Хороскоп

Вашият хороскоп за вторник, 4 април

Луната е в Дева. Успешно вършим всякаква аналитична работа. Минус, който следва да преодолеем, е дребнавостта. Задълбаваме в детайли и подробности, без да виждаме общата картина като цяло. А днес трябва да действаме бързо и да свършим набелязаното в графика. Вечерта е добре да се отдадем на почивка и спокойствие.


ОВЕН

Прекалено себични

 

Кълбо от нерви сте. Не всичко се развива спрямо вашите предварителни разчети. Губите времето си в търсене на причини за проблемите. Обвинявате другите. В любовната сфера сте прекалено заети със своето собствено его. Налагате мнението си без оглед на това, че и половинката ви има такова.


ТЕЛЕЦ

Реализирате идеи

 

Днес ще блеснете с една доста добра идея. Нея можете да реализирате до Великден. Всичко, с което се захващате, е плод на вашето въображение и нестандартно мислене. Днес можете да се заемете с култура, изкуство или да превърнете своето хоби в професия. Не правете неща насила.


БЛИЗНАЦИ

Не теглете заеми

 

Дребнави сте и търсите кусурите на другите, без да поглеждате своите собствени. Не си правите сметка за финансовите утежнения, на които се обричате чрез изтеглянето на поредния банков заем, предназначен да финансира безсмислена материална прищявка. Замислете се.


РАК

Кълбо от нерви

 

Възбудата ви днес е осезаема и тя ви прави кълбо от нерви. Готови сте да се скарате с всички около себе си, само и само да наложите своето собствено мнение. Не се вслушвате в упреците на най-близките хора, въпреки че в техните забележки се крие голяма доза истина. Едва ли ще го признаете.


ЛЪВ

Изчакайте

 

Днес е застрашено вашето материално състояние, защото сте напът да осъществите не особено благоприятна за себе си покупка или да резервирате лятната си почивка в доста неподходящ момент. Изчакайте. Днес не е денят за вземане на кардинални решения. Не превеждайте пари и капаро на никого.


ДЕВА

Не експериментирайте

 

Днес действате детайлно и държите под око всяка своя постъпка. Предпазвате се от лоши последствия, като ограничавате рисковете. Именно това ще доведе успеха във вашия ден. Днес залагайте на всичко, което сте вие и не експериментирайте. Заложете на традиционното, вършете рутинното.


ВЕЗНИ

Без излишни рискове

 

Оставете се на течението и не предприемайте нови начинания днес. Склонни сте да поемете риск, който не е по силите ви и съвсем скоро ще си патите. Последствията ще са ясни – сигурни финансови загуби и суми, които ще трябва да плащате като неустойки. Хармонизирайте взаимоотношенията вкъщи вечерта.


СКОРПИОН

Спортувайте за тонус

 

Предпазливи сте и едва ли ще предприемете рискове. Няма да се подлъжете по едно предложение, което изглежда съвсем примамливо. Обърнете внимание на здравето си, на формата на своето тяло, тонуса и енергията в него. Започнете да спортувате и да се храните здравословно през пролетта.


СТРЕЛЕЦ

Довършете започнатото

 

Днес действайте само по вече предприетите инициативи и не подавайте ухо за нови предложения или нови задачи. Добри ще сте в това, което вършите в момента и за което сте поели отговорност. Дали ви харесва, или не – не е важен въпрос. Свършете го и едва след това се залавяйте с нещо друго.


КОЗИРОГ

Защитете се

 

Подгответе се днес да защитавате сериозно своето мнение. Бъдете твърди в становищата си и не се съгласявайте с останалите, само защото не ви се влиза в конфликти. Ще трябва да застанете пред утвърден авторитет в живота си и да му изложите своята гледна точка. Не се притеснявайте от неодобрение. Не е задължително винаги да сте одобрявани.


ВОДОЛЕЙ

Без нови инициативи

 

По-добре не предприемайте нови инициативи, а завършете задачите, с които се заехте през последните няколко дни. Свежестта и в този ден е запазена в сферата на контактите и приятелските кръгове, където се срещате с такива хора, от които можете да черпите нови идеи. Не е изключена мимолетна връзка с човек, когото познавате отскоро.


РИБИ

Бъдете организирани

 

Запленени от нова ниша, в която вече се реализирате и черпите финансови изгоди, вие съвсем забравяте за старите си задачи и ангажименти, които сте поели в началото на годината. Внимавайте, защото не разпределяте енергията си. Насочвате я в новите си инициативи, но и старите искат внимание, за да не ви натежат с времето.


Хороскоп за родените на 04.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще следите сериозно за реда в дома и семейството си. Вие ще правите графиците вкъщи, разчетите също. Съобразявайте се малко повече с желанията на своите близки, за да не се окаже накрая, че не вие мислите за тях, а те ви угаждат и се съобразяват с вашите желания.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *