Хороскоп

Вашият хороскоп за петък и предстоящите почивни дни

В тези дни ще цари напрежение в отношенията, пазете се от пререкания

 

Луната се движи в Лъв, като в петък ще напрегне обстановката и междуличностните отношения, като извади наяве тайни, пазени в последно време. В събота, деня на хумора и шегата, много от хората, с които общуваме, ще са по-скоро тънкообидни и няма да разбират от чувство за хумор. Шегувайте се деликатно, за да не си изпатите. Денят изисква да погледнем отвъд носа си и да приемем всички нови условия, в които вече живеем. В неделя, деня на вота, луната преминава в Дева. Подтикнати от чувството си за отговорност, мнозина ще отидат до урните, за да дадат гласа си с надежда за ред и по-добро бъдеще. Внимавайте да не се противопоставяте на мнението на своите по-възрастни роднини, за да си спестите пререкания.


ОВЕН

Внимавайте с шегите

 

31 март. В петък е добре да не критикувате неуспехите на вашите колеги, а да помогнете да се справят с тях, от една страна, и да си извадите поука от грешките им, от друга. Бъдете дружелюбни, чака ви раздвижване. Не напрягайте обстановката.

1 април. Чувството ви за хумор днес е непремерено и това може да ви подтикне да се пошегувате неуместно с ваш близък, което от своя страна ще е повод той да ви се обиди.

2 април. В неделя сте енергични, но без особено чувство за отговорност в сутрешните часове. Това е и причината да упражните правото си на вот в следобеда, защото решавате и този път да дадете шанс на системата като добросъвестни граждани.


ТЕЛЕЦ

Прекрасна неделя

 

31 март. Носталгичното ви настроение е причина днес да се чувствате потиснати и без настроение. Страдате по нещо, което отминава или е вече отминало. Няма как да върнете времето назад. Вечерта се приберете по-рано вкъщи.

1 април. Напрегнати сте и в семейството е възможно да създадете конфликтни ситуации, защото не приемате чуждото мнение. По-добре никой да не се шегува с вас, защото вероятно няма да разберете шегата правилно.

2 април. В неделя настроението ви се подобрява с всяка изминала минута. Никой не може да повлияе по какъвто и да било начин в негативна посока. Ако пътувате, приберете се по-рано в града, за да дадете гласа си като добросъвестни граждани.


БЛИЗНАЦИ

Шегувате се от сърце

 

31 март. Очаква ви натоварен в сферата на връзките и комуникациите ден. Възможно е да имате много срещи, някои от които протичат с противоречия и обидно казани думи. Опитайте вечерта да се отърсите от лошите преживявания. Не си изкарвайте напрежението върху близките.

1 април. В събота сте в добро настроение. Денят на хумора и шегата е ваш любим празник, защото обичате да се шегувате с хората около себе си и го правите добронамерено, елегантно и шегите ви винаги се възприемат със смях и възторг.

2 април. В неделя си останете вкъщи и си починете. Сгответе си нещо хубаво за обяд, а в следобеда отидете до урната и гласувайте по съвест. След това ще се чувствате доволни от всичко, което правите.


РАК

Правете това, което ви се прави

 

31 март. Не е изключено днес да се занимавате с важни финансови въпроси, които са възникнали в служебния или личния ви живот. Не бягайте от проблемите, а се срещнете с тях и ги решете завинаги.

1 април. В съботния ден обърнете повече внимание на дома си, на уюта и комфорта, който изпитвате, докато сте си вкъщи. Денят е подходящ за изготвяне на семейния бюджет за новия месец. Пошегувайте се с близките си и се посмейте от сърце.

2 април. В неделя сте готови да се видите с приятели, за да разпуснете напрежението. Денят е подходящ за срещи и разговори, за обсъждане на важни или пък маловажни неща от живота ви. Правете това, което ви се прави. Не се ограничавайте.


ЛЪВ

Сега е моментът

 

31 март. Пред вас е един изцяло нов етап. Вие се чувствате прекрасно, великолепно. Вашият ентусиазъм сега е голям. Не изпускайте нито една възможност, защото сега е моментът да градите и сътворявате бъдещите си успехи. Време е за ново начало.

1 април. Началото на новия астрономически месец съвпада и с началото на нов период за вас. Днес можете да започнете нещо ново в личния си живот и въобще да не се притеснявате, че няма да го довършите.

2 април. В неделя ви очаква възможност да подобрите финансовото си състояние. Но за целта ще бъде нужно да вземете едно важно житейско решение, от което зависи съвсем близкото ви бъдеще. Помислете и стреляйте. Сега е моментът.


ДЕВА

Липса на енергия

 

31 март. Необичайно студеното време напоследък и промяната на часовото време оформи тази седмица като доста тежка. Почувствахте я като по-дълга и изморителна. Това е и причината днес да не предприемате каквито и да било нови действия. Имате нужда от това да не правите нищо.

1 април. В събота ви се иска да се наспите добре и да си починете. Вашите близки ще се пошегуват с вас по повод деня на хумора и сатирата. Не им се обиждайте. Въпреки че не ви е до шеги, е хубаво да се развеселите. Все пак те го правят за добро.

2 април. В неделя вашата енергия лека-полека се възстановява. С всеки изминал час се чувствате все по-ведри и жизнени. Не забравяйте да отидете до урните и да дадете гласа си като добросъвестни граждани.


ВЕЗНИ

Пазете се от конфликти

 

31 март. В колектива, в който работите, ще се създадат ситуации на конфликти и напрежение по повод ваше неуместно изказване. Освен че се чувствате неудобно, вие ще бъдете нарочени и за подстрекатели. Внимавайте какво говорите, за да не си създадете излишни проблеми.

1 април. В събота сте нервни и недоволни. Добре е да не прекарвате целия ден вкъщи, а се обадете на приятели и излезте на обяд или на следобедно кафе. Имате нужда да поговорите с някого за личните или професионалните си проблеми.

2 април. В неделя се чувствате безсилни да наложите мнението си. Това е и причината да не говорите с никого и да си премълчавате, когато някой ви пита как се чувствате. Сякаш сте сърдити заради това, че някой не се е съобразил с вашия начин на мислене.


СКОРПИОН

Служебни успехи

 

31 март. Завършвате месеца с доста важен ден, от който зависи и бъдещото ви развитие. Днес не си вземайте почивка, а запретнете ръкави и докарайте докрай важни служебни ангажименти. Имате нужда от похвала. Ще я получите в следобедните часове.

1 април. Не е изключено да ви се наложи и днес да отидете до местоработата си, за да свършите нещо уж набързо. Това ще подразни вашите близки и е възможно те да ви се разсърдят с мотива, че отново ги пренебрегвате.

2 април. В неделя можете да компенсирате вчерашната си липса, като заведете семейството си на интересно за всички ви място извън града. Кратката екскурзия, съобразена и с условията на времето навън, ще разведри и близките ви, и вас.


СТРЕЛЕЦ

Център на внимание

 

31 март. Днес сте в приповдигнато настроение и се оформяте като най-забавните хора в колектива, но това крие и своите опасности. Разсеяни сте и е възможно да допуснете грешки в документацията, които след няколко седмици могат да ви костват финансови санкции. Внимавайте и се проверявайте по два пъти.

1 април. Кой би се справил по-добре от вас със задачата да разсмее хората около себе си чрез позитивни шеги? Вие притежавате таланта да го правите и поради тази причина днес всички погледи ще бъдат вперени във вас. Денят е доста позитивен и щастлив.

2 април. В неделя се усамотете и не позволявайте някой да ви дава тон в живота. Ще се намерят хиляди хора, които да ви се намесват, които да казват какво точно да правите и как да го правите. Не си струва обаче да им се връзвате. Днес живейте живота си така, както вие желаете.


КОЗИРОГ

Изготвяте бюджета си

 

31 март. През деня си направете разчет на бюджета през следващия месец. В последните дни не бяхте най-пестеливи и това със сигурност се е отразило на джоба ви. А през април предстоят и празници, за които също трябва да предвидите средства.

1 април. Определено след вчерашния натоварен петък е нужно да си отпочинете и в събота сутринта да не насрочвате нищо важно. Излежавайте се, закусете в леглото и ако е нужно, прекарайте целия ден по пижама.

2 април. В неделя срещате трудности в общуването с хората от най-близко обкръжение. Каквото и да кажете, все се възприема като „на въпреки“. Ще останете очаровани от постъпката на приятел, който ще направи голям жест към вас.


ВОДОЛЕЙ

Завършете нещо деловодно

 

31 март. Довършете разни деловодни дейности, които ви изостанаха през месеца. Днес е идеалният ден, ако ви се налага да посещавате институции и части от публичната администрация. В това направление ще имате огромен успех.

1 април. В събота се чувствате объркани от изказване на ваш близък по ваш адрес. Не можете да разберете какво точно той мисли за вас и това ви огорчава. Няма смисъл да обръщате чак такова внимание. В периода, в който се намирате, е по-добре да не задълбавате в подробности, а да живеете живота така, както на вас ви се иска.

2 април. В неделя сутринта сте жизнени и енергични. Свършете къщната си работа в тази част на деня, защото в следобеда енергията ви спада и ще ви се иска по-скоро да си полегнете и поспите, отколкото да вършите каквото и да било.


РИБИ

Търсите си белята

 

31 март. Проблемите с ваш колега са причината днес да се чувствате ядосани. Вършите всичко бързо, нервно и през пръсти. Възможно е да направите сериозна грешка, която да се налага да поправяте съвсем скоро.

1 април. В събота отново сте нервни. Дразните се от поведението на всички около себе си и ги провокирате да влезете в спор с тях. Не се превръщайте в тихи агресори, за да не загубите ценни хора в живота си.

2 април. В неделя редом с почистването по дома си, опитайте да си създадете и нужното спокойствие, за да отпочинете и да възстановите силите си след стресова работна седмица. Гледайте филми, четете книги, слушайте любима музика, бъдете с обичаните хора и отидете до урните, за да дадете своя глас в изборния ден.


Хороскоп за родените на 31.03 – Честит рожден ден!

Очаква ви една по-спокойна година и винаги, когато се опитате да надскочите възможностите си, тя ще ви показва, че не е време за действие. Отпуснете се. Сега имате възможност да се пуснете по течението.

Хороскоп за родените на 01.04 – Честит рожден ден!

В следващата година семейството и вашият дом ще са опорите, които ще ви дават мир и спокойствие в натоварените дни. Чака ви много работа, но любовта и разбирателството ще лекуват стреса и притесненията в службата.

Хороскоп за родените на 02.04 – Честит рожден ден!

През следващата една година не се ядосвайте за нещата, които не сте в състояние да промените. По-скоро помислете за онези, които ви дават опора и спокойствие. Отделяйте повече време за себе си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *