устоите. Нов проект ще запълни свободното ви време през пролетта.


РИБИ

На лов за идеи

 

Будите се без особена енергия, а ентусиазмът, с който вършехте делата си до преди седмица, сякаш се е изпарил. Днес се нуждаете от нова идея, която да запали вниманието ви и да ви даде тласък занапред. Тръгнете на лов за идеи, мислете и премисляйте действията си. Чака ви успех.


Хороскоп за родените на 28.03. – Честит рожден ден!

Не бързайте през новата година. Ако бързате, все ще изпреварвате верния момент за действие. Никой не ви гони, никой не ви притиска. За вас е по-добре, ако сте уверени в това, което правите.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *