Хороскоп

Вашият хороскоп за сряда, 17 май

Луната преминава от Овен в Телец, а напрежението, създадено от квадратурата й с Марс и Плутон, може да бъде преодоляно само чрез смирение и доброта, чрез чисто и сърдечно общуване. Лицемерието и злобата днес ще си личат отдалеч. Опитайте да говорите само с хора, които ви мислят доброто, за да се чувствате във форма.


ОВЕН

По-полека

 

Събуждате се в добро настроение. Сряда ще се окаже благоприятен ден за вас, ако избягвате да влизате в конфликти и не правите забележки на хората около себе си. Самоуверени сте повече от допустимото и това си личи. В следобеда не подписвайте договори, защото те са изготвени във ваш ущърб.


ТЕЛЕЦ

Довършете нещо

 

Не обръщате достатъчно внимание на здравето си и е възможно да се почувствате извън форма, без настроение и сили. Приемайте повече витамини и отстранете вирусите от себе си чрез нужните билки и лекарства, за да не влошите състоянието си. Денят е прекрасен, ако мислите позитивно и се отдадете на планове, а не на действие.


БЛИЗНАЦИ

Разнообразия

 

Ако снощи сте успели да разнообразите вечерта си, без да се оставяте на сивото ежедневие, днешният ден ще започне по един нов и особено положителен начин. Ето защо беше важно да излезете от оковите на познатото и да направите нещо нетрадиционно вчера, да се предизвикате и излезете от зоната си на комфорт.


РАК

Розови очила

 

Днес продължава да е в сила препоръката за позитивни мисли. Ако гледате малко по-розово на света, ако приемате обстоятелствата такива, каквито са, със сигурност ще живеете по-леко и без излишен тормоз. Е, днешният ден иска да ви научи на такъв начин на живот. Не се притеснявайте за нищо. Път има за излизане от всяка ситуация.


ЛЪВ

Трайте си

 

Желанието ви днес е да влеете малко повече разнообразие в ежедневието си. Както в своето, така и в това на хората наоколо. Често пускате по някоя шега, но точно сега повечето от майтапите ви няма да бъдат разбрани в очаквания вид. По-добре си трайте, премълчавайте си. От вас хората най-малко очакват забавление точно сега.


ДЕВА

Лоши обстоятелства

 

Отдайте се на планова дейност, вместо да се впускате в различни начинания без сигурност в успеха. На работното място денят не е от най-леките. Това е така не заради вас самите, а защото колегите и ръководителите ви ще са в обтегнати взаимоотношения. Вие просто се оказвате в неправилното време на неправилното място.


ВЕЗНИ

Лъжливи предложения

 

Темпото рязко се забърза. Оказва се, че се налага да свършите много неща в доста по-кратък срок от очаквания. Повече от сигурно е, че няма да успеете с всичко. Действайте по приоритети и не се страхувайте да откажете предложение или ангажимент. Всъщност, днес предложенията към вас са лъжливи.


СКОРПИОН

Емоции

 

Напрегнати сте и това няма как да не се отрази върху настроението ви. Често избухвате, започвате едно, без да го завършите, захващате друго. Обърнете повече внимание на вътрешната си хармония и ако е нужно, вземете си ден отпуск, за да успокоите емоционалността си, а и да се предпазите от грешки.


СТРЕЛЕЦ

Лоши условия

 

Днес търсите положителното във всичко, с което се занимавате и във всеки човек, когото срещате. Обгърнати сте от добри мисли и намерения. Лошите в случая са условията, в които попадате. Днес можете да се заблудите за много неща, да си изградите грешни изводи и това да доведе до излишно лутане в бъдеще.


КОЗИРОГ

Не помагайте

 

Вървите по предварително начертан план. Искате да угодите на всички и хаотично се впускате в различни по характер действия. На работното място се примирете с нещо, което ще се случи, независимо дали го искате, или не. Обстоятелствата са такива. Не помагайте никому, защото вашите задачи сериозно ще закъсат.


ВОДОЛЕЙ

Без промени

 

Дори и да ви се струва успешен, сряда е лъжлив, двузначен ден и е добре да се съобразите с това обстоятелство. Примамливите финансови изкушения ще ви донесат много главоболия, ако ги приемете точно сега. За ваше добро е да не се обвързвате с авантюри, иновации, промени – както в личен, така и в служебен план.


РИБИ

Неуверени сте

 

В ден, в който всички се стремят да бъдат в хармония с целия свят, при вас липсва вътрешно равновесие. Не сте достатъчно уверени в себе си и придавате това напрежение навън. Не говорете за пари и важни обстоятелства в службата. Можете да останете сериозно излъгани, ако точно днес подпишете договор.


Хороскоп за родените на 17.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще бъдете разкъсвани от противоречия и ще бъдете изправяни пред редица избори. Само от вашата увереност, сила и смелост зависи дали ще излезете на прав път. Бъдете смирени и се стремете да сте в хармония с хората около себе си, защото те винаги ще ви показват верния път и ще ви удрят по едно рамо, попаднете ли в ситуация на обърканост.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *