Хороскоп

Хороскоп за 10 април

Днес Луната се движи в Стрелец и е в хармоничен аспект със Слънцето. Денят ни дарява със сила, жизненост и добро настроение. Стартира страстната седмица, която е седмица на дълбоки вътрешни трансформации. Но и една по-кратка, предшестваща един от най-светлите християнски празници.

 

ОВЕН

Интересно предложение

 

Доброто настроение, с което започвате тази седмица, ще ви помогне да свършите повече задачи днес, както и да насрочите по-важните от тях за днес и утре. Възможно е да получите предложение за пътуване по празничните дни. Замислете се, това би бил по-нестандартен начин да изкарате Великден.

 

ТЕЛЕЦ

Без спорове

 

Въпреки че сте напрегнати, денят ви е подготвил приятни изненади и просперитет. Единственото, от което трябва да се пазите, е спорене с колега или партньор, което ще ви извади извън равновесие и ще ви причини доста драми и неволи в емоционален план. Не си го причинявайте.

 

БЛИЗНАЦИ

В нова светлина

 

В този ден за вас е важно да бъдете оригинални във всичко, с което се захващате. Не залагайте на традиционните си похвати и стардартното мислене. Направете нещо ново. Разчупването ще си струва и ще ви помогне да се изявите в една нова светлина. Страстната седмица е хубава за вас.

 

РАК

Разговори за пари

 

Днешният ден се свързва с кратък стабилизационен период, който има своя смисъл преди светлите празници. Паралелно с това се задават благоприятни възможности от делова и финансова сфера. Мнозина успяват да договорят изгодни условия, които им гарантират доход. Парите са силно застъпена тема на разговор през тази седмица.

 

ЛЪВ

Раздайте се на максимум

 

Движението на Луната в Стрелец се характеризира с мощни темпове на развитие при вас. Затегнете коланите, защото ви чакат промени, или поне възможности за такива. Определено периодът, в който заживявате, е наситен с новости, но в същото време не бива да оставяте и недовършени дела. Действайте и се раздайте на максимум.

 

ДЕВА

Трансформации

 

Преживявате период на трансформации. При вас към този момент се наблюдават промени, които характеризират смяна на цикли. Именно този период на адаптация започва от сега и ще завърши до края на седмицата. Паралелно с това ще ви очакват и доста промени. От вас зависи дали ще са положителни.

 

ВЕЗНИ

Всички бягат от вас

 

В понеделник сте силно емоционални и създавате впечатление на конфликтни личности. Това е причината мнозина от колегите просто да не желаят да общуват с вас. Трудно се води разговор с вас в момента, тъй като обвинявате всички останали за своите собствени грешки. Не го правите за първи път и знаете какви ще са последиците.

 

СКОРПИОН

Време за разговори

 

Днес сте решили през по-голямата част от работното си време да говорите, обсъждате и търсите хора, с които да завържете приятен разговор. Дано работата ви се състои тъкмо в това, за да сте успешни там. В противен случай ще правите впечатление на хора, които се скатават и търсят контакта с другите, за да не им е скучно.

 

СТРЕЛЕЦ

Ден за размисъл

 

Движението на Луната в знака ви е повод да промените нещо в себе си и да намерите аспектите от своето битие, които да бъдат изменени в един или друг мащаб. Днес денят е философски и изисква от вас мисъл, план и по-малко действие. Напълно в съзвучие със страстната седмица – седмица на размисли, трансформации, промисли.

 

КОЗИРОГ

Път в чужбина

 

Този ден ви носи стабилизация на работното място и сигурна хармония в личен аспект. Въпреки че в личния живот ще бъдете напрегнати, до кавги няма да се стига. В делово отношение бъдете прецизни, когато работите с документи. Мнозина ще получат разрешение за обучение в чужбина или одобрение за заминаване зад граница.

 

ВОДОЛЕЙ

Нови връзки

 

В понеделник се чувствате прекрасно, защото денят изисква от вас да общувате с хората наоколо открито и без задръжки. Правите го несъмнено. Оставете се на течението, ако трябва да вземате важни решения, особено ако те са лично ваши. Днес не ви е ден за решаване, а ден за общуване и установяване на нови връзки.

 

РИБИ

Кариера

 

Настроени сте отпускарски заради по-кратката работна седмица. За съжаление, както днес, така и през дните до четвъртък, около вас се завихрят тайфуни от нови обстоятелства на работното място и никак няма да ви се отвори парашутът за отдих. Използвайте възможността за доказване и изстрелване нагоре в кариерата.

 

Хороскоп за родените на 10.04. – Честит рожден ден!

Не се страхувайте през следващата една година да се отдадете на промени в живота си, включително и да пътувате много, особено ако е зад граница.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *