Хороскоп

Хороскоп за 27 март

Луната се движи в Близнаци и сключва хармонични аспекти с Меркурий и Юпитер. Въпреки че все още се нагаждаме към лятното часово време, понеделник ще ни зарадва с активност, късмет и много шансове за развитие, които трябва да оправдаем и оползотворим на всяка цена. Денят е щастлив, а семенцата, засадени сега, ще дават добри резултати в бъдеще.


ОВЕН

Не се главозамайвайте

 

Независимо от чувството за дискомфорт заради промяната на часовото време, вие се справяте отлично днес. Напредвате бързо и като цяло сте доволни от себе си и от всичко, което вършите. Внимавайте да не се главозамаете, защото около вас има хора, които следят нивото на самочувствието ви. Не ги ядосвайте.


ТЕЛЕЦ

Предлагат ви работа

 

Ще се справите отлично с всякакъв вид работа. Промяната в часовото време не ви прави никакво впечатление, защото сте съсредоточени в задачите си. Всичко се случва толкова забързано, че е възможно да кажете необмислено „да“ на едно предложение за нова работа. Това пък от своя страна може да се окаже добро начинание.


БЛИЗНАЦИ

Денят е добър

 

Време е да покажете силните си страни. Напът сте да положите големи усилия и да бъдете забелязани от хора, за които вашата работа е от значение. Днес подхождайте с нужния професионализъм, създайте нови професионални контакти. В личен план нещата също са хармонични. Денят е доста добър.


РАК

Щастливи сте

 

Денят обещава да е доста натоварен и динамичен, но вие сякаш стоите в едно ъгълче и наблюдавате отстрани това, което се случва с вас и с хората наоколо. Щастливи сте. Истината е, че изпитвате щастие във всеки миг от днешния ден и това е важното. Какво ще свършите и какво ще пропуснете, сега е без значение.


ЛЪВ

Настъпление

 

Промяната на часовото време ви пречи дотолкова, доколкото се чувствате недоспали и сякаш биологично неподготвени за толкова забързан ден. От друга страна, имате усещането, че днес е моментът за действие. За стрелба и настъпление, което чакахте от толкова дълго време. Ще бъде чудесно, ако уцелите в десетката.


ДЕВА

Сериозна работа

 

Чувствате се надоспали от промяната в часовото време, но при вас всяка година е така. Днес е чудесен за вземане на важни решения на работното място. Там сте активни и дейни. Работата, която ще свършите днес, е с такъв обем, че обикновено я вършите за седмица. Така че, не пропускайте този ден.


ВЕЗНИ

Щастлив понеделник

 

Очаква ви ведър и благоприятен ден. Всичко се случва така, както предварително сте си го запланували. Вашият понеделник е зареден с позитивна енергия и незабравими моменти, които ще го превърнат в още по-запомнящ се. Ще вземете важни решения относно своя личен живот.


СКОРПИОН

Почивайте психически

 

В един от активните дни за тази седмица вие се чувствате изморени и без никакви сили да продължите напред. Това ви ядосва още повече. Не се притеснявайте. За вас понеделник е кротък и без определени високи цели за постигане. Оставете се на течението. Почивайте психически. Обърнете повече внимание на семейството.


СТРЕЛЕЦ

Активност

 

В този ден вие сте сред активните представители на зодиака. Пред вас се разстилат възможности за успех и шансове да подобрите материалното си благосъстояние. Почерпете съвет от своето семейство. Близките са хората, които най-малко биха желали да ви излъжат и подведат.


КОЗИРОГ

Не ви подкрепят

 

Днес ангажиментите ви в графика са много, но не очаквайте някой друг освен вас да се заеме с тях. Още в сутрешните часове подредете задачите си равномерно. Ще се изморите доста, но и ще сте доволни от себе си. В ден като този, когато имате нужда от подкрепа, или просто някой да ви каже „браво“, такава няма да получите.


ВОДОЛЕЙ

Без активности

 

Чувствате се уморени заради смяната на часовото време, в комбинация с настъпващата пролетна умора. Днес не приемате ангажиментите си насериозно и това ваше отношение е причината през по-голямата част от деня да преживявате трудности и да се въвличате в нежелани ситуации. Не проявявайте активност.


РИБИ

Преборете се

 

Не се учудвайте, ако днес мнозина ви кажат, че сте меланхолични. С негативните си мисли потискате не само себе си, а и хората около вас. Налегнали са ви страхове и неприятни чувства, които лесно можете да преборите, стига самите вие да го пожелаете. А преборите ли ги, денят ще ви покаже своята прекрасна страна.


Хороскоп за родените на 27.03. – Честит рожден ден!

Годината, която започва да тече за вас от днес, ще ви поднесе нови житейски ситуации и предизвикателства, които е добре да приемете с отворени обятия. Тя е изключително позитивна и заредена с чиста енергия. Оползотворете я.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *