Хороскоп

Вашият хороскоп за периода 19-21 май

Днес си поставете цели за месец напред, през уикенда внимавайте в общуването с близките си

 

В петък настъпва новолуние в Телец. Започва нов лунарен месец. Новолунието в Телец ще събуди чувството ни за самосъхранение. Мисълта за другите ще бъде пречупена първо през мисълта за самите нас. Защото ако се грижим добре за себе си, няма да сме в тежест на другите и така ще улесним и тях. Сега посейте семенцата на желанията си – какво искате да направите в следващия един месец, считано от днешна дата. През уикенда Луната се измества в Близнаци, като в събота образува квадратура със Сатурн. Внимавайте да не обидите свои по-възрастни роднини заради различията в гледните си точки. В неделя Луната е в квадратура с Нептун. Може би е по-добре да говорите за неща, за които имате достатъчен опит, отколкото да изказвате твърдения, които излизат като повърхностни.


ОВЕН

Търсите усъвършенстване

 

19 май. Помислете за придобивки, които желаете да си купите в следващия един месец. Днес можете да набележите някои от тях. Дори и да нямате в момента финансовата възможност да си ги закупите, съвсем скоро ще намерите средства.

20 май. В събота ще направите сериозна забележка на ваши по-възрастни роднини и е възможно те да ви се обидят жестоко. Дори да спрат да ви говорят за известно време. Не им го причинявайте.

21 май. Ще обърнете внимание на своя нова идея и е възможно да потърсите възможност да се включите в курс за преквалификация или за усъвършенстване на свое умение. Искате да подобрите способностите си, за да бъдете по-конкурентноспособни занапред.


ТЕЛЕЦ

Време за промяна

 

19 май. Време е да направите някаква промяна в живота си. Независимо в какво направление ще е тя, би ви вдъхнала нови сили и ентусиазъм да работите още по-отдадено по постигане на мечтите си. Днешното новолуние иска това от вас.

20 май. Възможно е да ви напомнят за дълг, който сте забравили да платите във времето и съвсем ви е изкочил от главата. Разплатете се, дори да ви коства извънредни разходи на средства.

21 май. В неделя не гледайте какво имат другите, а погледнете какво притежавате вие и му се радвайте. Този ден иска от вас да възприемете по-философски живота, заобикалящата ви среда, хората около вас… Може би често се ядосвате прекалено много за неща, които не сте в състояние да контролирате.


БЛИЗНАЦИ

Наранявате другите

 

19 май. Не е изключено днес да се чувствате като с изпити сили и без енергия. Тънкообидни сте и често се засягате от неща, които дори не ви засягат пряко. С вас днес е трудно да се общува. Може би във вас е причината за всичко това. Вгледайте се в себе си.

20 май. Луната навлиза във вашия знак и вие ставате доста по-самоуверени. Възможно е обаче да се противопоставите на естествената житейска йерархия и да погазите мнението на ваш по-възрастен роднина, с което да влошите взаимоотношенията си.

21 май. Време е да си вземете поука от действията и грешките си, а не да ги повтаряте всеки път. Днес сте особено дружелюбни към хората наоколо, но просто защото вчера влошихте взаимоотношенията си. И нещо ви гложди, за да поправите нещата. Извинете се. Извинението винаги е по-добрият избор в такива ситуации.


РАК

Мечтайте и планувайте

 

19 май. Новолунията винаги са специален момент за вас. Чувствате се силни на подсъзнателно ниво и въпреки че често изпадате в меланхолия в тези дни, тогава вие правите най-добрите планове за бъдещето. Така е и днес. Мечтайте, планувайте, а през следващата седмица – действайте.

20 май. Днес ще ви се иска по-скоро да изслушвате, отколкото да говорите. Радвате се на обич и подкрепа от страна на вашите близки, с които точно днес съдбата ще ви събере. Щастливи сте.

21 май. В неделя се чувствате объркани, защото някой ще ви направи обещание, на което ще повярвате. Ще се надявате думите му да се сбъднат, но това едва ли ще се случи. Слезте на земята, бъдете реалисти.


ЛЪВ

Разместване на пластове

 

19 май. И за вас новолунието е специален момент. Момент за залагане на мечти, надежди и планове за следващия лунарен месец. При вас това новолуние ще постави въпроси и ще размести доста пластове в сферата на професионалната ви реализация. Бъдете готови нещо да се разклати… защото така трябва.

20 май. Вярно е, че вие сте лъвове и на вас всички трябва да се кланят, но днес ще разберете, че за да живеете в хармония и разбирателство, трябва да почитате йерархията в обществото, в която вие нерядко сте в подчинена позиция.

21 май. В неделя ще бъдете душата на компанията, където и да се намирате. Ще се усмихвате, ще зареждате другите с енергия, както и вие ще се зареждате от тяхното положително настроение. Очаква ви един незабравим и щастлив ден.

 

ДЕВА

Не страдайте за старото

 

19 май. Новолунието при вас днес ще отключи един съвсем нов момент в социалния ви живот. Лека-полека в следващия месец ще видите как ненужни хора сами напускат живота ви, за да дадат пространство за нови познанства, нови идеи и мечти. Не страдайте за нищо старо.

20 май. В събота прекаленото ви желание да наложите мнението си може би ще доведе до някои малки спречквания между вас и човек с авторитет в семейството ви. Не се сърдете.

21 май. В неделя ще се усамотите и ще си направите обстоен и цялостен анализ на своя личен и професионален живот. Може би ще потърсите начин как да се преквалифицирате, за да можете от сега нататък да печелите повече пари за труда си.


ВЕЗНИ

Приемете съвет

 

19 май. Останете поне за няколко минути сами със себе си днес, без да се обграждате с много хора, без да споделяте и без да търсите съчувствие за проблемите си. Вероятно имате нужда да преосмислите някои моменти в живота си. Да затворите страници, да обърнете гръб.

20 май. В събота ще пътувате, за да посетите свои близки или роднини. Или пък приятели, на които имате сериозно доверие. Искате да им споделите за своя живот, за преживяванията си. Съветите, които те ще ви дадат, са градивни.

21 май. Преразгледайте отношенията си в семейството и с приятелите си в неделя. Може би невинаги другите са виновни за драмите, които ви сполетяват. Има моменти, в които и вие носите вина. Признайте си я. Поискайте прошка и продължете напред.


СКОРПИОН

Сериозен уикенд

 

19 май. Това новолуние е особено важно за вас. То поставя въпроси в личния ви живот, на които винаги се страхувате да потърсите отговорите. Е, сега е настъпил моментът да попитате, да потърсите, да се поразровите. Самотните имат шанса да срещнат своята половинка.

20 май. Ще ви е трудно да обясните на по-младите от вас част от своя собствен житейски опит. Някак искате да им го стоварите наготово, но не си давате сметка, че всеки има нужда да преживее и попие поука от своите си грешки.

21 май. Чувствате се необичайно. Вие искате да учите другите от собствения си опит, а се оказва, че самите вие имате още много да учите за живота… Този уикенд поставя много философски въпроси и гледни точки пред вас. По-сериозен е от други почивни дни.


СТРЕЛЕЦ

Разхождайте се повече

 

19 май. Ако се чувствате без сили и енергия днес, това е заради натрупания в последните няколко седмици стрес. Опитайте да преодолеете тревогите и да погледнете отново с розовите очила, които са запазена ваша марка. Поставете си за цел от днес поне един месец занапред да правите по половин-един час разходка на свеж въздух.

20 май. Поговорете с ваши по-възрастни роднини за начина, по който се чувствате. Ще ви посъветват какво да направите. Дори и съветът да не ви се хареса, спазете го.

21 май. Денят е благоприятен и ви среща с роднини и близки, с които обичате да си общувате. Някой ще ви критикува за нещо, което сте свършили в последните седмици. Вземете си поука, вместо да се обиждате.


КОЗИРОГ

Започнете начисто

 

19 май. Осъзнавате нуждата от сериозна промяна в живота си, за да погледнете с други очи на своето битие. Нямате обаче достатъчната смелост да кажете „не“ на някои нежелани обстоятелства и да промените живота си в искана от вас посока. Е, сега е времето. Действайте.

20 май. В събота се чувствате жизнени, енергични и готови за подвизи. Уикендът е доста активен за вас и ще свършите много от своята къщна работа или пък такава, която е изостанала заради това, че все не сте имали време за нея.

21 май. В неделя следете тялото си и сигналите, които то ви изпраща. Ако чувствате някаква неразположеност, то това има своите причини, които трябва да потърсите дълбоко в емоциите и чувствата си. Време е да започнете начисто и да промените нещо.


ВОДОЛЕЙ

Работата изостава

 

19 май. Чувствате удовлетворение, ако си стоите вкъщи и сте заобиколени от своите близки и роднини. Днес сте особено сантиментални спрямо семейството си и се чувате често с тях. Съпричастни сте към проблемите им и искате да им помогнете по всякакъв начин.

20 май. В събота това, че сте директни, е причината да кажете някои думи без да искате, и така да засегнете по-възрастен член на семейството. След това и да се извинявате, смисълът е почти нулев. Бъдете малко по-внимателни.

21 май. Ще ви се стори добра идея да се пошегувате с човек, който ви се вижда нацупен и в лошо настроение. Е, сами си търсите белята, защото отговорът му ще бъде агресивен и е възможно да ви нарани. Затова – премълчавайте си.


РИБИ

Ревизия на контактите

 

19 май. Днешното новолуние ще ви покаже точно с кого имате нужда да общувате занапред и кого да отстраните на момента от живота си заради изчерпване на връзката, злоба, завист и други неудобства. Не се колебайте да чистите тефтерчето с приятели.

20 май. Разочаровани сте от поведението на свой близък приятел, който към този момент можете да уличите в предателство. Хората се променят, а точно сега е моментът да осъзнаете кой наистина е искрен с вас.

21 май. В неделя ще научите вест, която звучи чудесно. Вашето настроение ще се приповдигне. Излезте на разходка с приятели или със семейството си. Неделя е доста позитивен ден.


Хороскоп за родените на 19 май – Честит рожден ден!

През следващата една година силната ви самоувереност често ще ви е от полза и ще ви помага по пътя, но и няма да са редки случаите, в които ще е повод за разрушени взаимоотношения. Вслушвайте се в съветите на другите хора и им давайте право на мнение.

 

Хороскоп за родените на 20 май – Честит рожден ден!

През следващите дванадесет месеца се вглеждайте по-често в малките успешни неща, които сътворявате, за да се сдобивате с хъс и ентусиазъм. Очаква ви година, през която всичко ще ви се удава една идея по-лесно от друг път, а промените ще ви залеят, за да ви покажат, че животът върви напред и се развива пред очите ви.

 

Хороскоп за родените на 21 май – Честит рожден ден!

Преодолейте слабостите на характера си в условията, в които живеем. Предстои ви година, която ще ви научи да бъдете по-издръжливи и борбени. Разчитайте на подкрепата и помощта на влиятелни хора. Не вярвайте на слухове.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *