Хороскоп

Хороскоп за 21 – 23 април

Силни и позитивни дни, уикендът е подходящ за разговори, общуване и решаване с диалог на всеки проблем

 

В петък Луната е в Телец. Все още сме под влиянието на новолунието от вчера, което излъчи мощна енергия за създаване и съзряване. Време е за преосмисляне на битието. Можем да се възползваме от тези силни дни, за да пренастроим житейската си програма за дълъг период от време напред. Внимавайте какво говорите, какво и как вършите, как се отнасяте с хората около себе си. В събота и неделя Луната е в Близнаци. Прекарайте тези дни в приятно обкръжение. Говорете, обсъдете важни неща със семейството си. Диалогът през тези дни е съвсем постижим, независимо за какво говорите и какво стои като проблем пред вас.


ОВЕН

Общувате с удоволствие

 

21 април. Последните дни за вас бяха дни на осъзнаване и пренастройване на програмата ви за действие като цяло. Днес сте в отлично настроение, а продуктивността ви на работното място расте, независимо че следват почивни дни. Свършете това, което имате като замисъл, а вечерта обърнете внимание на близките си.

22 април. В събота сутринта почистете и подредете дома си. В следобеда се отдайте на заслужена среща с приятели на кафе. Денят е спокоен и ви носи много позитивна енергия, която ви прави щастливи и доволни.

23 април. В неделя ваши приятели ще ви потърсят за определена услуга, която ще свършите с удоволствие. Това също ще бъде и повод да се видите с тях и да прекарате известно време. А в този ден общуването ви е много приятно и го правите с удоволствие.


ТЕЛЕЦ

Справяте се отлично

 

21 април. В петък сте заредени с енергия, която трансформирате в продуктивни действия. Отстрани изглежда, че се разсейвате и че вършите хаотично нещата, с които сте се заели. Вие обаче имате сериозна програма и система, а резултатите няма да закъснеят.

22 април. В събота сутринта сте доста енергични. Възможно е да се събудите по-рано и да решите, че и всички около вас са се наспали. Е, няма да им се хареса да прекъснете съня им, така че по-добре бъдете тихи.

23 април. В неделя ще се срещнете с хора, които могат да ви вдъхнат нови идеи относно професионалната ви реализация. Не е изключено приятел да ви подхвърли предложение за работа във фирмата, в която той работи.


БЛИЗНАЦИ

Енергични в неделя

 

21 април. В момента е възможно да сте по-затворени и тихи от друг път. Днес не ви се говори с хората, не привличате толкова вниманието им, както е обичайно за вас. В момента премисляте и правите планове за своето краткосрочно, но и дългосрочно бъдеще. Труден, но и важен е петъкът за вас.

22 април. В събота се наспете добре. Няма да сте ефективни в предиобеда, затова го прекарайте в леглото. В следобеда енергията ви се възвръща и ще почувствате дори желание да се раздвижите и поспортувате.

23 април. Неделя е денят, когато се чувствате великолепно. Говорите, смеете се, зареждате останалите с положителна енергия и добро настроение. Внимавайте само да не изречете думи, за които можете да съжалявате след време. Не го правите с лошо, но просто ви се изплъзват из устата.


РАК

Починете си през уикенда

 

21 април. Новолунията за вас са особен момент. Момент, когато енергията ви рязко спада и се възобновява с нов импулс и за нови подвизи. Днес вече сте настроени за дейности, които ви вдъхновяват и амбицират. Можете да се заемете с нещо важно. Можете да проведете и значими разговори. Магнетични сте.

22 април. В събота сутринта сте жизнени и активни. Това е и по-динамичната част от този ден. След това ще имате нужда да останете насаме със себе си и да не правите нищо, което да изисква физически усилия.

23 април. В неделя ще почувствате внезапна умора, която мнозина от вас ще припишат на лепнат вирус или болестно състояние. Няма нищо такова. Просто тялото ви изисква почивка, за да възстанови енергийния си баланс. Ще ви е по-лениво от друг път. Не се насилвайте да вършите нещо важно.


ЛЪВ

Сърдите се за всичко

 

21 април. В последните няколко дни сте станали особено чувствителни и се засягате от всяка една подхвърлена дори на шега дума от ваши колеги или приятели. Опитайте да върнете отново чувството си за хумор, защото е доста трудно да се общува по този начин с вас.

22 април. Не е изключено да ви се наложи да поработите в събота преди обяд. И не защото някой ви е претоварил с допълнителна работа, а просто защото не успяхте да свършите ангажиментите си през седмицата. Причината е разсеяност и трудна концентрация.

23 април. В неделя отново се връща доброто ви настроение, както и чувството ви за хумор. Вашите близки обаче са по-резервирани и предпазливи, защото се страхуват да не ви обидят с нещо. Ето защо те разговарят по-малко с вас и са по-сериозни в изказа си.


ДЕВА

В ново време

 

21 април. Това, което се случва с вас сега и което преживявате, е неочаквано добро и вие дори не знаете как да му се насладите. Всъщност, намирате се в доста позитивен и вълнуващ период, в който чрез мисълта си изграждате своите намерения, цели и желания за следващите няколко години занапред. Внимавайте какво си пожелавате.

22 април. В сутрешните часове на съботата е възможно да решите да пътувате заедно с цялото си семейство. Тръгнете без посока и без да се притеснявате, че отивате надалеч, или пък до някое близко местенце. Предизвикайте се.

23 април. В неделя се чувствате прекрасно, защото знаете, че нещо около вас се променя и това е за добро. Преодолейте страховете си, време е да заживеете в едно по-различно ново време.


ВЕЗНИ

Потискате емоциите

 

21 април. Ще проявите хладнокръвие, за да свършите насъбралата се работа заради кратките работни седмици, а и да потиснете неприятните емоции, които бушуват във вас в момента. Вечерта излезте с приятели. Опитайте да се разтоварите.

22 април. Наспете се добре. Денят ви предоставя малко повече време и спокойствие, което можете да използвате за почивка. В следобеда е възможно е да ви се наложи пътуване. Приемете го като нещо позитивно.

23 април. В неделя се връща доброто ви настроение. Ще бъдете усмихнати и отново настроени позитивно към всичко, което ви се случва. Ще получите подкрепата на вашите близки. Това е доста приятен ден.


СКОРПИОН

Постигате съгласие

 

21 април. В делови план днешният ден ви предоставя доста възможности. Можете да мечтаете, да си поставяте цели и да се стремите да ги изпълнявате своевременно. Лесно влизате в разговори и лесно постигате съгласие по въпроси, които са трудно решими в други дни. Възползвайте се от благоприятната ситуация.

22 април. В събота отделете време за семейството и роднините си. Може би те имат какво да ви разкажат или пък се нуждаят от съвет, който можете да им дадете само вие.

23 април. В неделя си починете. Имате нужда да останете повече време насаме със себе си, необезпокоявани от никого. Не се нагърбвайте с работа, която не можете да свършите в рамките на почивния ден.


СТРЕЛЕЦ

Почивка в неделя

 

21 април. Петък ще бъде доста активен и забързан ден. Не ви липсва амбиция да се справите с малките трудности, които стоят на пътя ви. Вие сте в кондиция и форма, за да завършите успешно всичко, което сте предприели през тази кратка седмица.

22 април. В събота сутринта имате нужда да спортувате или да се разходите за по-дълго време на чист въздух. Това ще ви ободри и ще пречисти мислите ви. Вечерта се съберете с близките и семейството на вкусна вечеря.

23 април. В неделя се отдайте на половинката си. Правете това, което харесва и на двама ви – отидете на шопинг или на разходка заедно. Пътувайте или си останете вкъщи – каквото предпочетете, стига да харесва и на двамата.


КОЗИРОГ

Позитивно време

 

21 април. Лека-полека ще започнете да свиквате с промените, които ви се случиха напоследък. Време е да ги приемете за позитивни и благоприятни, каквито са. Днешният ден ви дава възможност да се отпуснете и да помечтаете, а мечтите винаги могат да се превърнат в реалност.

22 април. В събота сутринта сте чувствителни. Вдъхновява ви всичко, което ви заобикаля. Вземете лист и химикал и запишете всички свои впечатления, които ви осеняват в предобедните часове. Когато прочетете след време написаното, ще останете учудени.

23 април. В неделя сте активни и дейни. Можете да свършите огромно количество къщна работа, която отлагахте заради отминалите празници. Почистете дома си, за да се почувствате уютно вкъщи.


ВОДОЛЕЙ

Друга гледна точка

 

21 април. Днес мислите предимно за взаимоотношенията в семейството си. Неразрешени проблеми с близките ви са причина за вашата разсеяност в службата. Добре е да се концентрирате, защото и на работа имате важни ангажименти за вършене.

22 април. В събота сутрин седнете и поговорете с близките си, за да приключите с проблемите помежду си. Чрез диалог ще разрешите всеки един от тях. В следобеда пътувайте или се обадете на приятели, които са с по-нестандартно мислене. Имате нужда да погледнете живота от друга гледна точка.

23 април. В неделя сте в отлично настроение. Вашите очаквания за деня са позитивни и ще се осъществят. Доставете удоволствие на себе си и близките си. Не се лишавайте от излизане с приятели.


РИБИ

Нови идеи

 

21 април. Настроението ви днес е добро, а очакванията големи. Имате планове за днешния ден и ще ги осъществите напълно. Дори ще се срещнете с подходящи хора, които ще са ви от полза за бъдещи намерения и действия.

22 април. В събота сутринта изпийте кафето си с човек, който ви разбира и е на вашата вълна относно идеи. Обменете опит и поговорете за бъдещо общо развитие. Следобеда и вечерта прекарайте вкъщи.

23 април. В неделя ви се иска да направите леки промени в интериора у дома. Няма нищо лошо в това. Почистете, подредете къщата си и се чувствайте уютно в нея.


Хороскоп за родените на 21.04.Честит рожден ден!

Разговорите през следващата една година ще са от особено голямо значение за вас. Дори е възможно да срещнете човек, който да ви подаде ръка в служебно отношение и да промените работата си към по-добро.

 

Хороскоп за родените на 22.04Честит рожден ден!

През следващата една година ще бъдете любознателни, търсещи винаги нова информация и възможност да научите нещо ново. Месеците ще са успешни, защото ще влагате всяко усвоено знание в професионалния си живот. Очаквайте пари.

 

Хороскоп за родените на 23.04Честит рожден ден!

През следващата една година невинаги ще сте доволни от обстоятелствата, в които попадате, и ще искате повече и повече. Все нещо ще ви липсва. Може би е време да се зарадвате на това, което сте постигнали в живота и да благодарите за него. Така ще го оцените.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *