Хороскоп

Вашият хороскоп за 6 април, четвъртък

Настъпва пълнолуние във Везни – време за хармонизиране на енергиите в тялото и душата. Мислете позитивно, простете на хората, които са ви наранили. Потърсете начин да сте по-близки с всички помежду си. Търсете реалния, физически контакт, а не социални мрежи. Балансирайте енергиите и в тялото си. Започнете диета, пробвайте днес да се движите поне с 10 минути повече от вчера. Ще се почувствате отлично.


ОВЕН

Успокойте се

 

Ако почувствате напрежение, него можете да разсеете само чрез срещи с приятни хора или занимания с дела, които ви носят вътрешно удовлетворение. Стремете се към хармония и не се оплаквайте, че все нещо не ви достига, за да я постигнете. Отпуснете се. Денят изисква от вас да излъчвате спокойствие.


ТЕЛЕЦ

Вършете нещо приятно

 

Занимавайте се с такива неща, които да ви помогнат в края на деня да сте доволни от свършения труд. По възможност избягвайте срещите с неприятни хора. С такива, които ви затормозяват по един или друг начин с поведението си. Днес бъдете себе си, хармонизирайте взаимоотношенията си.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете себе си

 

Ако изкуствено говорите пред колектива си за хармония, мотивация и общо благо, то със сигурност това ще се усети и вие ще изглеждате по-скоро ненадеждни хора, отколкото обратното. Днес представете себе си такива, каквито наистина представлявате. Не заемайте чужди роли и не изпълнявайте чужди нареждания.


РАК

Почивайте си

 

Пълнолунието е причината днес да се почувствате по-омърлушени, недоспали и без енергия. Възможно е да не сте спали пълноценно през нощта. Ето защо, днес е по-добре да не се заемате с важни дела и да се оставите на течението. Раздразнителни сте и ако някой ви натовари с нещо непосилно, със сигурност ще избухнете.


ЛЪВ

Проблемите натежават

 

В момента у вас липсва вътрешно равновесие, предизвикано от вашето нежелание да се справите с назрели проблеми в общуването. Проблеми в семейството или взаимоотношенията в работата, които така и си остават недорешени, понеже вие не искате да се извините или да признаете себе си за виновни.


ДЕВА

Пари

 

След като вчера се занимавахте със семейния бюджет, днес е време да ви зарадват неочаквани извънредни приходи, които можете веднага да оползотворите за закупуване на желана придобивка вкъщи, или просто да заделите за идващите великденски празници. Няма по-щастливи от вас днес.


ВЕЗНИ

Налагате мнението си

 

Днес желаете да наложите мнението си над всичко и всеки. Можете да се изявите като лидери, но само ако поемете отговорностите на решенията, които вземате. Не прибързвайте. Денят ви помага да бъдете активни, да сътворите бъдещите си планове, както и да посеете семенцата на онова, което ще жънете в съвсем близко бъдеще.


СКОРПИОН

Философски ден

 

Днешното пълнолуние ще ви навее на много мисли и сантименталности. Погледнете своето собствено щастие, личната си нагласа към света вътре в себе си и вън от себе си. Философският характер на днешния ден ще ви помогне да вземете някои важни житейски решения. Поне за себе си.


СТРЕЛЕЦ

Полезни срещи

 

Четвъртък е поредният ведър и щастлив ден за вас. Очакват ви интересни срещи. Контактите, които реализирате днес, са важни и не бива да пренебрегвате с лека ръка. Съдбата ще ви срещне с хора, с които имате общи идеи. Можете да имате и общи цели, стига да ги допуснете до себе си.


КОЗИРОГ

По-напрегнати сте

 

Съсредоточени сте, защото на работното място имате доста ангажименти, които трябва да отметнете днес. Пълнолунието ви прави по-напрегнати от обичайното, но истината е, че точно това напрежение ще ви държи бодри и неспокойни, докато не свършите и последната задача по перфектния начин, който ви приляга.


ВОДОЛЕЙ

Приятно пътуване

 

И за вас денят няма да е никак спокоен, но ситуациите, в които попадате, винаги ще имат благоприятен изход и възможност да се покажете в най-добрата си светлина. Разнообразете ангажиментите си, а ако ви предстои пътуване, още по-добре за вас. Командировка или не, то ще ви донесе очакваните усещания.


РИБИ

Затворете страница

 

Днес се усещате по-несигурни. А вътре във вас се прокарват различни противоречия, които трябва по един или друг начин да преодолеете. Тежки са задачите по овладяването на емоционалното ви състояние, но от вас зависи дали ще ги свършите, или не. Заемете се сериозно, отметнете една страница и започнете начисто следващата.


Хороскоп за родените на 06.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година ви очакват резултати от свършеното в последните няколко години. Така че замислете се какво сте правили в миналото си, за да разберете каква точно ще е годината пред вас.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *