Хороскоп

Какво вещаят звездите за 5 април, сряда

Движението на Луната във Везни в нейния 16-и лунен ден изисква да живеем в хармония със себе си и с обществото около нас. Денят е наситен с положителна енергия. Избягвайте всякаква проява на агресия. Разногласията разрешавайте чрез диалог. Възможно е сутринта денят да ви се стори малко по-хаотичен, разбъркан и на моменти напрегнат. Ето един тест да проявите щедрост в положителните емоции и да приемете всяка провокация като закачка от страна на съдбата. Всичко ще завърши добре – важен принцип, който се проявява днес.


ОВЕН

По-полека

 

Не се ядосвайте и давайте с по-бавно темпо днес. Вършете важните неща и ангажиментите, които са неотложни. Мислете позитивно и не позволявайте на нервите да ви обсебят изцяло. Вечерта ви чака приятна изненада вкъщи. Не закъснявайте прекалено много за вечеря.


ТЕЛЕЦ

Изхвърлете излишното

 

Денят ви ще бъде доста хаотичен и забързан. Каквото и да програмирате, няма да се случва по предварителните ви желания. Примирете се и запазете положителната си нагласа. Добре е да обърнете повече внимание на личния си комфорт в офиса – разместете вещи, подредете бюрото си. Изхвърлете излишното.


БЛИЗНАЦИ

Щастлив ден

 

Днес очаквайте да ви залеят с нови ангажименти, с които няма как да се справите в срок. Делата са ви непонятни и ви трябва време, за да ги осмислите. Не се притеснявайте. Влейте се спокойно в новата обстановка. Не бързайте. Сряда е щастлив ден. Всичко, което започне днес, ще е с добър край.


РАК

Изкажете мнението си

 

Днес сте се затворили в себе си, потайни и вглъбени сте във всичко, което вършите. Денят не е никак лош за поемане на инициативи, въпреки че в сутрешните часове и до обяд мислите ви са хаос. След това всичко си идва на мястото. Не се притеснявайте да изкажете мнението си. То е от голямо значение.


ЛЪВ

Проблеми

 

В този ден едва ли можете да се оплачете от липса на внимание. Напротив. Днес сте заобиколени от хора, които ви заливат с въпроси, предложения и ви споделят своите лични проблеми. Опитайте да не съчувствате и просто да се отърсите от целия този хаос, който те внасят във вашия ден.


ДЕВА

Време за бюджета

 

На всяка цена трябва да обърнете по-голямо внимание на финансовите си намерения и желания за този месец. Днешният ден ви позволява да изготвите бюджета, да погасите належащите разходи и да видите какво ви остава за харчене. Не давайте пари назаем в сутрешните часове, въпреки че някой ще ви поиска.


ВЕЗНИ

Не угаждайте

 

Днес е важно да се съсредоточите и да не позволявате на никого да ви се бърка в делата, които сте предприели. Не вземайте съвети отстрани и не слушайте всички, които ви се месят и дават акъл, уж ненадейно. Следвайте гласа на интуицията си. Не угаждайте никому, днес бъдете малко повече егоисти от друг път.


СКОРПИОН

Не влизайте в кавги

 

Тази сутрин сте напрегнати и прекалено докачливи. Имате усещането, че всички са срещу вас и вашето мнение. Не успявате да се защитите, ако влезете в остър спор. Това е временно състояние. Днес нямате нужда да влизате в пререкания. Пазете се от кавги. Не бъдете агресивни. Губещите ще сте вие.


СТРЕЛЕЦ

Месят ви се

 

Очаква ви ведър и щастлив ден. Заобиколени сте от множество хора, които по всякакъв начин се опитват да ви дават наставления и съвети как да живеете своя личен живот. Цялата тази ситуация ви изнервя и в часовете до обяд е възможно да влезете в пререкание, бранейки личната си територия. Не сте го предизвикали вие.


КОЗИРОГ

Ще успеете

 

Хаосът от задължения и несвършени ангажименти на работното място може да ви извади извън равновесие в сутрешните часове. Не губете концентрация. Това е благоприятен ден и ви помага да мислите положително и чрез активните си действия да вкарате нещата в ред. Ще успеете. Не се ядосвайте за нищо.


ВОДОЛЕЙ

Активност

 

Днес сте борбени, енергични и работоспособни. Още в сутрешните часове сте си наумили какво да свършите най-напред. Невинаги обаче щастието ви се усмихва и едва ли ще можете да вървите по план. Но именно хаосът, който се е създал, е предпоставка за творческото ви мислене и за едно важно и нестандартно решение, което ще вземете в следобеда.


РИБИ

Без много усилия

 

Днес полагате всякакви усилия, за да свършите набелязаните задачи, но някак нещо не върви според плановете ви. Това е благоприятен ден, но ако не се претоварвате. Ето и ключът към позитивното му изживяване. Свършете точно толкова, колкото физическото и емоционалното ви състояние позволяват.


Хороскоп за родените на 05.04. – Честит рожден ден!

Опитайте се през следващата една година да живеете в хармония и със себе си, и с хората около вас. Тази хармония ще ви носи наслада, а и спокойствие. Необвързаните имат шанс за среща на подходящата половинка.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *