Хороскоп

Хороскоп за 18 април

Луната преминава в Овен и прави днешният вторник динамичен ден, наситен с електрически импулси, напрежение, но и градивна енергия. Приемете я и я трансформирайте в нещо хубаво и стойностно.


ОВЕН

Греете

 

Празниците свършиха, но вие с нетърпение чакахте новата работна седмица, защото семейните събирания и трапези по това време ви идват в повече. Обичате близките си, но обичате и своето лично пространство. А в работни дни то е неприкосновено. Днес греете и вземате решенията си с лекота.


ТЕЛЕЦ

Трудно ви е

 

За разлика от Овните, вие сте омърлушени и без настроение за работа. Трудностите, които трябва да преодолеете днес, са свързани още с ранното ставане. Мъчно си нагаждате организма след четиридневната ваканция, но нямате избор – трябва да работите и да стартирате тази кратка работна седмица.


БЛИЗНАЦИ

Работата ще почака

 

Ще се зарадвате от вниманието на колеги на работното място, които ви посрещат с добри думи, яйца и козунаци, както е по традиция. Днес е възможно да изгубите доста време в обсъждане на клюки, в разказване на спомените си от почивните дни. Почти градивна работа няма да свършите, но и тя може да почака.


РАК

Работите с лекота

 

Във вторник вие се чувствате можещи, силни и заредени с положителна енергия след семейните празници. Винаги сте с положителна нагласа след среща с близките и семейството си. Днес ви предстоят важни дела. Опитайте да се концентрирате и отметнете ангажимент, изостанал още от миналата седмица.


ЛЪВ

Все още празнувате

 

Вие днес сте бърбориви, недисциплинирани и желаещи да продължите почивката си с още няколко дни. Възможно е дори някои от вас да са заминали по празниците на място, различно от традиционното, и екскурзията им все още да не е приключила. Работата може да почака до края на седмицата…


ДЕВА

Щастлив ден

 

През първия работен ден след Великден сте смели и решителни. Готови сте да поемете отговорност за един по-голям проект на работното място и така да си гарантирате по-добрите доходи в следващите месеци. В сферата на личния живот също ви очаква щастлива новина. Усмихнете се.


ВЕЗНИ

Тормозят ви

 

Като за първи ден след четиридневна почивка, вие сте доста забързани. Телефонът ви не спира да звъни и на работното място ще сте раздвоени между колегите и клиентите. Всеки ще ви тормози със своите си проблеми, всеки ще търси начин да ви натовари със собствените си болки. Не съчувствайте и не се опитвайте да помагате и да сте съпричастни.


СКОРПИОН

Хаос в службата

 

Четиридневният почивен маратон ви е извадил извън работен ритъм и днес в очите ви се чете ужас, че трябва да отидете в службата. А там цари хаос и анархия, защото в дните от миналата седмица бяхте разсеяни и неглижирахте доста от ангажиментите си. С какво да се захванете час по-скоро, е важен въпрос за вас сега.


СТРЕЛЕЦ

Не инвестирайте

 

Добрите новини в семейството днес ще ви зарадват и ще ви помогнат да подобрите настроението си – както своето, така и на колегите в службата. Консервативното ви поведение спрямо спестяванията ви ще ви спре да направите една ненужна инвестиция. Инвестиция, която ще ви носи само разходи.


КОЗИРОГ

Спрете с помощта

 

В сутрешните часове сте съсредоточени в своите собствени ангажименти и не искате да чуете за проблемите на колегите. А те, от своя страна, са настроени да ви пълнят главите с оплаквания от семейството и близките си по време на празниците. Не бъдете кошче за душевни отпадъци. Не е грешно, ако им кажете, че не можете да им обърнете внимание.


ВОДОЛЕЙ

Не се сърдете

 

Днес вие сте от бърборивите представители на зодиака. Нямахте търпение да се върнете на работа и да разкажете на всички свои колеги за начина, по който сте си прекарали семейните празници. Не си давате сметка обаче, че не всички искат да ви слушат и не всички имат времето да го правят. Не им се сърдете.


РИБИ

Бъдете по-мнителни

 

Чувствате се добре днес, въпреки че емоциите ви бликат и се сменят една след друга. Като за първи ден след празници вие сте решителни и смели. Нуждаете се обаче от малко повече информация, преди да вземете важно решение за проект, с който да се захванете съвсем скоро. И всичко това е, за да не останете излъгани.


Хороскоп за родените на 18.04. – Честит рожден ден!

Силата ви през следващата една година ще бъде решителността и желанието ви да рискувате въпреки страха от провал. И да се провалите, ще пробвате пак. Важно е да не се отказвате, за да можете догодина по това време да сте по-успешни и с по-добро благосъстояние.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *