Хороскоп

Вашият хороскоп за периода 28.04-01.05

Дните са позитивни и изпълнени с жизнерадост, сили и настроение, погрижете се и за външния си вид

 

В петък и събота движението на Луната в Лъв ни зарежда с жизнерадост и сили, както и с позитивно настроение, с което да посрещнем поредната тридневна ваканция. Давайте го по-лежерно и свършете това, което можете, без изтощителни усилия. В неделя и понеделник Луната се движи в Дева. Внимавайте да не си кажете някоя дума накриво и така да развалите хубавата почивка около празниците. Погрижете се за външния си вид. Сега е подходящият момент да започнете да спортувате или да спазвате определен хранителен режим, ако ви се струва, че в последно време дрехите не ви стоят по най-добрия начин.


ОВЕН

Пийте витамини

 

28 април. Чакате с нетърпение по-дългия уикенд и нищо чудно да се приберете вкъщи по-рано от обичайното. Като цяло, днес едва ли ще свършите нещо важно и значимо, по-скоро е вероятно да объркате някоя работа, защото хич не се стараете.

29 април. В събота сте в чудесно настроение, което ще предадете и на своите близки. Не е изключено да решите внезапно, че ви се пътува и да организирате близка екскурзия.

30 април. В неделя е възможно да се почувствате отпаднали и без сили и енергия. Не го отдавайте веднага на вирус или болест, а просто се замислете кога за последно приехте витамини…

1 май. Няма да са малцина онези от вас, които в деня на национален празник ще се наложи да поработят. И това е само защото вашите дежурни колеги не могат да свършат нещо специфично, което само вие можете.


ТЕЛЕЦ

Избягайте от скуката

 

28 април. Налегнали са ви проблеми, които в момента не можете да разрешите, дори и да се опитате. Приберете се по-рано вкъщи, защото работата до късно в предпразничния ден може да ви изтощи напълно.

29 април. Вашите близки ще ви подкрепят в мислите и действията ви в събота. Споделете им за притесненията и поговорете. Ще ви олекне. Имате нужда да разкажете.

30 април. В неделя започвате един изцяло нов цикъл, който можете да посрещнете с отворени обятия. Ще почувствате прилив на енергия и положителни мисли. Ще ви олекне.

1 май. В празничния почивен ден се обадете на приятели, с които да изпиете по чаша кафе или чай навън, на въздух. Имате нужда да направите нещо необичайно, хрумнало ви съвсем ненадейно. Избягайте от скуката.


БЛИЗНАЦИ

Ще чуете и критика

 

28 април. Ще направите днес нещо на своя глава, без да сте попитали другите какво мислят за действията ви. Проблемите ще започнат един след друг, а и ще бъдете обвинени в своеволие. Това важи както за професионалния, така и за личния ви живот.

29 април. В събота излезте с приятели навън и изпийте по чаша кафе или чай. Имате нужда да поговорите с някого. Но се пригответе да чуете критика за ваши предишни действия.

30 април. В неделя останете вкъщи и със семейството си. Можете да приготвите вкусен неделен обяд, който да споделите с всички свои близки.

1 май. В почивния понеделник не бързайте да ставате от леглото. Имате нужда да се наспите добре, след като в последните две седмици сънят ви беше неспокоен и нередовен. Днес не бързайте за никъде. Давайте го по-лежерно.


РАК

Време за бюджет

 

28 април. Ще се натъкнете на хора, които са много мили с вас, когато имат изгода и когато трябва да получат помощ или подкрепа. Но когато вие им споделите за проблем, тяхната съпричастност липсва. Направете си извода какви хора са това.

29 април. В съботния ден направете сметка на бюджета си към края на месеца. Може би изхарчихте доста пари около великденските празници и сега сте на ръба. Не можете да си позволите пътуване, което планирахте за тези почивни дни.

30 април. В неделя настроението ви е прекрасно въпреки развалените планове относно едно пътуване. Но ще видите, че е за добро. Днес ще проведете разговор с близък човек, който ще ви мотивира да промените част от живота си.

1 май. В празничния почивен ден някои от вас ще отидат до работните си места, за да свършат това-онова и така да си помогнат за по-кратката работна седмица. Други ще си прекарат деня вкъщи. Всички ще са огрени от добро настроение и душевно благоразположение.


ЛЪВ

Време за ново начало

 

28 април. Вашето добро настроение е подчертано днес не само заради предстоящата тридневна почивка, а и заради общото ви душевно състояние. Не се заемайте с непосилни задачи, а свършете точно толкова, колкото можете днес.

29 април. Време е за промяна, време е за ново начало. Днешният ден ви помага да започнете нов период в живота си, а какъв ще бъде той, зависи само от вас.

30 април. Направете сметка на приходите и разходите си в последния априлски ден. Възможно е да сте се изхарчили около великденските празници. Сега изгответе бюджета за новия месец.

1 май. В празничния почивен ден ще си позволите покупка, която нито е по джоба ви, нито ви е времето да си я закупувате. Е, ще го осъзнаете съвсем скоро, но вече ще бъде късно.


ДЕВА

Някой ще ви обиди

 

28 април. Не е изключено да чуете думи, които са по ваш адрес и не са ви по вкуса. Всеки има право да говори, но вашето разбиране за морал и етика е различно. Това е и причината да сте толкова обидени и огорчени.

29 април. В събота е нужно да си отпочинете добре. Наспете се до късно и не бързайте за никъде. Очакват ви цели три почивни дни.

30 април. В неделя ще имате възможност да преосмислите ежедневието си и да положите едно ново начало на емоционална основа. Тоест, първо да започне от емоциите ви и след това да се внедри в ежедневието ви.

1 май. Не за всички вас този ден ще бъде почивен, но дори и да сте на работа, едва ли ще е натоварен като традиционен делник. По-скоро ще свършите нещо старо и изостанало.


ВЕЗНИ

Нужда от комплименти

 

28 април. Променливото ви настроение е причинено от външни обстоятелства и най-вече от това, че вие не можете да контролирате изцяло обстановката, в която сте попаднали. Липсата на контрол ви действа изнервящо и е възможно да си го изкарате на колеги или приятели.

29 април. Нуждаете се някой да ви каже колко сте значими и важни за него. Ще се почувствате много по-добре, ако човек ви направи комплимент. В случай че никой не се сети да го направи, възможно е настроението ви да се развали.

30 април. В неделя не ви се говори с никого. Ще се затворите в себе си без да си давате сметка, че по този начин не можете да споделите за притесненията и болките си и няма как да бъдете разбрани.

1 май. Въпреки предложението на ваши приятели да се видите днес и да прекарате този ден навън, вие ще откажете. Предпочитате да си останете вкъщи. Поспете си следобед.


СКОРПИОН

Прекрасен петък

 

28 април. Вие сте в перфектна форма и ще прекарате петъчния ден динамично. Но и ще ви спори достатъчно много, за да завършите някои вече предприети ангажименти. Като цяло, денят е благоприятен и успешен за вас.

29 април. Обърнете по-голямо внимание на дамите в семейството си. Може би някои от тях са си купили нова дреха или са с нова прическа и очакват да ги забележите.

30 април. В неделя излезте с приятели и споделете няколко часа заедно. Може да отидете на разходка и извън града, стига да го искате.

1 май. Понеделник, нищо че е неработен ден, ще ви изненада с позвъняване от офиса на фирмата, в която работите. Дори да не е нещо спешно, все пак няма да ви оставят да си отпочинете пълноценно.


СТРЕЛЕЦ

Нужда от помощ

 

28 април. Въпреки че не се издавате много видимо, днес не бихте отказали помощ от колега, за да завършите трудна задача, с която сте се захванали в началото на седмицата. Чувствате еуфорията на всички заради предстоящите празнични и почивни дни, затова не ги молите за съдействие.

29 април. Дори и вчера да не успяхте да завършите работата си, това не ви притеснява. Днес мислите за пътуване, което да осъществите през по-дългия уикенд. То ще ви зареди с енергия и вдъхновение.

30 април. В неделя запазете добрия тон между вас и близките си, независимо че някои от тях ще се опитат да ви наложат мнение или ще ви кажат дума накриво. Простете и продължете.

1 май. В понеделник запазете доброто си настроение. Денят е почивен и ви дава възможност да се наспите добре и да не бързате така, както в традиционното си ежедневие.


КОЗИРОГ

Без стрес по празниците

 

28 април. Петък за вас е претрупан със задачи, които трябва да свършите още от рано сутринта. Организирайте се и ще докарате всичко докрай. Не влизайте в излишни спорове, които да губят ненужно времето ви.

29 април. Събуждате се без енергия и го отдавате на променливото време. Донякъде сте прави. Не напрягайте деня с амбициозни планове. Оставете се на самотек.

30 април. Ще ви се отрази добре, ако пътувате или посетите някое място, което е със символична стойност за вас и вашето семейство. Отделете повече време за близките си.

1 май. Вашият понеделник ще бъде лек, лежерен и благоприятен. Радвате се на всичко, което ви се случва. Не бързайте заникъде. Насладете се на всяка минута, която ви дава този ден.


ВОДОЛЕЙ

Щастливи и доволни

 

28 април. Ще отметнете много работа от делови характер днес. Доволни сте от себе си и ще посрещнете спокойно предстоящите три почивни дни, защото не ви остава нищо за довършване във вторник.

29 април. Доброто настроение и позитивната нагласа, които имате днес, са причина да заразите всички около себе си с настроение. Очаква ви една лека и щастлива събота.

30 април. В неделя внезапно ще станете тънкообидни и ще се засегнете от една неволно изказана дума от ваш близък. Това ще развали настроението ви, нищо че не е нарочно.

1 май. Понеделник е ден за бюджет и изготвяне на финансов план за новия месец. С това ще сте заети, въпреки че вашите близки очакват да им обърнете малко повече внимание.


РИБИ

Спокойствие в неделя

 

28 април. Още от сутринта сте забързани и търсите начин да отметнете колкото се може повече работа. Идват почивни дни и вие чувствате еуфорията, която се заформя около тях.

29 април. Изнервени сте от някои обстоятелства, на които няма как да се противопоставяте. Всъщност, или трябва да ги приемете, или настроението ви все ще е така лошо.

30 април. Неделният ден е спокоен. Сякаш сега започва уикендът за вас. Няма напрежение, няма тревога. Каквото и да правите днес, правите го с желание и ви носи удовлетворение.

1 май. Не е изключено за някои от вас този ден да се окаже работен. Това обаче няма да ви бъде неприятно, защото възнаграждението, което ще получите, си заслужава.


Хороскоп за родените на 28.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година очаквайте ваши близки приятели или роднини да се завърнат отново в родината и да се виждате доста по-често с тях. Това ще ви даде сигурност и удовлетворение.

 

Хороскоп за родените на 29.04. – Честит рожден ден!

Не се страхувайте да поемете риск в службата. Той ще ви отведе на по-висока длъжност с по-добре платена работа.

 

Хороскоп за родените на 30.04. – Честит рожден ден!

Капризите, които ще проявявате през следващата една година, ще ви отделят от земята и ще ви отнесат към облаците. По-скоро стъпете здраво на краката си и мислете трезво.

 

Хороскоп за родените на 01.05. – Честит рожден ден!

Очаквайте година на силна активност пред себе си. Не се колебайте да вземате решения, защото единствено чрез решенията ще вървите напред в своя живот.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *