Хороскоп

Кякво вещаят звездите за 10 май, сряда

Не се ядосвайте за дреболии.

Денят може да ви се стори малко по-напрегнат заради трупащите се една след друга задачи. Ще се справите с ангажиментите. Двете по-кратки работни седмици си казват думата. Това е допълнителната нотка напрежение в сряда. Оказва се, че има нещо недовършено, което вече е с изтичащ срок и може да ни се стори нанагорно, докато го довършим.


ОВЕН

Ползотворен ден

 

В сряда вървите с целите си напред и в сутрешните часове наистина ще успеете да постигнете някои от тях. Срещите и контактите, които осъществявате през деня, ще бъдат благоприятни за развитието ви в следващите дни. Не изпускайте езика си извън контрол, защото в следобедните часове често ще говорите, без да мислите.


ТЕЛЕЦ

Без измами

 

Въпреки че днес сте спокойни и уверени в себе си, не прекалявайте с доверието, което всички ви имат. Вършете задълженията си стриктно и дисциплинирано. За да получите пари от проекти, с които вече сте се заели, следва да работите коректно и отговорно. Измамите могат да ви довлекат много проблеми на главата.


БЛИЗНАЦИ

Първо мислете

 

Прибързаността днес е във ваша вреда и при всички положения ще пречи на намеренията и действията ви. Когато нещата не се случват така, както сте ги планирали, лесно ставате избухливи. Обиждате всеки, който е пред очите ви. След това няма да има голям ефект, колкото и да се извинявате. Мислете, преди да говорите.


РАК

Заслужавате похвала

 

В сутрешните часове ще се чувствате прекрасно. Проявете отговорност към документацията на работното място и я вкарайте в ред. По обедно време ще получите похвали от страна на колегите. Приемете ги като чистосърдечни, защото в момента те са искрени. В следобеда пазете здравето. Емоцията ви вреди.


ЛЪВ

Обмислете риска

 

Активен и в чести случаи изморителен, денят чертае възможности да разгърнете много от своите таланти, за които не сте предполагали, че съществуват. От конкурентна фирма ще ви предложат работа на трудов договор, но условието е да започнете веднага. Меркурий все още е ретрограден. Помислете дали си заслужава да рискувате.


ДЕВА

Справяте се отлично

 

Очаква ви успешна сряда. Разгръщате възможностите си като отговорни хора. Луната в Козирог изцяло подкрепя отговорността. Около обяд можете да се радвате на придобивка вкъщи. Недоразумение или безредица в следобедните часове ще ви вбеси. Нещо няма да бъде по вашите правила и това е повод за големи скандали.


ВЕЗНИ

Преценявайте добре

 

В сряда повече отвсякога желаете личното си спокойствие. Довършете вече започнати дела и не се заемайте с никакви нови ангажименти. Откажете всички предложения, защото те днес няма да ви носят признание. В личните взаимоотношения преценете добре приятелите и компанията, в която се движите.


СКОРПИОН

Скъсайте с миналото

 

Не ви липсва интуиция, за да прецените повечето събития и обстоятелства, в които попадате. Обръщате прекалено често глава назад към миналото и спомените си. Държите ги живи и често това е причината да не можете да прекрачите прага на настоящето и да тръгнете към бъдещето. Обмислете идеите, които ви дава този хороскоп.


СТРЕЛЕЦ

Лъч позитивност

 

Днес сте контактни, сговорчиви, позитивни и добронамерени. Усмихвате се на всеки около себе си. Сякаш нямате никакви тегоби в живота си. Леко ви е на душата. Няма как да обясните състоянието си, но в момента чувствате облекчение. Изпълнени сте с положителни мисли и добри намерения. Денят е прекрасен за вас и хората около вас.


КОЗИРОГ

Важни ангажименти

 

Ще разберете за дългосрочни ангажименти, с които трябва да се заемете неотложно. В момента не сте настроени за толкова много работа, но съветът ми е да не отказвате никакви предложения. Новите задания, които получите днес, ще градят престижа и финансовата ви мощ в следващите няколко години.


ВОДОЛЕЙ

Мислете за себе си

 

Прекалено забързаният ритъм на работната седмица се отразява зле на здравето ви. Често забравяте, че е нужно да си давате почивка периодично и редовно по време на работния ден. Друг е въпросът, че днес въобще не бива да поемате нови задачи, колкото и да ви молят за това. Мислете за себе си, съхранете нервната си система.


РИБИ

Не спорете

 

Предстои ви ден, изпълнен с романтика и желани промени. Днес действията ви също трябва да са обмислени, както през предходните два дни. Избягвайте да спорите с хора, които просто ви губят времето. В желанието си да ги убедите в своята гледна точка вие пропилявате ценни минути, които можете да вложите в изпълнение на целите си.


Хороскоп за родените на 10.05. – Честит рожден ден!

Ще се радвате на късмет през следващата година, ако успеете да запазите добрия тон с хората около себе си и сте настроени по-партньорски към своите колеги. Не забравяйте, че колективната работа ще ви издига, а не едноличната.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *