Хороскоп

Вашият хороскоп за 26 април, сряда

Днес Луната се движи в Рак. Опитайте да овладеете нетърпението и нервното напрежение, което чувствате през целия ден. Насрочете за друг ден по-важните разговори, защото днес е възможно да кажете нещо прибързано и недообмислено. Силни и енергични сте. Бъдете повече време физически активни, за да изразходите енергията, която чувствате днес.


ОВЕН

Контролирайте се

 

Сами си създавате конфликтите. Още сутринта палите страстите в дома и разваляте настроението на всички около себе си. Нуждаете се от контрол върху чувствата и емоциите. Избягвайте провеждането на важни разговори. Ще се провалите с гръм и трясък заради прибързаността и агресията си.


ТЕЛЕЦ

Успокойте топката

 

Опитайте се да владеете нервите и напрежението. Усмихвайте се на всички малки и дребни обстоятелства, които в други моменти ви изкарват извън равновесие. Успокойте топката. Имате нужда да направите реорганизация на доверието, което имате в приятелите и хората, приближени до вас.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни

 

Неслучайно вчера ви посъветвах да свършите колкото се може повече работа. Сами се досещате, че днес прогнозата е съвсем различна. Ако можете, вършете по-скоро рутинните си ангажименти. Не предприемайте никакви задачи с финансов характер. Избягвайте да подписвате договори, защото ще са неблагоприятни за вас.


РАК

Напрежение

 

В желанието си да се изявите и хората да ви обърнат внимание, вие изменяте така поведението си, че често правите лошо впечатление. Емоционални сте и няма как да скриете напрежението си. То е изписано върху лицето ви. По-скоро поработете върху справянето с него, отколкото върху прикриването му.


ЛЪВ

Починете си добре

 

И днес никой не бива да разбира за онова, което се върти в главите ви. Не споделяйте плановете си. На работното място се заемете единствено с ангажиментите, които считате за належащи. Не предприемайте нови инициативи. Приберете се по-рано и завършете деня с книга в ръка. Нуждаете се от сън.


ДЕВА

Прикривате се

 

Не през целия ден настроението ви е добро, но по всякакъв начин се опитвате да прикриете негативните емоции. Стремите се да излъчвате позитивна нагласа и по този начин да убедите самите себе си, че всичко в живота ви е наред. Понякога си струва да го правите, въпреки че е по-добра идея да премахнете проблемите, докарващи ви до безизходица.


ВЕЗНИ

Бягайте от конфликти

 

Предстои ви доста натоварен работен ден. Пред вас се изправят възможности, които не сте готови да приемете. А така ви се иска да рискувате. Ще сгрешите, но грешката би сложила обеца на ухото ви. Бягайте от конфликтите, зараждащи се на работното място. Сега не ви е нужно да се забърквате в нещо такова.


СКОРПИОН

Нервни сте

 

Нервите ви са опънати до краен предел. Още сутринта усещате, че всички наоколо ви дразнят. Овладейте се. Не е във ваш интерес да влизате в конфликти. Трайте си и не правете изказвания. На работното място отложете срещите, а в телефонните разговори бъдете кратки и не влизайте в много обяснения.


СТРЕЛЕЦ

Информирайте се

 

Днес е добре, ако имате финансови проблеми, просто да потърсите причината за тях. Или да помолите за помощ от консултант, за да ви насочи как да се измъкнете от паричната бъркотия. Потърсете съвет, а не предприемайте действие по разрешаването на проблемите. Днес е ден за информиране.


КОЗИРОГ

Преглътнете егото

 

За разлика от вчера, днес сте притеснени от лошо развиващи се на работното място обстоятелства. Често влизате в пререкания, които можете да избегнете. Стига да преглътнете егото си. Пуснете се по течението и не вземайте важни решения. Възможно е да се наложи да учите нещо.


ВОДОЛЕЙ

Не вземайте решения

 

Отдайте се на рутинните си ангажименти и не подавайте ухо на нищо ново. Нуждаете се от спокойствие. Ще дадете всичко от себе си в ежедневната работа. Онази работа, която вършите без особено напрежение и стрес. Избягвайте вземането на решения. Поддържайте диетичен режим на хранене и приемайте витамини.


РИБИ

Позитивна нагласа

 

Днес, въпреки обстоятелствата, вие ще запазите позитивната си нагласа. Настроени сте позитивно и очаквате в живота ви да се случат хубави неща. Това е идеален начин да посрещнете този напрегнат ден. Занимавайте се с дейности, които ви носят удовлетворение и радост, когато ги вършите.


Хороскоп за родените на 26.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще почувствате сила, подем и енергия. Нея трябва да уловите и пренасочите в направления, които са продуктивни. Можете да промените живота си, стига да искате.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *