Хороскоп

Какво вещаят звездите за четвъртък, 18 май

Луната е в Телец, а съвпадът й с Меркурий и Уран може да ни вдъхне нови идеи и желание да поемем по нов път, да изменим посоката си на движение. Занимавайте се с творчески и иновативни дейности, които развиват мисълта и усета към новото.


ОВЕН

Бъдете внимателни

 

В добро настроение сте, но бъдете внимателни да не попаднете в ситуации, които да ви докарат душевни и емоционални сривове. Отделете се от хората и бъдете по-самостоятелни. Днес не общувайте с неприятни за вас събеседници, дори и да ви се налага. Развийте своя нова идея.


ТЕЛЕЦ

Някой ви помага

 

Радвате се на подкрепа, която идва отстрани, отвън и можете да й се доверите. И на работното място, и вкъщи днес се справяте благоприятно. Някой ви помага или по-скоро насърчава. Имайте повече търпение, когато се занимавате с рутинните си ангажименти.


БЛИЗНАЦИ

Не прекалявайте

 

Днес е по-добре, ако не прекалявате с претенциите и бъдете малко по-отзивчиви към хората, които ви молят за помощ в сутрешните часове. Това е напрегнато време за вас, но ако развалите взаимоотношенията си, целият ви ден ще тръгне наопаки. Спестете си го и ще видите колко хубав може да е денят.


РАК

Напрежението стихва

 

Трудно се нагаждате към обстоятелствата, особено в сутрешните часове. Напрежението ви идва в повече, а непредвидени промени са в основата на вашите безпокойства. Обърнете се за съвет към доверен колега или приятел. Следобед всичко се оправя, настроението ви се подобрява, а напрежението стихва изведнъж.


ЛЪВ

Пари

 

Този ден ви носи сигурни печалби, ако сте достатъчно прозорливи и избягвате рисковите ситуации. Предприемайте само действия, които ви носят шансове за просперитет. Обърнете се към длъжниците си и им напомнете за парите, които трябва да ви върнат, още днес.


ДЕВА

Късметът е с вас

 

Днес сте в добро настроение, отзивчиви и желаещи да осъществите връзка с всеки, от който зависи вашият успех. В сутрешните часове е важно да не проявявате прекалено много капризи, за да не отблъснете хората от себе си. В следобеда късметът е с вас и в деловите начинания. Една нова идея ще ви направи особено популярни.


ВЕЗНИ

Забелязват ви

 

Решителността, с която днес действате и предприемате всяка крачка, е завидна. Въпреки напрежението, характерно за първите работни часове от деня, вие се владеете и вървите смело напред. Следобед ви чака сериозна подкрепа. Някой забелязва уменията ви и е вероятно да ви отправи делово предложение.


СКОРПИОН

Готови за промяна

 

Днес се чувствате прекрасно, облагородено и сте мотивирани да стартирате начисто с нещо ново. Надеждите ви са големи и ще бъдат оправдани. В сутрешните часове сте напрегнати и в обтегнати взаимоотношения с околните, но в следобеда ще ги изгладите напълно. Поговорете и обсъдете своя наскоро щукнала идея.


СТРЕЛЕЦ

Щастие

 

Четвъртък не е сред най-активните дни от тази седмица, но ви предлага шанс да пренаредите приоритетите си, като този път поставите семейството, близките и дома на първо място пред всичко останало. Следобед настъпва време, в което се чувствате удовлетворени от действията си. Днешният ден ви носи щастие.


КОЗИРОГ

Нови начинания

 

След като в последните няколко дни бяхте заети с личния си бюджет, сега е време, когато е по-добре да обърнете внимание на контактите и общите интереси с хора, от които зависи бъдещото ви развитие. Не пропускайте възможности и шансове, търсете алтернативи. Време е да отворите врата пред себе си.


ВОДОЛЕЙ

Не давайте заеми

 

Чувствате се прекрасно, напрежението стихва още до обяд и отстъпва пред чувството за удовлетворение и хармония. Работите усърдно и знаете за какво да се борите. Предстоят ви хубави часове. Часове на успех и задоволство. Не давайте пари назаем, защото не се знае дали ще ви ги върнат в срок.


РИБИ

В по-сладки води

 

Четвъртък ви носи шансове за промяна. Ще направите нови крачки напред, ще заплувате в по-сладки води. Избягвайте разправиите с близки хора в ранните часове на деня. Бъдете по-сдържани. Вашето време настъпва в следобеда, а до вечерта и чувствителността ви се активизира. Легнете си рано с интересна книга в ръка.


Хороскоп за родените на 18.05. – Честит рожден ден!

Има и години в живота ви, в които трябва да се научите да се отпускате и да се радвате на малките си постижения. Идната е тъкмо такава. Ще ви научи да живеете с това, което имате и да сте благодарни за него.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *