Хороскоп

Вашият хороскоп за вторник, 9 май

Луната преминава в Козирог, за да ни подскаже, че редуването на почивни с празнични дни е вече зад гърба ни и от днес е време да се заемем по-сериозно с ангажиментите, които неглижирахме в последните дни. Работете смело и не се щадете, за да задействате работния ритъм на седмицата.


ОВЕН

Работете здраво

 

Време е да се заемете по-сериозно с предстоящите ангажименти на работното място. Почивките свършиха и е време за повече работа и отхвърляне на изостанали задачи. Днес е много важно как ще се представите в службата, за да не ви излезе име, че все грешите и пренебрегвате грешките си.


ТЕЛЕЦ

Интересно ви е всичко

 

Любопитството е съществена част от хороскопа ви за днешния ден. Интересът ви към нещо непознато е подчертан. Предстои ви приятен ден, въпреки че при мнозина е възможно да е по-изнервен. Това е заради изостанали задачи, които не сте свършили подобаващо в последните работни дни от миналата седмица.


БЛИЗНАЦИ

Недоспали сте

 

Всички очакват от вас днес да сте усмихнати, лъчезарни и да заразите всички наоколо с позитивното си настроение. Вие пък сте намусени и мълчаливи и отстрани изглежда, сякаш сте сърдити на всички хора около себе си. Това обаче не е така – не им се сърдите, просто се чувствате недоспали.


РАК

Неотложни задачи

 

Чакат ви неотложни ангажименти на работното място. Задачи от чисто делови характер, включващи бумащина, оправяне на документи и внасяне на пакети от документи в администрацията. Добре проверете всичко за грешки, за да не се окаже, че сте допуснали такива от недоглеждане.


ЛЪВ

Мислете позитивно

 

Опитайте се да се събудите навреме и спортувайте, преди да отидете на работа. Ако нямате такава възможност, можете поне да се разходите до работа пеша, на чист въздух. Така ще се заредите с енергия и добро настроение за дълго през деня. Не мислете никому лошото, дори и колегите да ви дразнят.


ДЕВА

Приятни изненади

 

Ще се почувствате жизнени и енергични в този ден. Заредени сте с ентусиазъм и желание да свършите значително количество работа. Не е изключено някои от вас да са идвали на работа и вчера, с което са си помогнали. Днешният ден носи приятни изненади, вдъхновение и добри моменти.


ВЕЗНИ

Заредете се с енергия

 

Иска ви се почивката да продължи поне с още ден. Днес не ви се връща на работното място, защото чувствате, че сте без енергия. Ако успеете да се събудите навреме, направете една разходка в парка, за да се заредите с енергия, която да повдигне настроението ви през деня.

 

СКОРПИОН

Завладявате

 

Ще се зарадвате от срещата си с колегите днес, защото имате да им разказвате много за почивката си. Вие винаги сте обаятелни и доста харизматични, лесно можете да завладявате вниманието на хората. Е, днес определено ще сте център на внимание, така че внимавайте какво вършите и какво говорите.


СТРЕЛЕЦ

Успех във всичко

 

Предстои ви да се заемете с финансови въпроси и такива, касаещи паричните ви входящи и изходящи потоци. Днес лесно можете да уговорите по-добро заплащане или да се заловите за по-високо платена работа. Разбира се, трудовия договор подпишете след средата на месеца, за да имате успех.


КОЗИРОГ

Силен потенциал

 

За вас започва нов период. Време е да се отърсите от всякакви предразсъдъци, комплекси и ненужни паразитни мисли, които не ви позволяват да се разгърнете изцяло. Вашият потенциал е голям през днешния и следващите дни, но от вас зависи дали ще го покажете, или не.


ВОДОЛЕЙ

Лека-полека

 

Хич не ви се започва тази седмица. Дори и да е кратка, вие оставихте толкова ангажименти в последните работни дни преди почивката, че за вас сега може да се окаже непосилно да ги свършите. Започнете едно по едно и лека-полека. Това е ключът да се справите с всичко подобаващо и успешно.


РИБИ

Успех

 

Радвате се на отлично настроение. Днес можете да говорите обаятелно и да постигнете част от целите си само чрез своето позитивно излъчване. А какво остава, като проведете и спокойни разговори? Успехът ви е в кърпа вързан. Забързайте темпото и постигнете набелязаното.


Хороскоп за родените на 09.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще се намери човек, който да ви подаде ръка и да помогне във вашата професионална реализация. Не го изпускайте.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *