Хороскоп

Какво вещаят звездите за 3 май, сряда

Луната е във Везни, а квадратурата й с Марс ни подканя да постигаме своите цели без излишна агресия и чрез правилна комуникация с другите. Внимавайте, днес речта изпреварва мислите, затова можем да кажем прибързано неща, които невинаги мислим за правилни и рационални.


ОВЕН

Без конфликти

 

Една от основните черти на хороскопа ви за днес е конфликтното ви отношение и бунтарски нрав, породени от недоволството ви по финансови въпроси. Мнозина са решили да правят демонстрации на своето настроение и в службата. Най-много да бъдете отхвърлени от колектива с подобен тип поведение.


ТЕЛЕЦ

Избухливи сте

 

Доста нервни и избухливи ще сте днес. Ако вчера имахте късмет във всичко, с което се заемахте, то днес този късмет ще липсва. Не очаквайте да ви се случат чудеса и се заемете с рутинните си ангажименти. Много трудно ще осъществявате комуникацията с партньорите. По-добре работете самостоятелно.


БЛИЗНАЦИ

Неудобства

 

Предстои ви по-труден ден. Причината за бариерите е липсата на алтернативи и предизвикателства при някои от вас. При други ще отсъства помощта на колегите и деловите партньори, а при трети става дума за семейно разочарование, започнало още в почивните дни. До седмица неудобствата ще отшумят.


РАК

Без много инициативи

 

Противопоказно за вас е да се срещате с много хора, защото сте станали прекалено доверчиви и лесно можете да бъдете подмамени. Работете по най-належащите си задачи, без да поемате допълнителни ангажименти. Не показвайте прекалена инициативност. На този етап запазете пас. Това е по-добрият ход.


ЛЪВ

Меланхолия

 

За разлика от вчера, когато нямахте проблеми с настроението, сряда идва с меланхолия и критични мисли. От вас самите зависи дали ще ги поддържате, или ще ги прогоните. Заемете се с належащите професионални задачи. Засега е много важно да нямате пропуски на работното място. Бъдете перфекционисти.


ДЕВА

Овладейте нервността

 

Сдържаността ви е желателна към този момент. Служебният ден може да се окаже доста напрегнат, защото за мнозина от вас предстоят важни контакти, но заради емоцията не успявате да ги осъществите подобаващо. Успокойте се, овладейте нервността и едва след това осъществете разговорите.


ВЕЗНИ

Примирете се

 

Въпреки че на работното място днес ще бъде крайно напрегнат ден заради непредвидени пречки, той остава хубав. Не позволявайте на малките нередности да ви изкарват извън равновесие. Желателно е да запазите спокойствие, видите ли, че нещата не вървят. Примирете се, че каквото трябва да се случи, ще се случи.


СКОРПИОН

Борби и битки

 

Днес на преден план излизат вашите финансови намерения и често слагате материалните си цели над всичко. Това ще ви даде зелена светлина за действия в бизнеса от една страна, но и ще ви скара доста ожесточено с обществото, от друга. Бъдете внимателни и подбирайте способите си на общуване и действие.


СТРЕЛЕЦ

Парични постъпления

 

Съдбата ви налага някои спирачки в този момент и това едва ли ще ви се хареса, но трябва да се съобразите. За ваше добро е да забавите темпото и да продължите напред с малко по-висока предпазливост. Днешният ден е благоприятен, защото ви носи вест за парични постъпления или шанс да изкарате някой лев отгоре.


КОЗИРОГ

Без остри завои

 

Промените, в които ще се впуснете днес, не са най-разумният избор, така че добре преценете целите и желанията си. Ще бъдете достатъчно активни и продуктивни, но абстрактното ви мислене в момента е причина да стартирате едно ново начало. Не е точно сега най-правилното време за остри завои.


ВОДОЛЕЙ

Хубав ден

 

Въпреки че ще се занимавате с купища задачи, които наричате скучни и безинтересни, трябва да проявите нужния ентусиазъм и да завършите започнатото докрай. Сряда ще се окаже доста благоприятен ден, но дали ще го почувствате такъв, зависи от вашите вътрешни нагласи. Обърнете внимание на старите си грешки и вземете поука от тях.


РИБИ

Приятни изненади

 

Вторникът ви дава възможност да приключите с един делови въпрос, да погледнете нещата от друга гледна точка и да разрешите проблемите с няколко разговора. От друга страна, денят носи и изненади, повечето от които са положителни. И да ви липсва активност, не се притеснявайте. Можете да отложите важните ангажименти за утре.


Хороскоп за родените на 03.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година именно напрежението ще бъде вашата основна движеща сила, която ще ви накара да направите важни промени и да се заемете със значими проекти.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *