Хороскоп

Какво вещаят звездите за 30 март, четвъртък

Луната е в Рак. По-голямата част от днешния ден е напрегнат. Луната и Плутон са в опозиция. Не бягайте пред времето и оставете обстоятелствата да се развият според естествения си ход. Избягвайте агресията. Времето не е подходящо за малките промени, които искате да направите в ежедневието си. Изчакайте по-благоприятен момент. Той ще настъпи след няколко дни.


ОВЕН

Нужда от промяна

 

Мислите ви са насочени към новаторство. Осъзнавате нуждата си да градите нещо ново или просто да измените посоката, в която вървяхте до този момент. За съжаление, днешният ден не позволява да го сторите, но все пак в съзнанието ви се е зародила идеята и в един по-късен етап ще го постигнете. Успехът е с вас.


ТЕЛЕЦ

Внимавайте с помощта

 

Общувате свободно с всички наоколо. Неусетно се превръщате в основен център на компанията, където сте доста търсени. Хората ви споделят и очакват поне малко да им помогнете за проблемите. Не се нагърбвайте излишно с непосилни ангажименти. Давайте помощта си там, където можете. И разбира се, ако са ви я поискали.


БЛИЗНАЦИ

Важна информация

 

Напрегнатият четвъртък ще завърши с една доста благоприятна вечер, в която разговорите и срещите с приятели ви помагат да осъзнаете дълбока истина за самите себе си. През целия ден научавате различен вид информация. Тя ще ви е нужна за бъдещето. Някой ви подава ръка. Приемете помощта.


РАК

Без излишен инат

 

Луната е във вашия знак. Предстои ви емоционален ден, през който всяко взето решение е погрешно, или влачи след себе си неблагоприятни последици. Не се инатете. Инатът ви е последната черта от характера, която трябва да проявявате днес. Вечерта сте озарени от добро настроение. Излезте с приятели на по питие.


ЛЪВ

Променете подхода си

 

Не всичко се случва така, както вие сте си го представяли. Вместо да осъзнаете, че понякога обстоятелствата имат собствен ход, с който трябва да се съобразите, вие се затваряте в себе си и се мислите за жертви. Променете подхода, за да не си причините лоши последици. Мисленето ви трябва да бъде променено незабавно.


ДЕВА

Справяте се добре

 

В прекрасно настроение сте. Денят ви намира ведри и готови за работа. Въпреки че през по-голямата си част четвъртък е натоварен, напрегнат и нервен, вие успявате да удържите на провокациите. Вечерта ви чака заслужена почивка, като можете да я споделите с приятели – на по чашка и сладки раздумки.


ВЕЗНИ

Оправдавате се

 

В работата сте убедени, че някой ви подлага крак и заради това не ви се получават някои неща. Истината е, че никой не си прави труда да ви пречи. Пречат ви ваши предишни грешки, които допуснахте и не поправихте навреме. Търсите си оправдание и причина за неуспехите не на правилното място.


СКОРПИОН

Следва освежаване

 

Четвъртък ще бъде благоприятен за вас. Луната е във воден знак, сходен на вашата стихия. Поставени сте пред начало, пред период на промени, които стартират още от утре. Става въпрос за нещо мъничко, което рефлектира върху ежедневието ви. Но ще ви се отрази добре, като глътка свеж въздух. Имате нужда от освежаване.


СТРЕЛЕЦ

Време за бюджет

 

Четвъртък не е сред активните ви дни от тази седмица. Вие вече стартирахте един по-обстоен себеанализ, който да ви отведе на права посока за решенията ви впоследствие. Днес обърнете внимание на бюджета си. Сметнете си разходите, вижте приходите и сверете как се движите с харчовете към тази дата.


КОЗИРОГ

Успехът е с вас

 

Въпреки напрежението, което чувствате, вие сте наясно със себе си и знаете точно какво да правите в четвъртък. Планът ви ще бъде изпълнен на сто процента. Това е и причината за успехите ви. През деня избягвайте да влизате в пререкания. Приемете обстоятелствата, и без това не можете да ги промените.


 

ВОДОЛЕЙ

Ще учите

 

Следва забързан ден, в който колкото повече се вглеждате в детайлите и изкусурявате малките подробности, толкова повече ще се бавите и дразните. Колебаете се дали да се заемете с една нова задача на работното място, но осъзнавате, че за целта ви липсват знания и опит. Възможно е да решите да учите в следващите месеци.


РИБИ

Първо помислете

 

И в четвъртък настроението ви е добро. Имате нужда да споделите положителните емоции с хората около себе си. На работното място се готвите за промени, за които все още не сте готови. Помислете добре по предложенията, получени в последните дни, преди да ги приемете категорично.


Хороскоп за родените на 30.03. – Честит рожден ден!

Не забравяйте, че каквото и да ви се случва през следващата една година, вашето семейство и близките ви ще са вашата най-сериозна опора. Не се колебайте да говорите с тях, да им споделяте за проблемите си и да им се хвалите за успехите си. Те ще ви подкрепят от сърце.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *